Ninti Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Super, a może na razie szybciej będzie z mojego profilu http://www.facebook.com/event.php?eid=192392414130813¬if_t=event_invite#!/profile.php?id=100000350460786 Quote
MartynaP Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 TEZ mam ze wydarzenie jest prywatne i niemoge udostepnic moge tylko wziasc udzial Quote
an-na Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Przepraszam dziewczyny już zmieniłam na publiczne. Nawet nie zauważyłam, że utworzyłam wydarzenie prywatne.:oops: Quote
P78 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 mala_czarna napisał(a):Przesłałam prośbę o dołączenie do grupy :) To ja założyłam tą grupę, ale jest otwarta :) Quote
P78 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 an-na napisał(a):Przepraszam dziewczyny już zmieniłam na publiczne. Nawet nie zauważyłam, że utworzyłam wydarzenie prywatne.:oops: Spoko :) ja też roześlę... :) Quote
P78 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Mój pies jak miał depresję po śmierci drugiego naszefo psa, brał psychotropy, bo też nie jadł :( Może powinien coś wet przepisać, bo się chłopak zagłodzi :(??? Quote
an-na Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Nie mogłam być dzisiaj w schronie niestety, ale dzwoniłam. Dzisiaj już pojadł troszkę i był na spacerku. Jest bardzo smutny i przeważnie leży. Jutro postaram się zrobić mu zdjęcia. Quote
gazzy Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 I ja się pojawiam u ślicznego :) Może odwiedzę ? :> Quote
malawaszka Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 an-na napisał(a):Nie mogłam być dzisiaj w schronie niestety, ale dzwoniłam. Dzisiaj już pojadł troszkę i był na spacerku. Jest bardzo smutny i przeważnie leży. Jutro postaram się zrobić mu zdjęcia. super - oby się udało i ruszamy z ogłoszeniami pełną parą!!!! Quote
WATACHA Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Dlaczego ludzie są tacy podli, tylko kasa, kasa a biedna psina cierpi :(.Zapisuję psiaczka Quote
Hotel KADIF Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Też jestem i mocno trzymam kciuki za psinkę. :-( Ludzie są naprawdę podli. Też szukałam niedawno domu dla Bartusia. Jego pani umarła a rodzina chciała się pozbyć problemu. Ale Bartkowi się udało - nie musiał trafić do schronu, bo dosyć szybko znaleźliśmy mu dom. Ale kilka tygodni siedział sam zamknięty w domu a sąsiadka tylko przychodziła i dawała mu jeść.... Będę zaglądać na wątek.;) Quote
an-na Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Ktoś odezwał się na FB z pytaniem czy Arisa można zabrać do Torunia. Napisałam do tej osoby. Trzymajcie kciuki. Oby to nie był tylko chwilowy poryw serca.. Quote
Ula Skwara Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Boże jaki ten pies jest smutny. Dlaczego życie takie jest straszne. ;( ;( ;( Quote
malawaszka Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 an-na napisał(a):Ktoś odezwał się na FB z pytaniem czy Arisa można zabrać do Torunia. Napisałam do tej osoby. Trzymajcie kciuki. Oby to nie był tylko chwilowy poryw serca.. zaciskam :kciuki: i jakby co to znajdzie się tam na pewno ktoś do sprawdzenia domku bo jest kilka fajnych osób :) Quote
kropeek Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 odejście pana i utrata domu. cały świat się zawalił. niech do biedaczka uśmiechnie się szczęście! Quote
pikola Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Co za kanalie.W calej rodzinie nie bylo nikogo chetnego na przygarniecie tej bidy.Co sie dzieje z tymi ludzmi:shake: Quote
moni12 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Patrząc na cierpienia psiaków robię się bardziej bezwzględna dla ludzi. Tym ,którzy podzielili sie spadkiem a psa oddali , zyczę aby tez tego doznali na stare lata.Zeby też ktos ich oddał np. do domu starców jako tych niepotrzebnych. Quote
pikola Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 moni12 napisał(a):Patrząc na cierpienia psiaków robię się bardziej bezwzględna dla ludzi. Tym ,którzy podzielili sie spadkiem a psa oddali , zyczę aby tez tego doznali na stare lata.Zeby też ktos ich oddał np. do domu starców jako tych niepotrzebnych.Ja tez.I mam nadzieje ze tak sie stanie. Quote
lilo Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 an-na napisał(a):Ktoś odezwał się na FB z pytaniem czy Arisa można zabrać do Torunia. Napisałam do tej osoby. Trzymajcie kciuki. Oby to nie był tylko chwilowy poryw serca.. no to super , trzymamy ale się nie cieszymy bo za wcześnie... Quote
an-na Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Właśnie wróciłam ze schroniska. Byłam z Ariskiem na spacerku. To cudowny ułożony psiak Poza schroniskiem już nie był taki smutny :) Jednak kiedy wracaliśmy coraz bardziej robił się markotny, a kiedy przekroczyliśmy bramę to podkulił ogonek po siebie i zaczął cały się trząść :-( Na szczęście już je w miarę normalnie. Proszę dziewczyny zapraszajcie tutaj znajomych z dogomanii... Ja niestety jestem tu nowa i nie znam tutaj dużo ludzi.. Jeżeli chodzi o tą Panią z Torunia to na razie cisza :(. C Czy któraś cioteczka pomoże mi wstawić zdjęcia?? Jeszcze się nie nauczyłam :oops: Quote
an-na Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='Dzika_Figa']Jestem. Potrzebny banerek?[/QUOTE] Bardzo potrzebny :) Quote
Dzika_Figa Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='an-na']Bardzo potrzebny :)[/QUOTE] no to robię! Quote
Recommended Posts