Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 273
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

holly101 napisał(a):
Ale chyba chodzi o pomoc pieskowi a nie o to kto dokładnie to zrobi, nie rozumiem akcji typu "HA nie lubi jak się pomaga psom do nich zgłoszonych..."

ja też nie:(

niemniej postaram się pomóc

Posted

Hajsik inne psy toleruje. Z moja suką dogadywał się bez problemów, mimo że jest irytujaca. Dogadał się też z kilkoma samcami na spacerach w parku. Siedzi w boksie ogólnym i też nie robi awantur. Jest raczej typem 'olewatora'.

Do Poznania jestem w stanie go nawet dowieźć [SIZE="1"](o ile mi wystarczy pieniążków do 10go...:roll:)

Ten DT na jakich zasadach? Normalnie płatne, czy trochę płatne czy tylko pokrywamny koszty karmy, weta, etc?
I czy DT mógłby zaczekać aż pies zostanie wykastrowany?

Caromina proszę wyślij mi swój numer telefonu.

Posted

DT potrzebowałoby tylko na karmę i ewentualnie szczepienia (wiecie o co chodzi). Wieczorem skontaktuje się z DT, chyba, że go nie złapie dziś, to jutro. Teraz nie mogę dzwonić. Wyśle DT zdjęcia i info o psie. Mój nr 695938951

Posted

Jeszcze nic nie wiadomo.
Kastracja w tak odległym terminie jest problemem, bo schron nie za bardzo chce trzymać psa do tej pory, a jazda do Poznania i z powrotem ciężka będzie do ogarnięcia. Myślę intensywnie co tu robić..

Posted

a może spróbować dogadać się ze schronem w Poznaniu? może potraktowaliby Hajsa, jako psa z poznańskiego schronu:) sytuacja wyjątkowa....

może mogłyby pomóc ciotki Dogomaniaczki z Poznania;)

Posted

Pomoc finansowa dalej potrzebna, jak mniemam? Jeśli tak, proszę o dane do przelewu, postaram się sklecić choć kilka dych :)
Rzadko bywam na dogo i dopiero teraz odczytałam pw od którejś cioteczki :)

Posted

Byłam dzisiaj u Hajsika w gościach. Chłopak chyba schudł na moje oko i ma strasznie brzydką sierść :/ Ma nawet spokojnych kolegów w boksie na szczęście. Widać, że się ucieszył z odwiedzin, bo jak zawołałam jego to do mnie podleciał i dawał się głaskać :) I strasznie go interesują inne psy :]
Fotki mojego ulubieńca: