Temida Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Nie miałam nigdy psiaka w Kluczborku, z Radomska jest to odległość 105 km. Nie wiemy też czy mają tam miejsce, można sprawdzić? Aniu jeśli cokolwiek miałoby się zmienić do środy na pewno zostaniesz o tym poinformowana. Jutro jadę do Maksia, zobaczę jak się czuje, oczywiście jeśli zostanę wpuszczona. Jako inspektor mam oczywiście prawo sprawdzenia dobrostanu zwierząt, więc zobaczymy. Quote
piechcia15 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 sory za offa ale muszę, sami zobacie:( RATUNKU!! 14-latka-->za 2 tyg czeka ją EUTANAZJA http://www.dogomania.pl/threads/205855-*Pabianice-14-letnia-sunia-DT-lub-za-2-tyg..EUTANACJA-!!-RATUNKU-!!!!!!!!!!!!!!!!?p=16674538#post16674538 Quote
Zofija Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Mogę wpłacić 10zł jednorazowo. Poproszę o numer konta na pw Quote
Szarotka Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Zofija napisał(a):Mogę wpłacić 10zł jednorazowo. Poproszę o numer konta na pw O jak milo :):) Quote
chita Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 bidulek wstepnie ma jechac do Ani w piatek wiec trzymajmy mocnooo kciuki zeby juz nic nieprzewidzianego sie nie wydarzylo:) *** edit: doszla wplata od Jusia&Szila:loveu: wszytsko w 2 poscie;) Quote
Jusia&Szila Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 chita wpisz mnie jeszcze w deklaracje stale 20 zl/mc., bo to 20 bylo juz stale :) Quote
Temida Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Byłam w schronisku, weszłam, ale obowiązuje zakaz robienia zdjęć. Zwrócę się o pisemne wyjaśnienie i prośbę o zezwolenie mi wykonywania fotografii do ogłoszeń. Kochani opracowujemy program rozwoju schroniska, strony adopcyjnej, promocji, wolontariatu. Będę wdzięczna za dodatkowe sugestie i pomysły. Maksia widziałam, czeka na nas :) Quote
moca35 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 wiedziałam, że po tych zdjeciach nie doczekam do wieczora zwolniła mi się jedna deklaracja /adoptowany haszczak/ deklaruję 25zł/m-c Quote
Lu_Gosiak Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 uzupelnie, zeby nie umknelo: deklaracja stałe::loveu: kam. - 10 zł felkanowakowa- 20 zł felkanowakowaTZ - 20 zł azalia - 20zl edek - 30zl szarotka - 5zl chita - 50zl Maruda666 - 20zl Jusia@Szila - 20zl moca35 - 25zl RAZEM: 220zl brakuje 130zl odemnie poszla narazie symboliczna dyszka Quote
edek Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Pisałam wcześniej, że ja od maja podwyższam swoją deklarację do 30zł :) Quote
Lu_Gosiak Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 edek napisał(a):Pisałam wcześniej, że ja od maja podwyższam swoją deklarację do 30zł :) poprawilam:) Quote
maarit Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Jestem ale niewiele mogę pomóc :( Podajcie nr konta to moze w przyszlym tyg. cos jednorazowo prześlę. Quote
Makrela Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Dziękuję za zaproszenie na wątek. Straszna chudzinka z psiaka... Nie przeczytałam wszystkich stron wątku, bo w pracy jestem, ale psiaczek mi się bardzo spodobał i mam nadzieję, że wyciągniecie go ze schronu. Hotelik u Ani znam - Kier, którego swego czasu wspierałam deklaracją, był u Anki i dobrze mu tam było. Niestety Kiera już nie ma. Nie ma też suni Gabi, na którą ostatnio wpłacałam, więc mogę przenieść deklarację 50zł na Maksia, w porywach więcej. Quote
Justa&Zwierzaki Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 I ja tez jestem na zapraszenie Jusi , jaka bida :(:(:( nie moge pomóc finansowo :(:(:( , moge tylko podnosić wątek ... Quote
chita Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Lu Gosiak wielkie dzieki za podsumowanie, na spokojnie wejde na dogo wieczorem w domu ale zaraz edutyje 2post;) Gonia13 napisał(a):Jestem ale niewiele mogę pomóc :( Podajcie nr konta to moze w przyszlym tyg. cos jednorazowo prześlę. dziekuje! wieczorem podesle Makrela napisał(a):Dziękuję za zaproszenie na wątek. Straszna chudzinka z psiaka... Nie przeczytałam wszystkich stron wątku, bo w pracy jestem, ale psiaczek mi się bardzo spodobał i mam nadzieję, że wyciągniecie go ze schronu. Hotelik u Ani znam - Kier, którego swego czasu wspierałam deklaracją, był u Anki i dobrze mu tam było. Niestety Kiera już nie ma. Nie ma też suni Gabi, na którą ostatnio wpłacałam, więc mogę przenieść deklarację 50zł na Maksia, w porywach więcej. Makrela dzieki to stala czy jednorazowa? Ja Kierusia mialam szczescie poznac u Ani... Justa&Zwierzaki napisał(a):I ja tez jestem na zapraszenie Jusi , jaka bida :(:(:( nie moge pomóc finansowo :(:(:( , moge tylko podnosić wątek ... to tez wazne;) Quote
Jusia&Szila Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 oooooooooooo oczywiscie niesamowicie dziekuje za przybycie :) zaspamowalam cale dogo znow :oops: Makrela :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: brak mi slow zaczynam wierzyc ze NAPRAWDE NAM SIE UDA!!! :multi::multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu::loveu: Gonia, Justa, Wasza obecność to dla MAksia baaardzo duzo Dziekuje! Quote
ludwa Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 poproszę o numer konta, postaram się coś wpłacic jednorazowo ale dopiero bliżej końca miesiaca... Quote
Recommended Posts