Iljova Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Marycha35 napisał(a):Hi, hi, cudny Krecik z niej, ohh jo:) A Viki jest mądralą, nie kablem. Może pyta grzecznie czy też tak może????;) No właśnie może tak właśnie jest ;-) Quote
Kajka_72 Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Marysiu :) ...nie może hehehe...jeden szkodnik w ogrodzie wystarczy ;) Quote
Marycha35 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Tak jest!!!!!:) A Viki jest prześliczna:) Miałam już tyle razy zapytać czy i ona miała straszną przeszłość? Quote
Iljova Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Jest wesoło z psinkami Które już na zawsze będą z Wami. Sabinka studiuje ogród cały I bardzo się przykłada żeby był wspaniały. Viki swoją przyjaciółkę obserwuje A później biegnie do Kajki, sprawdzić czy się zdenerwuje. Tłumaczy więc Kaji że ogród zmienia się nie do poznania Viki mówi że sama tak nie umie i dla Sabinki jest pełna uznania ;-) Quote
Marycha35 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Ha, brawo brawo brawo, ale mecyje:) Iljova klasyków na głowę bije!!! Quote
unixena Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Sabcia babcia to artystka Mala slodka ogrodniczka Tu ogorek ,tam kartofel a tutaj doniczka.... strasznie wszystko podkopuje i ogrodek wciaz rujnuje Z mordki ..straszne niewiniatko pod pazucha zas ..diablatko Ma dziewczynka wdzieku tony i nikt nie jest obrazony Zakopuje pancia Kajcia co zrobila ta susmajtka Brylant z Kajcia wybaczaja ... szczerozlote serca maja Sabcia wszystkich tak rozczula.. a wiec ..zglobi wciaz spryciula:razz: Quote
Marycha35 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Unixena depcze po pięcie Ilusi krew poetycka pójść musi:):):) Dziewczynki brawo:) Quote
Mysza2 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 ale u Sabci ogrodniczk talenty ciotek się rozwijają. Kajka nie przejmuj się. Moja Sabcia też ogrodniczka, trzeba po prostu pokochać ich twórczość :):) Zajrzyjcie na bazarek z mojego podpisu :) Quote
Kajka_72 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Iljova,Unixena - brawoooooooooooo dziewczyny :multi::B-fly::iloveyou:ależ Wy pięknie piszecie...:lol: Też bym tak chciała :) Sabinka to madra dziewczynka, Czuje, ze jest ważna dla Cioteczek kruszynka. Ciocia Iljova piękne rymowanki pisze, by rozweselić Nasze skołatane dusze Unixena dorównać Jej się stara, i pisze pięknie, a nie jak jakaś ofiara Kajka Sabci Wasze wiersze czytać będzie, by ta wiedziała jak kochana jest wszędzie. Cioteczkom nisko się kłaniamy, I o swojej miłości, szczerze zapewniamy:loveu: Myszko :) Marysiu, jeśli chodzi o Viki to wykupiliśmy ja z hodowli. Sunia ma rodowód ale była skazana na <strzykawkę> z powodu obustronnej bardzo poważnej dysplazji, alergii i chorego serduszka :( Bardzo walczyliśmy o to żeby mogła żyć i chodzić. 2miesiące szukałam w całej Polsce lekarza, który podejmie się (wtedy bardzo nowatorska operacja)DAROplastyki obu stawów. Udało się. Znalazłam we Wrocławiu cudotwórcę ;)i po kilku miesiącach rehabilitacji było super. Serduszko leczymy już 3i pół roku i jest nieżle:)z alergia też było ciężko ale już opanowana. Wiadomo co uczula i eliminacja pomogła. Dzisiaj Viki jest normalnie funkcjonującym owczarkiem, może nie sportowcem ale nie ma dolegliwości bólowych, biega , pływa i jest cudna dziewczynką. Grzeczna,strasznie kochana i śliczna :) Quote
Marycha35 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 No i się poryczałam:)DZIĘKOWAĆ JEST ZA CO !!!!!! Dobrze, że sunieczka zdrowa, szczęśliwa i Wasza:) A wiersz Kajko cudny:) Quote
