Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kocie ;-) jak nie, jak tak ...nalezy jej sie wszytko co najlepsze :-) To naprawde cudowna sunia. Kochana, grzeczna , posluszna, cierpliwa do Laurki :-)
Babcia Sabinka to idealny ,zima przykominkowy pies, z prawem do bezstresowej starosci :-)

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ostatnio jestem przemeczona totalnie mało czasu na cokolwiek praktycznie tylko praca, pranie rano w biegu coś zjeśći coś zrobić w domu i biegiem do pracy i tak cały tydzień w przyszłym tygodniu tak samo będzie mało mam teraz czasu na inne zajęcia czasami wpadam na dogo FB na chwilę żeby coś napisać w czasie jazdy autobusem lub podczas przerwy w pracy .

Posted

Już ranek niedzielny choć ciemność za oknem nas wita,
Ciekawe co dzień ten przyniesie, jaki pomysł w główce Sabinki i Lauruni zaświta ?
Ja Wam życzę aby był wspaniały
Aby radość i uśmiech były przez dzień cały :-)

Posted

Oj , jakie Sabinka ma wierne Ciocie:loveu: az jej zazdroszcze.

Sabcia mial dzisiaj nieplanowana randke z policjantem -emerytem Maxem :multi:

Pieski siebie poznaly , a radosc okazaly delikatnie machajac ogonkami i wachajac pyszczki :loveu:
Powiem Wam, ze Sabinka i Max mnie wzruszaja , nie ma szalenstwa, a jest taka klasa, wywazenie, mam wrazenie, ze rozumieja sie doskonale. Spacerowali sobie dostojnie obok siebie, pilnujac czy nie za daleko odchodza.

Te wiekowe pieski sa takie madre i kochane :loveu: Max ma powazny problem ze stawami, chodzi podobnie do Sabinki ...troche sztywno i powiem Wam, ze jak im sie przygladam to widze , starsze spacerujace Panstwo, cieszace sie ze swojego towarzystwa, szanujace i rozumiejace siebie "bez slow".

To naprawde piekny widok :oops: Te psy sa takie dostojne :loveu: Szkoda, ze aparatu pod reka nie bylo :razz:

buziaki przesylamy :-)

Posted

Ilusiu :loveu: dziekuje.
Marysiu :-) nie wiem czy zakochana ale taka z nich jednosc jak sa razem. Doskonale sie ze soba czuja :) to widac. Laczy ich podeszly wiek, spokoj , zrownowazenie...taka sama energia :)

• 2 weeks later...
Posted

Mam niedobre wiesci :-( dzisiaj spotkalam na spacerze Pania Maxa bez pieska.
Max odszedl w zeszla niedziele :-( Usnal i sie nie obudzil.
Pani Maxa pogodzic sie z tym nie moze. Pieskowi nic poza staroscia nie bylo, Dzien przed smiercia zachowywal sie normalnie. Przytulal, spacerowal, bawil sie nawet, zjadl normalnie. Pozornie bylo wszystko ok.
Rozpacz w rodzinie Maxa ogromna :( Pytanie -dlaczego? Pani powtarzala prawie caly czas. Coz moglam Jej odpowiedziec ? :shake:
Bardzo bylo mi przykro i fakt smierci Maxia uswiadomil mi, ze nasza Sabinka tez jest starsza...
Bylam umowiona z Maxem i Jego Pania w niedziele. Nawet nie przeczuwalam , ze cos moglo sie stac :( myslalam, ze pogoda brzydka, padalo ...dlatego nie przyszli na spotkanie, a tu taka porazajaca wiadomosc :(
Spij spokojnie Piesku (*).

Posted

Smutno ,ze Maxa juz nie ma:placz: .Zal mi tez Sabinki ,ze juz nie spotka sie ze swoim przyjacielem.:-(Wspolczuje tez wlascicielom Maxa ,bo dla nich to ogromna tragedia :-(.Zycie psa jest takie krotkie i zawsze jak trzeba sie pozegnac czlowiek nie jest na to gotowy :shake:.