Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie, bo to by było bardzo nie wiarygone, bo jak wyszedł z kojca to tak się chłopak podniecił, że cały czas sikał i chciał uciec, a prócz tego był strasznie zainteresowany amstafami ;] A dostałam go tylko na chwilkę wieć nie sprawdziłam :/

• Replies 273
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Hitoshi']Mogę prosić o wzór umowy adopcyjnej na e-mail hitoshi5@o2.pl
Bardzo bym prosiła

poslalam Ci, taka ktora sama kiedys sciagnelam , przeczytaj i ew. dopisz cos od siebie.
i to jest chyba identyko jak w schronie spisuja...musialabym znalzc moja, ale raczej tak..

Posted

Tak i już nie musi być w schronisku. Jestem pewna, że przez nich będzie bardzo kochany i znają się na rasie co jest super. Poprzednio mieli sunie malamutke, ale niestety musieli się z nią pożegnać z powodu ciężkiej niewydolności nerek, a Hajs szczęśliwy. Teraz czekam aż coś napiszą, bo już za nim tęsknie. To naprawdę super pies u mojej mamy całował się z 3 kotami, a co najlepsze po tym jak tylko do niej weszliśmy to już mnie nie odstępował ani na krok. W razie problemów państwo mają dzwonić. Zresztą zaraz im wyślę adres wątku, żeby mogli zdawać relacje jak tam psiak.Poza tym bardzo się cieszę, że nie wzięli go sami ze schroniska tylko wpierw zdzwonili dowiedzieć się więcej na jego temat:) Chyba szybko wybiorę się na wizytę do niego :) i tu wklejam parę zdjęć :)

Taki śliczny chłopak wykąpany:

Lubie kotki(niestety nie udało mi się uchwycić jak liże kociaka)

Nawet przez okno wyglądałem:

a to co?

I na tyle puki co koniec :)

Posted

Ale mi troszkę szkoda, bo sama bym go wzięła do siebie na stałe. Mam tylko nadzieję, że ułoży mu się w nowym domku, a jak nie to zawszę może wrócić do mnie:) zaraz poślę Pani link do wątku, żeby zaglądnęła :)

Posted

[quote name='FADO(HAJS)']wkleiłabym już zdjęcia bo mąż zrobi nie wiem jak:([/QUOTE]

Witamy na wątku małego :) mam nadzieje, że się dobrze sprawuje :) prosze wysłać na email to wkleję na wątek :)