Jump to content
Dogomania

Opiekun umarł - staruszek do schroniska - MA DOMEK!!!!!! :)

Recommended Posts

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

an-na napisał(a):
Przepraszam dziewczyny już zmieniłam na publiczne. Nawet nie zauważyłam, że utworzyłam wydarzenie prywatne.:oops:

Spoko :) ja też roześlę... :)

Posted

Mój pies jak miał depresję po śmierci drugiego naszefo psa, brał psychotropy, bo też nie jadł :( Może powinien coś wet przepisać, bo się chłopak zagłodzi :(???

Posted

Nie mogłam być dzisiaj w schronie niestety, ale dzwoniłam. Dzisiaj już pojadł troszkę i był na spacerku. Jest bardzo smutny i przeważnie leży. Jutro postaram się zrobić mu zdjęcia.

Posted

an-na napisał(a):
Nie mogłam być dzisiaj w schronie niestety, ale dzwoniłam. Dzisiaj już pojadł troszkę i był na spacerku. Jest bardzo smutny i przeważnie leży. Jutro postaram się zrobić mu zdjęcia.

super - oby się udało i ruszamy z ogłoszeniami pełną parą!!!!

Posted

Też jestem i mocno trzymam kciuki za psinkę. :-(
Ludzie są naprawdę podli. Też szukałam niedawno domu dla Bartusia. Jego pani umarła a rodzina chciała się pozbyć problemu. Ale Bartkowi się udało - nie musiał trafić do schronu, bo dosyć szybko znaleźliśmy mu dom. Ale kilka tygodni siedział sam zamknięty w domu a sąsiadka tylko przychodziła i dawała mu jeść....

Będę zaglądać na wątek.;)

Posted

Ktoś odezwał się na FB z pytaniem czy Arisa można zabrać do Torunia. Napisałam do tej osoby. Trzymajcie kciuki. Oby to nie był tylko chwilowy poryw serca..

Posted

an-na napisał(a):
Ktoś odezwał się na FB z pytaniem czy Arisa można zabrać do Torunia. Napisałam do tej osoby. Trzymajcie kciuki. Oby to nie był tylko chwilowy poryw serca..

zaciskam :kciuki: i jakby co to znajdzie się tam na pewno ktoś do sprawdzenia domku bo jest kilka fajnych osób :)

Posted

Patrząc na cierpienia psiaków robię się bardziej bezwzględna dla ludzi. Tym ,którzy podzielili sie spadkiem a psa oddali , zyczę aby tez tego doznali na stare lata.Zeby też ktos ich oddał np. do domu starców jako tych niepotrzebnych.

Posted

moni12 napisał(a):
Patrząc na cierpienia psiaków robię się bardziej bezwzględna dla ludzi. Tym ,którzy podzielili sie spadkiem a psa oddali , zyczę aby tez tego doznali na stare lata.Zeby też ktos ich oddał np. do domu starców jako tych niepotrzebnych.
Ja tez.I mam nadzieje ze tak sie stanie.

Posted

an-na napisał(a):

no to super , trzymamy ale się nie cieszymy bo za wcześnie...

Posted

Właśnie wróciłam ze schroniska. Byłam z Ariskiem na spacerku. To cudowny ułożony psiak Poza schroniskiem już nie był taki smutny :)
Jednak kiedy wracaliśmy coraz bardziej robił się markotny, a kiedy przekroczyliśmy bramę to podkulił ogonek po siebie i zaczął cały się trząść :-(
Na szczęście już je w miarę normalnie.
Proszę dziewczyny zapraszajcie tutaj znajomych z dogomanii...
Ja niestety jestem tu nowa i nie znam tutaj dużo ludzi..
Jeżeli chodzi o tą Panią z Torunia to na razie cisza :(. C
Czy któraś cioteczka pomoże mi wstawić zdjęcia?? Jeszcze się nie nauczyłam :oops: