Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kajko Sabka jest przeuroczym suniakiem i najpierw Gorzkiej Czeko podwaliła psiaczka, następnie pyrkę, bo poczuła, że Czeko jest na prawdę g o r z k a;):):) Mądra sunia, mądra:), ocalić chciała, przed zapomnieniem;)
DZIĘKUJĘ, DZIĘKUJĘ, Twoje relacje są moją ukochaną lekturą nocną:)

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

u nas dzisiaj absolutny chill out :lol: brylant łata dziury posikowe na trawniku, a dziewczynki okazują sobie przyjaźń:multi: kijek ramzesowy jako nieodłączny rekwizyt-jest;)
[video=youtube;IERMJlJ6hOo]http://www.youtube.com/watch?v=IERMJlJ6hOo[/video]

pozdrawiamy:lol:

Posted

Marysiu , filmik -amatorka ale dziękuję. Nie jestem <mocna> w branży filmowej;) ... sie jednak zamierzam podszkolić. Poza tym, jak są fajne momenty, zazwyczaj aparat leży w pokoju na stole :evil_lol:
Dzisiaj np.dziewczyny <gadały> ze sobą .Wyglądało to super ale jak wróciłam z aparatem było już po dyskusji :oops: Sunie sie bardzo lubią i to widać, słychać i czuć:lol:

Posted

Marysiu :loveu:dziękuję . Jesteś niemożliwa :lol: Zaraz będę Sabcie kąpać. Jest bardzo gorąco, a skóra wciąż sie łuszczy. Specjalny szampon i będzie super :lol:

Posted

:loveu:Oj to Sabcia daje Wam niezle popalic ...uprowadza szczeniaczki ..heheheh ...podkrada i zakopuje kartofelki ...cwaniara :diabloti:.Z pewnoscia po dzisiejszej kapieli bedzie jeszcze piekniejsza.;)..Kajko ucmokaj ja w mokry nochal ......:eviltong:i moc przytulanek dla innych pieknosci ....nie zapominajac o prezesie ....:razz:

Posted

Dziś w Uwadze widziałam doniesienie o suni zagłodzonej przez właściciela, której niestety nie udało się uratować. Umarła dwa dni po nakręceniu materiału, w schronisku, wśród troskliwych ludzi, fantastycznych dziewczyn wetek. Starsza, chora, wysłużona sunieczka. Leżała sama na zamkniętej działce, skubała trawę resztką sił....Bardzo mi przykro :( Nie udaje nam się pomóc wszystkim potrzebującym Przyjaciołom.
Tym bardziej Kajko DZIĘKUJE WAM.
Smutny wieczór....:(:(:(

Posted

Fak!!!!! Ludzie są tacy podli, na głowę bijemy w tej kwestii bidne zwierzęta....Ryczę jak osioł! Ona parę tygodni była bez jedzenia!!!! Co za szmaciarz właściel! Jaki butny, jeszcze groził kobitce, która pomogła suni. Co ciekawe mąż tej kobitki jej powiedział o znalezisku, ale to ona przez bramę przechodziła do suczki.....

Posted

Czuje się obrażona tym, że taka gnida jest wśród nas, że żyje! Jak można pozostawić takie nic w społeczeństwie???! Oby go wsadzili. Podobno w hierarchii mordercy zwierząt są niżej, niż pedofile. Oby.......
Wiem, że nie godzi się tak gadać, ale wybaczcie, nie mogę dziś! Tak żal tej sunieczki, gdyby wcześniej ktoś ją dostrzegł....:(

Posted

I ja to widziałam :placz:ryczę do tej pory i....dziękuję Bogu, ze Sabcia żyje. Wiecie, ze ja wierze głęboko w to, ze życie zweryfikuje i taki gnój zapłaci za każdą minute cierpienia tej biednej istotki. Tego z całego serca mu życzę :mad:
Sabcia dostała szanse od losu, a ta biedna sunieczka konała w potwornych cierpieniach. Chyba potrafiłabym zabić człowieka :angryy: Czasami sama siebie sie boję :angryy:

Posted

Kajko myślę, że byś jednak nie potrafiła, bo jesteś normalną, wrażliwą osobą. Rozumiem Cię jednak, bo jak widzę takie rzeczy to też chciałabym być potworem i sieknąć temu śmieciowi tak za sunię, raz a skutecznie. Jak muchę rozmaślić. Potem wzburzenie mija i dziękuję, że świat empatii, syntonii stoi dla mnie, jak i dla Was, otworem. Tylko wtedy można płakać ze szczęścia gdy Sabula popyla z patykiem i zakopuje go gdzie się da, niszcząc Kajce cudny ogród;) A merdający ogonek uznać za ruchomy talizman szczęścia:)
DZIĘKUJĘ, DZIĘKUJĘ, DZIĘKUJĘ:)
Dobrze, że jesteśmy po właściwej stronie barykady. Moc uścisków dla Was. Mnie tylko dogoterapia wczoraj uratowała przed zaryczeniem się na śmiertkę!!! Odwiedziłam DT, który przyjął pięknego, starego, ślepego psiaka ze schronu. Faworka. Obiecałam mu na ucho, jak stał taki bezdennie smutny i zrezygnowany w tym schronie, że mu pomożemy i udało się. Cudowni Ania i Marcin mają go teraz i pięknieje kolega z dnia na dzień. To daje siłę:)
Niestety tamta sunieczka nie miała tyle szczęścia. Jest tu z Nami, chociaż tyle...

Posted

DZIĘKUJĘ:)
i na wszelaki zaś wrzucam:

OSTRZEŻENIE z FB.
"Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to Lukasz
C. lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !"