Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zapisuję wątek, siedzi mi mała Bajka w głowie. Zastanawiałam sie w schronie w Zamościu czy jej nie ...dopakowac do towarzystwa jadącego do Warszawy, ale skoro Zamosc robi sterylki to moze by najpierw ta sterylka... Czy jest na to szansa ?

Posted

Dzisiaj dowiedziałm się w rozmowie tel.z pracownikem schroniska,że suczka została wczoraj wykupiona.Pojadę tam w najblizszych dniach i sprawdzę,czy nie nastapiła pomyłka.

Posted

zadra napisał(a):
Dzisiaj dowiedziałm się w rozmowie tel.z pracownikem schroniska,że suczka została wczoraj wykupiona.Pojadę tam w najblizszych dniach i sprawdzę,czy nie nastapiła pomyłka.

Nie zrobili jej sterylki? :(

Posted

Miejmy nadzieję, że poszła do odpowiedzialnych ludzi, którzy ją wysterylizują :roll:. Przecież nie wszyscy są burakami....A tak w ogóle to jeszcze nie wiadomo czy to ona?

Posted

handzia napisał(a):
Miejmy nadzieję, że poszła do odpowiedzialnych ludzi, którzy ją wysterylizują :roll:. Przecież nie wszyscy są burakami....A tak w ogóle to jeszcze nie wiadomo czy to ona?

Wydaje mi sie, ze to ona.
Jedyna ruda i najmniejsza w boksie.
Ale trzeba się upewnic.

Posted

handzia napisał(a):

Handzia, jest jedna szansa na sto że ludzie zrobią sterylkę. Niestety, pod tym względem jesteśmy nadal zacofani, a edukacja społęczeństwa idzie baaaaaardzo wolno :(
Może schron w końcu zacznie wspólpracować i będzie można robić wizyty poadopcyjne? Ale do tego potrzeba formalnych umów z wolontariuszami.
Dziewczyny z niektórych schronisk robią poadopcyjne bez zapowiedzi, niestety to co zastają to czasami jest masakra.

Posted

handzia napisał(a):
Dowiedziałyście się może coś o niej, kto ją wziął? Tak mi szkoda, bo znalazł się super dom dla niej.

Niestety nic wiecej niz to, ze została zabrana:(

Posted

Dziewczyny zobaczcie jakie podobne biedactwo do suni Bajki bis zostało jeszcze na kwarantannie? Razem z nią było, jest na wcześniejszych zdjęciach. Ta sunia jest trochę większa ale nie mniej śliczna. Może ta osoba, która chciała zaadoptować Ritę 2 przyjrzy się tej suni.