Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej,
na dzisiejszym spacerze przybłąkał się do nas husky. Samiec, boi się ludzi, nie dał się złapać mimo prób. Kursował między łąkami na wałach Ślęzy, a górką koło Skarbowców, później zawrócił z powrotem. Podchodził do psów jednak na widok zbliżającego się człowieka obierał przeciwny kierunek.Może Ktoś z Was słyszał o takim zaginionym psiaku?

Hitoshi wklei zdjęcia jak dotrze do domu.
Czy ktoś byłby w stanie pomóc zorganizować ew. łapankę?

Od 3.04.2011 w schronisku na bloku 5, boks nr 25, numer schroniskowy 748

Psiak ma ok 5 lat. W schronie się otwiera na ludzi:) Z braku innych możliwości częściowo szuka kontaktu z dwunożnymi.

Uploaded with ImageShack.us

POTRZEBNE SĄ DEKLARACJE. STAŁE I JEDNORAZOWE. COKOLWIEK.
A MOŻE KTOŚ Z WAS ZNA HOTELIK / PŁATNY DT KTÓRY PRZYJMIE HAJSA I NIE ZEDRZE Z NAS OSTATNIEGO GROSZA??

• Replies 273
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Podnoszę wątek , widziałam go dziś również w parku, ale myślałam że to Wasz pies... mnie on mix malamuta z huskim przypominał ale w sumie to się nie znam aż tak dobrze.

Posted

o której sie wybieracie go łapac? na pewno jestem w grab. w sobote okolo poludnia. wtedy moge od ok 13 sie organizowac do lapania psa. jutro ozbaczymy. dajcie znac jaki macie plan

Posted

my tam chodzimy codziennie na spacery, więc na pewno będziemy nad rzeką o tej porze. Tyle, że ja nie mam doświadczenia w łapaniu psów+ będę z moją, więc raczej się nie przydam :oops:

Posted

tylko, nie wiem czy moja suka nie będzie robiła rabanu, tzn. szczekała na Twoje psy, a to się na pewno nie przyda...ona ma różne widzimisie i nie jestem w stanie przewidzieć jak się zachowa

Posted

a ja asekuracyjnie poprosze numer tel na priv. bo jak mowie w sobote bede na pewno w parku i bede szuakc goscia jesli sie nie znajdzie. co do jutra zobacze.jeszcze trudno mi powiedziec.

Posted

Jeśli jutro zbiera się jakaś ekipa to postaram się być(choć mam nadzieję, że uda się dziś). Pies już może być zupełnie gdzieś indziej... Przecież przemirzanie ogromnych odległości dla "tych" psów to pikuś i cała przyjemność. Widzę że najlepiej pojawić się z psami, wtedy podchodzi. Jakby tak zacząć wszystkie karmić jakimś kurczaczkiem, to może i on by podszedł za stadem? Wtedy go cap i na smycz. Trzeba być dobrej myśli. Szkoda psa. Może ktoś go szuka...

Posted

Ja będę dziś w parku po 17.oo prawdopodobnie , to mój numer jak coś 515 290 672. Wezmę drugą smycz. Hitoshi podaj mi swój numer na priv.