Lu_Gosiak Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 bylam juz wczesniej na watku...koszmar niestety stalej juz nie ma szans...jednorazowo na pewno cos dorzuce Quote
Szarotka Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Lu_Gosiak napisał(a):bylam juz wczesniej na watku...koszmar niestety stalej juz nie ma szans...jednorazowo na pewno cos dorzuce Kazda jednorazowka mile widziana :):) Quote
kam. Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 jejku dziewczyny ale tytuł! jak zobaczyłam subskrypcje to normalnie się przeraziłam Quote
Szarotka Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 [quote name='kam.']jejku dziewczyny ale tytuł! jak zobaczyłam subskrypcje to normalnie się przeraziłam Wiec jednak zadzialal. Misiek potrzebuje kasy, bo inaczej zemrze z glodu w schronisku !!!!!!! Quote
żabol Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Mogę w piątek dorzucić coś na początek jednorazowo. Poprosze numer konta na PW, na forum nie widzę. Quote
felkanowakowa Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Kochani, chita udostępni numer konta dla wpłat jednorazowych jak uzbieramy więcej deklaracji stałych, tak aby Maksiu miał zagwarantowany wikt i opierunek u Ani w hoteliku. I bardzo bardzo dziękujemy za oferowaną pomoc. chita, a ja zauważyłam, że na pierwszej coś od siebie dopisałaś, a na wątku o tym ani mru mru:razz: DZIĘKUJĘ:loveu: Quote
chita Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 ;) narazie sytuacja wyglada nastepujaco: deklaracja stałe::loveu: kam. - 10 zł felkanowakowa- 20 zł felkanowakowaTZ - 20 zł azalia - 20zl edek - 10zl szarotka - 5zl chita - 50zl deklaracje jednorazowe::loveu: Jusia&Szila 100zl agusiazet 20zl plus kilka osob prosilo o konto, zapisze pozniej na pierwszej...moze uda sie jakos bazarkami dozbierac, kurde pojecia nie mam... najbardziej martwi mnie transport, za kilka dni miejsce bedzie wolne a my nic nie mamy... btw widzialam ze Jusia&Szila wykupila ogloszenia Maksiowi:) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Trzeba będzie pewnie kogoś wynająć do przewozu....tylko skąd kasę na to. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Z Radomska do mnie jest ok 290km. Wszystko zależy od tego jakie bedzie auto itp.... Quote
wiga138 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 dacie znać - ile potrzeba kasy na transport ! Quote
Jusia&Szila Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 BARDZO PROSZĘ! Kto tylko ma miejsce w podpisie - wstawcie Maksia! Quote
wiga138 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Jusia&Szila napisał(a):BARDZO PROSZĘ! Kto tylko ma miejsce w podpisie - wstawcie Maksia! wstawiam go Quote
Szarotka Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Moja deklaracja to dopiero od 15 maja, bo idzie 2 tygodnie a juz na kwiecien wyslalam. Quote
bea100 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Dokładam 100zł do benzyny, na transport (lub na jakiś inny Maksiowy cel)- jednorazowo- proszę o nr konta na bea100@poczta.neostrada.pl Quote
chita Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 [quote name='bea100']Dokładam 100zł do benzyny, na transport (lub na jakiś inny Maksiowy cel)- jednorazowo- proszę o nr konta na bea100@poczta.neostrada.pl :mdleje:dziekuje:loveu: wyslalam dzis kilka maili w sprawie transportu z prosba o pomoc ale narazie cisza...kochani moze ktos z Was zna kogos z Lodzi kto moglby pomoc zawiezc chociaz do Torunia lub najlepiej Brodnicy... Quote
Madlene Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Słuchajcie, jak nie wyjdzie z tym transportem autem to możeby faktycznie kombinować pociągiem? Na kilka razy? Quote
Temida Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Po dzisiejszej sesji Komisji Rewizyjnej Rady Miasta w której V-ce Prezes ŁTOZ brała udział: Co do Wojewódzkiego Inspektoratu Weterynarii to w otrzymanym piśmie nasze zarzuty zostały uznane za całkowicie zasadne, a odpowiednie kroki wszczęte. Potwierdził się zarzut o niedożywieniu zwierząt i niedostatecznej kaloryczności jedzenia. Miłe i pozytywne zaskoczenie ze strony RTOZ, które w momencie gdy trzeba było razem stanąć w obronie zwierząt wraz z nami stanęło na wysokości zadania i poparło nasze tezy. Dziękujemy Zupełnie odmienne stanowisko niż Wojewódzki Inspektor Weterynarii, Weterynarz schroniskowy, V-ce Prezes ŁTOZ Anna Krakowska, inspektor ŁTOZ Amanda Chudek, Prezes RTOZ Andzelika Chodorek oraz obecni na sesji członkowie RTOZ o sytuacji w schronisku zajęła p. Grażyna Fałek z Zarządu TOZ w Polsce oraz inspektor owego TOZ p. Maria Mrozińska twierdząc, że schronisko jest prowadzone prawie idealnie.Ze strony p. Fałek Usłyszeliśmy natomiast zarzuty i podważanie kompetencji weterynarza schroniskowego. Jakie uprawnienia ma ta Pani, aby wchodzić w kompetencje Wojewódzkiego Lekarza Weterynarii i aby podważać dokumentację medyczną weterynarza schroniskowego, (z 28 letnim stażem pracy) skoro ta Pani nie ma wykształcenia w tym kierunku. Pani inspektor Mrozińska także od początku do końca twierdziła, że gdyby wszystkie schroniska tak wyglądały byłoby dobrze (uchowaj Boże!) Dla nas to szok, aby osoby chcące uchodzić za obrończynię zwierząt zajmowały taką postawę. Szkoda że po raz kolejny doświadczyliśmy sytuacji, że obrońcy zwierząt nie stoją w jednym szeregu w obronie tych mniejszych. Myślę, że gdybyśmy potrafili się zjednoczyć nie było by w Polsce tylu nieszczęść. Odnosimy wrażenie, że jest wola chęci współpracy i rozmów, zapadły dzisiaj takie deklaracje. Mamy nadzieję, że będzie to owocować konkretnymi działaniami, ponieważ my jesteśmy na tą współpracę otwarci i zrobimy wszystko, aby poprawić byt zwierzaków w schronisku w Radomsku. Quote
felkanowakowa Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Czytałam, że p. Fałek twierdzi, iż w schronisku nie ma wygłodzonych zwierząt. Czy to oznacza, że Maksia już nie ma? Quote
hebanowa Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Mogę dorzucić na razie 50 zł jednorazowo,Mam nadzieję ,że to troszkę wspomoże psiaka. Quote
Recommended Posts