Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 273
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak nie będzie Dt to chyba schronisko, lepsze to niż pałętanie się po parku czy ulicach , gdzie może stać mu się krzywda .

Posted

Ja idę z Suri, skoro pies gania z innymi, weźmiemy obroże ze sobą i szelki na wszelki wypadek. A obie idziemy zaopatrzone w suchą krakowską myślicie, że się połasi? :D

Posted

Hitoshi to mam się już zbierać? My wysiadamy ze 107 na przystanku Grabiszyńska (Cmentarz).

Jeżeli pies przybiega do innych psów, warto mieć jakiegoś ze sobą.

Posted

gdzie go dacie? ja uważam że nie nie lepszy schron, można mu jeść zostawiać i niech sobie biega póki jest ciepło, w schronie na jakimś betonie w małym kojcu bez sensu... a 14 dni będzie w izolatce bez okien, klatki małe..

Posted

dlaczego ta kwarantanna to takie klatki bez światła, wyglądają jak karcer.Tragedia.Mało ,że pies zestresowany utratą domu czy błąkaniem sie , głodem czy chorobą , to jeszcze pakują go w takie warunki.Ciekawe kto to wymyślił i kto zatwierdził ? Po prostu koszmar.

Posted

[quote name='xmartix'] można mu jeść zostawiać i niech sobie biega póki jest ciepło, w schronie na jakimś betonie w małym kojcu bez sensu... a 14 dni będzie w izolatce bez okien, klatki małe..

też tak myślę, .. a może on mieszka gdzieś w okolicy i tak go puszczają, a na noc wraca???

Posted

Nikaragua napisał(a):
też tak myślę, .. a może on mieszka gdzieś w okolicy i tak go puszczają, a na noc wraca???

dla husky zamkniecie w takiej klatce to juz zupelny koszmar..biedak

Posted

Ja myśle, że łapiemy, bo już lepiej, żeby siedział w schronisku niż żeby coś mu się tam stało, tym bardziej, że nie boi się ulicy i chodzenia między autami.

Posted

My w drodze powrotnej też go nie spotkałyśmy.
Hitoshi dzisiaj nie damy rady już wieczorem podejść, ale jutro się postaramy tak w godzinach 18/19. Może akurat będzie.

No i te ogłoszenie to chyba najlepszy pomysł.

Posted

Kurcze gdyby była pewność, że on się pałęta tylko po parku to można by go tam chwilę zostawić, chociaż nie wiem, z drugiej strony sa jacys durni ludzie , którzy mogą mu krzywdę zrobić. Zamknięcie w kojcu to z kolei trauma, zresztą chyba dla każdego psa, husky nie husky. Nie mam pomysłu, zaraz kończe pracę, wsiadam na rower i lecę do parku, Hitoshi napisz mi smsa bo mam problem ze skrzynką odbiorczą, więc nie mam Twojego numeru jak coś.