Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 777
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję za zaproszenie.
Kolejny smutny wątek...ale skończy się na pewno happy endem!

Muszę podliczyć wszystkie swoje deklarację i zobaczę czy jeszcze będzie mnie stać, żeby coś wyskrobać dla Niego...

Posted

i ja jestem na zaproszenie Jusia&Szila, niestety na razie nie moge pomóc bo sama mam psiaka który lada dzien pojedzie do hoteliku i potrzebujemy deklaracji ale chociaz Was podrzuce i bede kciuki mocno trzymać!

Posted

baaardzo wszystkim dziekuje za wejscie na watek Maksiunia no i oczywiscie za deklaracje.
Super. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Nie opuszczajcie nas i nie dajcie zeby na watku bylo cicho!

Posted

dzis na konto wpłyneły:

Maruda 20zl
felkanowakowa + TZ 40zl
Aimez_moi 20zl
edek 10zl
Lu_Gosiak 10zl
żabol 30zl
Zofija 15zl

wszystkim bardzo serdecznie dziekuje:loveu:

Posted

Jestem na zaproszenie Jusia&Szila - muszę przeanalizować finanse czy stać mnie jeszcze na stałą deklarację, na pewno wpłacę coś jednorazowo na chucherko ;)
Poproszę nr konta na pw.
A tak w ogóle to ile jeszcze brakuje stałych ?

Posted

Makrela dziekuje za stala deklaracje juz zapisalam;)

Livka mamy wg moich obliczen 270zl, hotel z karma 350zl, chyba ze dajemy swoja karme to wtedy obnizka o 80zl, tak wiec potrzeba jeszcze stalych 80zl badz karme;)

w maju postaram sie jakis bazar na maksia zrobic

Posted

No Maksiu do góry hopsaj :) Ja niestety tez nie mogę wpłacić, ale chociaż plakaty o Nim porozwieszłam :) Ale zaraz....moment. Mam pomysł tylko nie wiem czy wypali...Pani ze sklepu zoo powiedziała, że może zrobi zbiórkę... Jak bym poszła do Niej jutro to może prześpieszyła by to? I wszysko albo jakaś część na Maksinkę? Zorientuje się..i dam znać :P

Posted

chita dostałam 20 zł od koleżanki ze studiów, Marty zwanej Lwem;) na karmę dla psiaków z Radomska. Zrobiłam zbiórkę w uczelni. Ponieważ ludziska ładnie mi przynoszą dary to może przeznaczę te 20 zł na Maksia, będzie miał jednorazowa, ale zawsze:) Przyda się?