Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Unixena jak nic z torbami pojde :) jak tak dalej bedzie to brylanta na bazarek wystawie ;) moze kto kupi ...:evil_lol:
No jak nic trzeba zaraz na watek leciec i grosza dolozyc.

Posted

Kajka ,gdzie sie nie pojawie to od razu robie zamet .:oops::oops::oops:.heheheh :lol:.A Brylanta to Ty sobie lepiej zachowaj;)to towar deficytowy:eviltong:Ja bym chetnie swoja tesciowa :angryy::evilbat:wystawila na bazarek ..buuuhahah .:eek2:.tylko kto by ja kupil?:diabloti::diabloti:

Posted

Cioteczki, jutro wyjezdzam na dwa tygodnie :( Sabcia i Reszta zostaja z brylantem i nie sadze zeby chlop cos chcial napisac ...raczej woli gadac ;) Bedzie cisza ale nie myslcie, ze poumieralismy albo cos sie Sabince stalo i dlatego milczymy. Wszystko bedzie w porzadku -jestem pewna. Po powrocie napisze , a moze i wczesniej uda mi sie iphone-m cos skrobnac:) Pozdrawiam goraco :)

Posted

http://www.gryfow.pl/male-kundelki-do-adopcji,a628.html

Prosze zajrzyjcie i wyslijcie gdzies dalej, znajonym juz sama nie wem gdzie jeszcze
oto Olo i Krysia )) bite, zagłodzone i porzucone przez jakiegos .... dwa kochane szkieletorki....blagam jak ktos ma znajomych na dolnym sląsku czyli np okolice jeleniej góry , lubania , lwówka sląskiego, gryfowa sląskiego niech to roześle, mama dała tymczas aby nie siedziały w zakładzie budżetowym między maszynami i łopatami do czasamu wywózki do schronu ale czas nam sie kończy gmina jutro wywiezie je do shroniska a tam to juz....koniec dla nich. Parka trzyma sie razem i najlepeij jakby ktos wział je razem , chociaz to graniczy dla mnie z cudem, od poniedziałku szaleje, rycze z bezsilnosci szukam wszedzie i nic ...gmina placi za sterylke i kastracje!! sa bardzo terytorialne u mojej mamy sa dwa dni i bronią podwórka zajadle, bardzo mądre w drugą noc juz prawie nie nabrudziły, psy mojej mamy nie akceptuja ich i dochodzi do spięc, ja mam swoje dwa schroniskowe zazdrosniki i jest poddobnie. nie umiem zakladac watków wiec taka informacjie wysyłam.

Posted

Marysiu dziękuje:) niezle zaczęłam swój urlop:( wlasnie wisze na lotnisku w monachium bo francuskie linie strajkuja:( dobrze, ze chociaz netem sieja to popisac I pogadac moge;) pozdrawiam
Myszko, brylancik ? ;) nie sadze. Tez dzisiaj elektryczny Bo wydostac sie z warszawy nie mogl:( tam z kolei dziesiatki autobusow z solidarnosciowcami na strajk przyjechalo:) a Sabcia przeciez umiera z tesknoty za panciem;) on przynajmniej tak mysli hehehe.

Posted

Dziękuje cioteczki za pamięć:) ja się jeszcze szwedam poza domem i nie mam jak czytać regularnie dogo ale wiem, ze macie cichego podgladacza;)brylant -widać Cię;)

• 2 weeks later...
Posted

Witamy Cioteczki po przerwie, mam nadzieje, że o nas nie zapomniałyście :oops:
Po powrocie do domu zastałam całe towarzystwo całe i szczęsliwe, poza brylantem :evil_lol:
On twierdzi, że tak się narobił przy zwierzątkach , że ja :<to sobie nawet nie wyobrażasz> :crazyeye:....no z pewnością sobie nie wyobrażam, bo przecież do tej pory robiły to za mnie jakieś niewidoczne skrzaty :lol: W skrócie to ...Siuśmajtka rządzi ;)
Wzięła w posiadanie już cały ogród, postanowiła zaprojektować go na nowo :roll: pracowała intensywnie żeby np. liście mieczyków <rosły> przy iglakach, a cebule na trawie...,cebulek tulipanów już nie muszę na zimę wykopywać....Sabinka powrzucała je do konewki-wszystkie, absolutnie wszystkie :razz: Młode -tegoroczne krzewy, które miały zastąpić te przemarznięte- rosną, a jakże.... nawet na swoim miejscu....nie rozumiem tylko czemu korzeniami do góry :placz:Nie wspomnę o tym, że dwie marchewki zostały posadzone na tarasie w donicach, a korę na skalniakach mam wymieszana bardzo precyzyjnie z ziemią....cud-malina....sama bym tego tak dokładnie nie zrobiła:evil_lol: Sabince też nie podobały się gruszki na drzewie, postanowiła oczyścić drzewko na swojej wysokości ze zbędnego towaru :roll: Normalnie straszny z niej szkodnik:evil_lol:
Na początku chciało mi się płakać ale jak zobaczyłam zdziwioną minę brylanta i usłyszałam tekst: <to nie ja> popłakałam się ale ze śmiechu. Sabinka natomiast wygląda na zadowoloną ze swojej roboty :lol: Ogon -wiatraczek, podskoki w miejscu, kręcenie się w kółko, radosne szczekanie świadczą o tym , że panna ma się całkiem dobrze i cieszy się z powrotu panci :multi:Przywitała mnie jak na domownika przystało :evil_lol:nawet ramzes musiał czekać w kolejce przy dojściu do mnie. Sabinka powarkuje, myslę, że próbuje trochę rządzić, a towarzystwo na to pozwala ;) no nie cale....prezes wali z liścia bez skrupułów i ma w głębokim poważaniu status Sabinki w stadzie ;) W każdym bądż razie...brylant stosuje zasadę bezstresowego wychowywania Sabci i cóż ja mogę? ;) Między nimi aż kipi miłość:loveu:...i nich tak będzie.
To tyle moich obserwacji po powrocie ;) Acha ...jeszcze jedno. sabcia wygląda pięknie. Po dwóch tygodniach zauważyłam zmiany. Sierść robi się piękna i błyszcząca, nawet kształt pyszczka się zmienił, żebra już nie wystają...w końcu waży już 35kg :multi: Uszy niestety wciąż trzeba czyścić i aplikować antybiotyk ale już nie bolą, trzeba uważać też żeby nic nie podjadała.Nie trawi nic poza swoja karmą. Siusiamy ciągle ale już znacznie mniej. Dostaje Incurin i zaczynają być efekty :multi:
Postaram się dzisiaj jakąś fotkę strzelić..będzie bez fotoshopu i same ocenicie jak bardzo się zmieniła ;)
Ściskamy wszystkie lubiące nas Cioteczki :kiss_2: