Mantis Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Bajka to maleńka, subtelna sunia, której trudno się odnaleźć w schroniskowej rzeczywistości. Całym swym maleńkim ciałkiem prosi choć o chwilę uwagi, dotyk ludzkiej ręki i odrobinę miłości. Tak niewiele jej potrzeba, a tak dużo może dać... Bajeczka ma ok. 3 lat. Przed adopcją zostanie wysterylizowana. Kontakt w sprawie adopcji: E-mail - kudlacze@o2.pl Tel. - 609 160 440 Quote
Mantis Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 Banerek do pobrania. Ogłoszenia: e-zwierzak.pl ale.gratka.pl adopcje.org krakvet.pl kupiepsa.pl przygarnijzwierzaka.pl psy.pl Quote
Andzike Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Mantis, masz jakies plany względem Bajeczki bis?:cool3: Quote
Mantis Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 Andzike napisał(a):Mantis, masz jakies plany względem Bajeczki bis?:cool3: Hmm... być wzorową żoną? :evil_lol: Bajka bis wygląda jak klonik Bajeczki na krótszych łapkach. Potrzebny tylko klon Alicji :) PS. Dla niewtajemniczonych - Bajka to moja była tymczasowiczka, która ma cudowny domek u Alicji i takiego właśnie domku szukam dla Bajeczki bis. Quote
Andzike Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Mantis napisał(a):Hmm... być wzorową żoną? :evil_lol: Staraj się staraj ;) Przy Szarej Myszce i Afro się udało :D Takie domy jak u Alicji to faktycznie trzeba klonować:D Quote
Tola Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Dziękuje Mantis za załozenie wątku:) Byłysmy dzisiaj z zadrą w schronie, obserwowałyśmy sunię; jest teraz w boksie z podrosnietymi szczeniakami i jest tam najmniejsza. One wszytskie darły się, biegały, a Bajeczka capu, capu - spokojnie próbowła dopchac się do siatki. Wyraznie unika maluchów, wydaje sie spokojna i cichutka. Prosiłam o odczytanie wieku - sunia ma 3 lata. Quote
leni356 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Śliczna jest. Taka Bajkowo-Jukowa :) Trzeba ogłoszeń i znajdzie domek raz dwa A tak gwoli ścisłości - Afro się jeszcze nie udało. Też czeka na happy-end :) Quote
Mantis Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 Leni, obyś była dobrym prorokiem :) Cudna jest ta mała. Zrobiłam banerek, proszę się częstować :) Quote
handzia Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Ale jaja, właśnie założyłam wątek tej samej suczce :evil_lol: nie wiedziałam, że już jest. Już kasuję :evil_lol: Quote
handzia Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Więc przenoszę się tutaj z moimi zachwytami nad ślicznotką...Zamieszczam zdjęcie jeszcze z kwarantanny, jest śmieszne, dlatego je wstawiam, widać tu jej "wielki" wzrost:lol: Widzicie te ślepka na samym dole?:lol: kurdupel, a jak się pcha... :lol: Quote
handzia Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 I jeszcze zdjęcia w słoneczku :loveu:, Ruch tam jak w ulu :evil_lol: Quote
handzia Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Niech teraz ktoś zaprzeczy, że mała jest naprawdę piękna:mad:. Myślę, że po małej toalecie śmiało może stawać do wyborów na psią miss :loveu:;-) Quote
handzia Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Jeszcze jedno zdjęcie wygrzebałam:) Uploaded with ImageShack.us Quote
Andzike Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 śliczna maleńka :) Mantis, jak tam bycie żoną idealną?:cool3: Quote
handzia Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 E-S napisał(a):Ach to tutaj jest Rita 2 ! :D Tak, napociłam się dzisiaj pół niedzieli :stupid:, a wątek był gotowy :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Mantis Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Handzia, dziękuję za zdjęcie dziewuszki :) Taka malucha, a serca kradnie hurtowo :lol: Andzike napisał(a):Mantis, jak tam bycie żoną idealną?:cool3: Staram się, staram, ale pewien przystojny brunet utrudnia :eviltong: No wiesz, ten "adopcyjny inaczej" ;) E-S napisał(a):Ach to tutaj jest Rita 2 ! :D Bajka bis vel Rita dwa... Bajkę 1 znam, a gdzie pierwsza Rita? Pokaż :) Quote
handzia Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Już pokazuję:) Mantis użyczyłam sobie Twojego banerka, może tak być? :razz: A to Rita 1: Znalazła już wspaniały dom w Warszawie :loveu: i to w bardzo krótkim czasie... Nasza Bajka jest troszkę bardziej kudłata :) podobna, prawda? Gdybyś chciała więcej to jej wątek: http://www.dogomania.pl/threads/204203-RITA-ruda-gwiazdeczka-zrobi%C5%82a-w-Stolicy-karier%C4%99-MA-SW%C3%93J-DOM-%29?p=16630951#post16630951 Quote
Mantis Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Rita cudna :loveu: Jak dobrze, że już szczęśliwa. :) To ja się pochwalę "moją" Bajeczką. Też taka subtelna i bajkowa jak Bajka bis i Rita :) O --> tu jej wątek :) A banerek po to jest, żeby się częstować :) Quote
handzia Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Zajrzałam, Bajka przecudna :loveu:, i jaka zmiana od pierwszego zdjęcia do ostatniego:crazyeye: . Mam nadzieję, że wspólnymi siłami znajdziemy naszej Bajce tak samo cudowny domek jakie mają jej "sobowtórki" Quote
E-S Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 [quote name='Mantis']Rita cudna :loveu: Jak dobrze, że już szczęśliwa. :) To ja się pochwalę "moją" Bajeczką. Też taka subtelna i bajkowa jak Bajka bis i Rita :) O --> tu jej wątek :) A banerek po to jest, żeby się częstować :) Kurde, klony !!! :D Znajdzie dom Rita 2, mam nadzieję, że równie szybko jak Rita 1. Dobre foty potrzebne, ogłoszenia i zgłaszać ją na sterylkę i rezerwować. Quote
Recommended Posts