Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 777
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jusia&Szila napisał(a):
chita a ja dostane nr konta? :)

jasne, ale wieczorem. jade do mechanika za pare minut wiec wieczorem wszytskim wysle na spokojnie zeby nikogo nie pominac:evil_lol:

jesli ktos ma znajomych z lodzi walcie na pw,ja na forach motoryzacyjnych poprosilam o pomoc ale jakos chetnych narazie nie ma:-( a obawiam sie ze jesli schron zaczyna robic problemy to moze za pare dni nam Maksa nie wydac:-(

Posted

Ja raz- ale też czekam (spokojnie) na nr konta i dane do wpłaty (pocztą)

Też się martwię, że mogą nam Maksia po złości nie wydać...tu trzeba działać szybko!!!

Posted

bea100 napisał(a):
Ja raz- ale też czekam (spokojnie) na nr konta i dane do wpłaty (pocztą)

Też się martwię, że mogą nam Maksia po złości nie wydać...tu trzeba działać szybko!!!

W razie czego ktoś kogo nie znają może wejść i zaadoptować Maksi, ale trzeba działać szybko żeby jakiejś tragedii nie było :(

Posted

ale ja juz naprawde nie wiem jak i gdzie uderzac...nie mieszkam w polsce wiec sama nie dam rady pomoc, wyslalam pw do osob z lodzkiego z mapy pomocy dogo...juz nie wiem gdzie jeszcze prosic...

Posted

Kochani, nie wydać? Wy mnie jeszcze nie znacie :)
Przepraszam, że teraz jestem mniej aktywna na dogo, ale mam kilka pism do napisania
w wiadomej sprawie.

Posted

Temida napisał(a):
Kochani, nie wydać? Wy mnie jeszcze nie znacie :)
Przepraszam, że teraz jestem mniej aktywna na dogo, ale mam kilka pism do napisania
w wiadomej sprawie.

wiemy wiemy ze nie dopuscisz! A my z Toba kochana!

Posted

No poprostu same przekleństwa cisną się na usta, to już jest chyba szczyt szczytów... No żeby był zakaz robienia zdjęć?? To do jasnej ch..... jak te biedne zwierzęta mają znależć nowe domy??!!!

Posted

Temida napisała do mnie w sprawie transportu Maksia. Szkoda, że nie wiedziałem w środę, nie byłoby problemu jechać jeszcze dalej do Torunia czy Brodnicy... W niedzielę niestety nie mogę, nawet tak "blisko" do Łodzi - będę w pracy.