Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie miałam nigdy psiaka w Kluczborku, z Radomska jest to odległość 105 km.
Nie wiemy też czy mają tam miejsce, można sprawdzić?

Aniu jeśli cokolwiek miałoby się zmienić do środy na pewno zostaniesz o tym poinformowana.

Jutro jadę do Maksia, zobaczę jak się czuje, oczywiście jeśli zostanę wpuszczona.
Jako inspektor mam oczywiście prawo sprawdzenia dobrostanu zwierząt, więc zobaczymy.

• Replies 777
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bidulek wstepnie ma jechac do Ani w piatek wiec trzymajmy mocnooo kciuki zeby juz nic nieprzewidzianego sie nie wydarzylo:)

edit: doszla wplata od Jusia&Szila:loveu: wszytsko w 2 poscie;)

Posted

Byłam w schronisku, weszłam, ale obowiązuje zakaz robienia zdjęć.
Zwrócę się o pisemne wyjaśnienie i prośbę o zezwolenie mi wykonywania fotografii do ogłoszeń.

Kochani opracowujemy program rozwoju schroniska, strony adopcyjnej, promocji, wolontariatu.
Będę wdzięczna za dodatkowe sugestie i pomysły.

Maksia widziałam, czeka na nas :)

Posted

uzupelnie, zeby nie umknelo:
deklaracja stałe::loveu:

kam. - 10 zł
felkanowakowa- 20 zł
felkanowakowaTZ - 20 zł
azalia - 20zl
edek - 30zl
szarotka - 5zl
chita - 50zl
Maruda666 - 20zl
Jusia@Szila - 20zl
moca35 - 25zl
RAZEM: 220zl

brakuje 130zl

odemnie poszla narazie symboliczna dyszka

Posted

Dziękuję za zaproszenie na wątek. Straszna chudzinka z psiaka... Nie przeczytałam wszystkich stron wątku, bo w pracy jestem, ale psiaczek mi się bardzo spodobał i mam nadzieję, że wyciągniecie go ze schronu. Hotelik u Ani znam - Kier, którego swego czasu wspierałam deklaracją, był u Anki i dobrze mu tam było. Niestety Kiera już nie ma. Nie ma też suni Gabi, na którą ostatnio wpłacałam, więc mogę przenieść deklarację 50zł na Maksia, w porywach więcej.

Posted

Lu Gosiak wielkie dzieki za podsumowanie, na spokojnie wejde na dogo wieczorem w domu ale zaraz edutyje 2post;)

Gonia13 napisał(a):
Jestem ale niewiele mogę pomóc :( Podajcie nr konta to moze w przyszlym tyg. cos jednorazowo prześlę.

dziekuje! wieczorem podesle

Makrela napisał(a):
Dziękuję za zaproszenie na wątek. Straszna chudzinka z psiaka... Nie przeczytałam wszystkich stron wątku, bo w pracy jestem, ale psiaczek mi się bardzo spodobał i mam nadzieję, że wyciągniecie go ze schronu. Hotelik u Ani znam - Kier, którego swego czasu wspierałam deklaracją, był u Anki i dobrze mu tam było. Niestety Kiera już nie ma. Nie ma też suni Gabi, na którą ostatnio wpłacałam, więc mogę przenieść deklarację 50zł na Maksia, w porywach więcej.

Makrela dzieki to stala czy jednorazowa? Ja Kierusia mialam szczescie poznac u Ani...

Justa&Zwierzaki napisał(a):
I ja tez jestem na zapraszenie Jusi , jaka bida :(:(:( nie moge pomóc finansowo :(:(:( , moge tylko podnosić wątek ...

to tez wazne;)

Posted

oooooooooooo
oczywiscie niesamowicie dziekuje za przybycie :)
zaspamowalam cale dogo znow :oops:
Makrela :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: brak mi slow
zaczynam wierzyc ze NAPRAWDE NAM SIE UDA!!!
:multi::multi::multi::multi:
:loveu::loveu::loveu::loveu:

Gonia, Justa, Wasza obecność to dla MAksia baaardzo duzo

Dziekuje!