Iljova Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Gratuluję Kajko ładnie potrafisz pisać tylko się ukrywałaś, ale w końcu pokazałaś co potrafisz :-) Z tego co napisałaś o Viki jedno przychodzi na myśl obie sunie nie mogły trafić lepiej. Mają wspaniały dom, taki który chciałoby się aby miał każdy zwierzak. :-) Quote
Kajka_72 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Marysiu dziękuję :) Iljova komplement z Twoich<ust> to podwójny komplement :) dziękuję ale to chyba moja pierwsza rymowanka w życiu:oops: A co do Viki... Cioteczki...kupiliśmy ja z pełna świadomością. A jak już była nasza , należało zrobić wszystko, a w przypadku viki jeszcze więcej, żeby była zdrowa i szczęśliwa. Ja się nigdy nie poddaję i podczas gdy brylant po wielu konsultacjach wet. zastanawiał się jaki wózek zrobić dla suni, jak już przestanie chodzić o ile wcześniej nie umrze na serce - ja <studiowałam> medycynę weterynaryjna-pt.<dysplazja i choroby serca > i nie dopuszczałam myśli do siebie, że nie ma dla niej ratunku. I.....miałam rajcę ;)- był. Moje pieski nauczyły mnie walczyć do końca i tak będzie zawsze bo ich zdrowie i życie jest warte więcej niż mogę sobie wyobrazić :) A tak w ogóle to cudnie, że jesteście i pamiętacie o Nas mimo, że u nas już ok :) dziękuję Wam za to :) Quote
Marycha35 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Kajeczko to my żerujemy na Was, zlatujemy tu po dobrą nowinę:) Niestety reszta wątków potwornie smutaśna:( A Viki jest najpiękniejszym Owczarkiem jakiego widziałam:) Miała szczęście sunica:) Quote
unixena Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 serce za serce ..dla Kajci i Brylanta ,ze uratowaliscie juz tyle psich bid ,ze nie tracicie nadziei ,ze stworzyliscie slicznym psinkom najlepszy domek na swiecie .....Was trzeba sklonowac ...... Quote
Iljova Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 W tym przypadku całkowicie popieram klonujemy :-) Quote
Kajka_72 Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 hahahaha dziękuję dziewczyny ,ale czy ja wiem ???? Brylanta może i warto sklonować , wtedy zarabiał by podwójnie i więcej pieniędzy byłoby dla piesków ale mnie ???? dwa razy więcej gadania w domu mogli by już nie wytrzymać ;) Marysiu, dziękuję w imieniu Viki :) Quote
Marycha35 Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Kajkę klonujemy trzykrotnie:) A dla Viki proszę o mizianko i Sabciątka i stadka całego, ślicznego:) Quote
unixena Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 cioteczki ....zapraszamy na ciekawy konkurs -bazarek na miss i mistera ,psiego pupila http://www.dogomania.pl/threads/2126...4#post17419664 Quote
unixena Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Tak tu cicho ...wiec choc zajrze do Sabinki kochanej .... Quote
Marycha35 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Kajo, faktycznie, jak żyjecie???:) Czy skopany ogródek, mizeria rośnie???;) Buzi Wam ślę serdeczne:) Quote
Mysza2 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Sabciu wybacz offa zajrzyjcie cioteczki do pięknego onka http://www.dogomania.pl/threads/213272-Pi%C4%99kny-ON-Madox-znaleziony-na-trasie-szybkiego-ruchu.Czeka-na-operacje!-Amputacja Quote
Kocurek Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Sabinka pewno juz caly ogrodek z ziemia zrownala...:) Quote
Iljova Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Takiego ogrodu nie będzie miał nikt :-). To będzie niepowtarzalny ogród :-) Quote
Recommended Posts