handzia Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Ja troszkę nie na temat, ale chciałam zaprosić na bazarek cegiełkowy.:iloveyou: Zbieramy pieniążki dla zagłodzonej i chorej suni z pod Zamościa, prosimy o wsparcie :modla: http://www.dogomania.pl/threads/2054...1#post16633741 Quote
teresz10 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Zapisuję wątek, siedzi mi mała Bajka w głowie. Zastanawiałam sie w schronie w Zamościu czy jej nie ...dopakowac do towarzystwa jadącego do Warszawy, ale skoro Zamosc robi sterylki to moze by najpierw ta sterylka... Czy jest na to szansa ? Quote
zadra Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Dzisiaj dowiedziałm się w rozmowie tel.z pracownikem schroniska,że suczka została wczoraj wykupiona.Pojadę tam w najblizszych dniach i sprawdzę,czy nie nastapiła pomyłka. Quote
handzia Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Nie dziwi mnie to, Bajka jest naprawdę śliczna i pewnie komuś się spodobała. Oby dobrze trafiła. Quote
leni356 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 zadra napisał(a):Dzisiaj dowiedziałm się w rozmowie tel.z pracownikem schroniska,że suczka została wczoraj wykupiona.Pojadę tam w najblizszych dniach i sprawdzę,czy nie nastapiła pomyłka. Nie zrobili jej sterylki? :( Quote
Tola Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 leni356 napisał(a):Nie zrobili jej sterylki? :( Nie. Właśnie o to chciała prosic zadra, jak dzwoniła. Quote
leni356 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Tola napisał(a):Nie. Właśnie o to chciała prosic zadra, jak dzwoniła. Szlag :( Przydało by się żeby nie wydawali suczek bez sterylek wreszcie Quote
handzia Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Miejmy nadzieję, że poszła do odpowiedzialnych ludzi, którzy ją wysterylizują :roll:. Przecież nie wszyscy są burakami....A tak w ogóle to jeszcze nie wiadomo czy to ona? Quote
Tola Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 handzia napisał(a):Miejmy nadzieję, że poszła do odpowiedzialnych ludzi, którzy ją wysterylizują :roll:. Przecież nie wszyscy są burakami....A tak w ogóle to jeszcze nie wiadomo czy to ona? Wydaje mi sie, ze to ona. Jedyna ruda i najmniejsza w boksie. Ale trzeba się upewnic. Quote
handzia Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Pewnie nie będziemy miały szansy dowiedzieć się jak się ma sunia.:-( Quote
Mantis Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 A niech to... :-( Pozostaje tylko czekać na wizytę Zadry w schronisku. Quote
leni356 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 handzia napisał(a):Miejmy nadzieję, że poszła do odpowiedzialnych ludzi, którzy ją wysterylizują :roll:. Przecież nie wszyscy są burakami....A tak w ogóle to jeszcze nie wiadomo czy to ona? Handzia, jest jedna szansa na sto że ludzie zrobią sterylkę. Niestety, pod tym względem jesteśmy nadal zacofani, a edukacja społęczeństwa idzie baaaaaardzo wolno :( Może schron w końcu zacznie wspólpracować i będzie można robić wizyty poadopcyjne? Ale do tego potrzeba formalnych umów z wolontariuszami. Dziewczyny z niektórych schronisk robią poadopcyjne bez zapowiedzi, niestety to co zastają to czasami jest masakra. Quote
handzia Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Ciekawe co tam u ślicznej kudłatki Bajeczki słychać?........... Quote
Mantis Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Mimo wszystko wolałabym, żeby podzieliła los Bajki numer 1... schron, zagubienie, Mantis, super dom. Taka powinna być kolej rzeczy... Quote
handzia Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Tak smutno i cicho się tu zrobiło:) W poniedziałek będę w schronie to zajrzę czy jej tam już nie ma...A może jutro dam radę? Zobaczę... Quote
zadra Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Niestety,Bajki nie ma juz w schronie.Byłysmy dzisiaj z Tolą sprawdzić. Quote
handzia Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Dowiedziałyście się może coś o niej, kto ją wziął? Tak mi szkoda, bo znalazł się super dom dla niej. Quote
Tola Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 handzia napisał(a):Dowiedziałyście się może coś o niej, kto ją wziął? Tak mi szkoda, bo znalazł się super dom dla niej. Niestety nic wiecej niz to, ze została zabrana:( Quote
handzia Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Dziewczyny zobaczcie jakie podobne biedactwo do suni Bajki bis zostało jeszcze na kwarantannie? Razem z nią było, jest na wcześniejszych zdjęciach. Ta sunia jest trochę większa ale nie mniej śliczna. Może ta osoba, która chciała zaadoptować Ritę 2 przyjrzy się tej suni. Quote
Tola Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Na razie nie. Sunia ma juz wątek http://www.dogomania.pl/threads/205786-Zjawiskowa-Jowita-szuka-swego-człowieka?p=16674229#post16674229; wybieramy sie z zadraa do schronu i postaramy się dowiedziec jak najwięcej. Ten grzbiet to nawet taki trochę srebrnawy... Quote
Recommended Posts