iskra_wroc Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Swoją drogą jak jest czysty... to inny pies:D Quote
FADO(HAJS) Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Zdjęcia są też z Parku południowego bo też zaliczyliśmy w sobotę:) Tylko Fado coś nie może przekonać sie do swojego legowiska woli spać obok:) PS. Dzieki za miłe słowa, kapałam go jeszcze raz w domu ale co miałam jazdę z tym kąpaniem to fakt, nie mogłam go utrzymać w wannie:lol: ale jakoś poszło, a musiałam bo troche sie wybabrał:) Quote
FADO(HAJS) Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Odpukać:)! SUPER. ale z niego uparciuch. po ogrodzie biega sam bez smyczy, miskę z karma to nosi po całym mieszkaniu:), jest spokojny a jednocześnie taki ruchliwy, taki żywy ze aż miło patrezć:0 Quote
FADO(HAJS) Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 a możesz mi Hitoshi wysłać na e-mail nr konta na który mogę wpłacić jakiś datek na inne psy albo chociaż za szczepienia zwrócić Quote
Hitoshi Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Tak zaraz Ci podeślę mój. Jutro biorę spanielkę na dt to napewno się sprzyda :) A tak wogólę cieszę się, że chłopak się zaaklimatyzował. Pamiętacie, że we wtorek jest jego kastracja? Quote
FADO(HAJS) Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Tak pamiętamy już urlop sobie powoli załatwiamy:) a czy coś musimy wziąść oprócz książeczki i umowy adopcyjnej?? Quote
Hitoshi Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Nie starczy książeczka tylko, a i może jeść tylko w pon do 18 a później tylko woda :) Bo umowę jeszcze inną w schronisku napiszemy. Quote
iskra_wroc Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 Zaciskamy z Kreską kciukasy. Faduś grzeczny bądź! Quote
FADO(HAJS) Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 I juz po wszystkim. Fado był bardzo grzeczny. Teraz dochodzi powoli do siebie. Quote
akira Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 FADO(HAJS) napisał(a):I juz po wszystkim. Fado był bardzo grzeczny. Teraz dochodzi powoli do siebie. To świetnie :) Quote
FADO(HAJS) Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 już chodzi, nawet bardzo nie liże rany, ale pilnuję, zjadł wieczorem trochę karmy i dwa smakołyki. sika na stojąco:) przynajmnie krzaczki odpoczną;:) Narazie jest OK Quote
Hitoshi Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 On na pewno grzeczny jest i szczęśliwy, że ma tak dobrych państwa :) Quote
FADO(HAJS) Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Wycieczka na Ślężę :razz: Fado był w siódmym niebie a my pobiliśmy rekord czasowy wchodzenia na szczyt;) Quote
iskra_wroc Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 Super fotki!! Bardzo się cieszę, ze Fadusiowy pychol się śmieje:) Jak tam jego lękliwość?? Przełamał się?? Na spacerkach jak się zachowuje? Zwraca trochę uwagę na to co się do niego mówi?:P Quote
caromina Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 [quote name='FADO(HAJS)']Wycieczka na Ślężę :razz: Fado był w siódmym niebie a my pobiliśmy rekord czasowy wchodzenia na szczyt;)[/QUOTE] Podziwiam za odwagę. Wzięliśmy naszą Czesie w Góry Stołowe, ale wymiękliśmy:)Baliśmy się, ze turyści znajdą nas za rok w przepaści Quote
sylwija Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Fado zadowolony, właściciele zadowoleni.. czego chcieć więcej :) Quote
iskra_wroc Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 A może uda mi się zaprosić Właścicieli Fado na wspólny spacer[I] Tam Gdzie Wszystko Się Zaczęło[/I] czyli w Parku Grabiszyńskim?? Chciałabym na żywo zobaczyć uśmiechnięty pysk Łobuza:) Quote
Hitoshi Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Wybieramy się w któryś weekend ja myślę, że najlepiej następny :) To może więcej osób pójdzie :) Quote
iskra_wroc Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 Ja, choć chora, przybędę :) Hitoshi napisz mi w razie czego konkrety smsem, albo na gg :) Quote
Recommended Posts