Temida Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 motyleqq napisał(a):a skąd dokąd trzeba go przewieźć? Z Radomska do Brodnicy. Quote
pola53 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Jestem i ja, ale mimo, że bardzo mi żal psiaczka, nie wyrobię finansowo. Mam już 250 zł stałych deklaracji miesięcznie. Quote
AgusiaP Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Jestem na zaproszenie Jusia&Szila. Niestety jestem spłukana bardzo mi przykro Quote
Radek Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Jestem na zaproszenie, tylko że finansowo nie dam rady pomóc (deklaracje) Bidulek jest bardzo ładny, widać że fajny psiak. Quote
Negrita8 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 jestem na zaproszenie straszny biduś :( na razie mogę tylko podnosić Quote
Jusia&Szila Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 baaardzo dziękuje WSZYSTKIM za przybycie, wysłałam dziś tyle pw ze normalnie szok :) z pracy mnie chyba wywala bo nic nie zrobiłam prawie :) Proszę podrzucajcie Maksia, nie dajcie żeby tu było cicho! Kombinujemy wszyscy jak tu Maksia wyrwać zza krat! Quote
wiga138 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Jusia&Szila napisał(a):baaardzo dziękuje WSZYSTKIM za przybycie, wysłałam dziś tyle pw ze normalnie szok :) z pracy mnie chyba wywala bo nic nie zrobiłam prawie :) Proszę podrzucajcie Maksia, nie dajcie żeby tu było cicho! Kombinujemy wszyscy jak tu Maksia wyrwać zza krat! A DT jest ? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 wiga...wątek ma zaledwie kilka stron, nie możesz go przeczytać? Na MAKSA CZEKA MIEJSCE W HOTELU. Quote
diatryma Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 O matko, już nie mam sił patrzeć na te wszystkie zwierzakowe nieszczęścia. A może Maksiu chory jest, był odrobaczany, był badany? Quote
Jusia&Szila Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 diatryma napisał(a):O matko, już nie mam sił patrzeć na te wszystkie zwierzakowe nieszczęścia. A może Maksiu chory jest, był odrobaczany, był badany? w schronisku praktycznie nie ma kasy na karme, najbardziej cierpia duze psy... mysle ze on jest po prostu niedozywiony, no i ogolnie siada mu psychika bo to wspanialy pises... Quote
maciaszek Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Jestem u Maksia. Przybyłam z metomorfoz. Pomyślę... Quote
azalia Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Biedny Maksiu,nie dość,że nie ma domku to jeszcze głodny jest kochany piesek.Może ktoś mógłby mu chociaż na razie trochę jedzonka podrzucać. Quote
caldien Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 też jestem na zaproszenie... może coś dołoże później na psiaka, ale zobaczę jak to będzie ... Maksiu, jestes sliczny Quote
Cleo2008 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Ania+Milva i Ulver napisał(a):wiga...wątek ma zaledwie kilka stron, nie możesz go przeczytać? Na MAKSA CZEKA MIEJSCE W HOTELU. to sie bardzo ciesze, bo na FB byl glos ze po co hotel czy nie lepiej dokarmiac bo taniej... :( :( :( Quote
zium Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Czy nie znalazł by się dla niego dom tymczasowy? Chętnie bym go przygarnęła, ale rodzina nie zgadza się na tzreciego psa... nawet na psa tymczasowego... Quote
Recommended Posts