Kajka_72 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Kocie ;-) jak nie, jak tak ...nalezy jej sie wszytko co najlepsze :-) To naprawde cudowna sunia. Kochana, grzeczna , posluszna, cierpliwa do Laurki :-) Babcia Sabinka to idealny ,zima przykominkowy pies, z prawem do bezstresowej starosci :-) Quote
unixena Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Odwiedzinki u Sabinki z wielkim cmokasem i pozdrowionkami Quote
Iljova Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Ostatnio jestem przemeczona totalnie mało czasu na cokolwiek praktycznie tylko praca, pranie rano w biegu coś zjeśći coś zrobić w domu i biegiem do pracy i tak cały tydzień w przyszłym tygodniu tak samo będzie mało mam teraz czasu na inne zajęcia czasami wpadam na dogo FB na chwilę żeby coś napisać w czasie jazdy autobusem lub podczas przerwy w pracy . Quote
Kajka_72 Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Ilusiu, dbaj troszke o siebie, bo bedziesz "chodzic " jak zombi ;-) tak mniej wiecej jak ja ostatnio:roll: troche nie dosypiam :oops: Quote
Iljova Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Ten efekt zombi jakoś przeżyję;-) nie będzie źle ;-) Quote
Iljova Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Już ranek niedzielny choć ciemność za oknem nas wita, Ciekawe co dzień ten przyniesie, jaki pomysł w główce Sabinki i Lauruni zaświta ? Ja Wam życzę aby był wspaniały Aby radość i uśmiech były przez dzień cały :-) Quote
Marycha35 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Ściskam wszystkich pracusiów, zoombi i Sabinkę:) Quote
unixena Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Przyszlam z wizyta do panienki Sabinki -oczywiscie wielki cmokas dla slicznej . Quote
Kajka_72 Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Oj , jakie Sabinka ma wierne Ciocie:loveu: az jej zazdroszcze. Sabcia mial dzisiaj nieplanowana randke z policjantem -emerytem Maxem :multi: Pieski siebie poznaly , a radosc okazaly delikatnie machajac ogonkami i wachajac pyszczki :loveu: Powiem Wam, ze Sabinka i Max mnie wzruszaja , nie ma szalenstwa, a jest taka klasa, wywazenie, mam wrazenie, ze rozumieja sie doskonale. Spacerowali sobie dostojnie obok siebie, pilnujac czy nie za daleko odchodza. Te wiekowe pieski sa takie madre i kochane :loveu: Max ma powazny problem ze stawami, chodzi podobnie do Sabinki ...troche sztywno i powiem Wam, ze jak im sie przygladam to widze , starsze spacerujace Panstwo, cieszace sie ze swojego towarzystwa, szanujace i rozumiejace siebie "bez slow". To naprawde piekny widok :oops: Te psy sa takie dostojne :loveu: Szkoda, ze aparatu pod reka nie bylo :razz: buziaki przesylamy :-) Quote
Cantadorra Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Niejedna ludzka para chciałaby tak ramię w ramię pospacerować sobie. Miziaki dla eleganckiej starszej pani Sabinki, która ma urok podlotki. Quote
Kajka_72 Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Wiesz Ewa, ze tez o tym pomyslalam :-) Quote
Iljova Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Kajka bardzo się cieszę że znów tutaj jesteś :) Quote
Marycha35 Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Sabcia i Max zakochana jesienna para;) CUDNE!!!! Quote
Kajka_72 Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Ilusiu :loveu: dziekuje. Marysiu :-) nie wiem czy zakochana ale taka z nich jednosc jak sa razem. Doskonale sie ze soba czuja :) to widac. Laczy ich podeszly wiek, spokoj , zrownowazenie...taka sama energia :) Quote
unixena Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Az mi sie pychol usmiechnal ,jak czytam wiesci o Sabince i Maxiu . Quote
Marycha35 Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Kajko serducho się raduje, że Sabula tak ma pysznie u Ciebie:):):) A i Max skorzystał;) Quote
Kajka_72 Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Mam niedobre wiesci :-( dzisiaj spotkalam na spacerze Pania Maxa bez pieska. Max odszedl w zeszla niedziele :-( Usnal i sie nie obudzil. Pani Maxa pogodzic sie z tym nie moze. Pieskowi nic poza staroscia nie bylo, Dzien przed smiercia zachowywal sie normalnie. Przytulal, spacerowal, bawil sie nawet, zjadl normalnie. Pozornie bylo wszystko ok. Rozpacz w rodzinie Maxa ogromna :( Pytanie -dlaczego? Pani powtarzala prawie caly czas. Coz moglam Jej odpowiedziec ? :shake: Bardzo bylo mi przykro i fakt smierci Maxia uswiadomil mi, ze nasza Sabinka tez jest starsza... Bylam umowiona z Maxem i Jego Pania w niedziele. Nawet nie przeczuwalam , ze cos moglo sie stac :( myslalam, ze pogoda brzydka, padalo ...dlatego nie przyszli na spotkanie, a tu taka porazajaca wiadomosc :( Spij spokojnie Piesku (*). Quote
Iljova Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 To smutne .... ale miał dobre szczęśliwe życie .... Maxiu [*] Buziaki dla Twoich zwierzaków ... Quote
jostel5 Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 (edited) O,jak smutno!:( Maxiu ,biegaj za TM,znowu młody i zdrowy... Państwa psiuka strasznie mi żal!:( Edit.Przyszłam jeszcze raz,by pokazać Wam "naszego" ON-ka ,Rexia...Pies tak strasznie cierpi...!Zajrzyjcie chociaż,proszę! http://www.dogomania.pl/threads/224521-REX-z-chor%C4%85-%C5%82ap%C4%85-czeka-na-nasz%C4%85-pomoc!!! Edited March 13, 2012 by jostel5 Quote
Kajka_72 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Mnie tez bardzo smutno,wprawdzie widzialam tego pieska kilka razy w zyciu ale bardzo mnie ujął :-( Zal tez ludzi, ktorzy bardzo za nim placza :shake: Quote
Marycha35 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Oj, baaardzo mi przykro, kochany Max, o jednego cudownego Przyjaciela mniej:( Quote
unixena Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Smutno ,ze Maxa juz nie ma:placz: .Zal mi tez Sabinki ,ze juz nie spotka sie ze swoim przyjacielem.:-(Wspolczuje tez wlascicielom Maxa ,bo dla nich to ogromna tragedia :-(.Zycie psa jest takie krotkie i zawsze jak trzeba sie pozegnac czlowiek nie jest na to gotowy :shake:. Quote
Recommended Posts