Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 777
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
bylam juz wczesniej na watku...koszmar niestety stalej juz nie ma szans...jednorazowo na pewno cos dorzuce

Kazda jednorazowka mile widziana :):)

Posted

[quote name='kam.']jejku dziewczyny ale tytuł! jak zobaczyłam subskrypcje to normalnie się przeraziłam

Wiec jednak zadzialal. Misiek potrzebuje kasy, bo inaczej zemrze z glodu w schronisku !!!!!!!

Posted

Kochani, chita udostępni numer konta dla wpłat jednorazowych jak uzbieramy więcej deklaracji stałych, tak aby Maksiu miał zagwarantowany wikt i opierunek u Ani w hoteliku. I bardzo bardzo dziękujemy za oferowaną pomoc.

chita, a ja zauważyłam, że na pierwszej coś od siebie dopisałaś, a na wątku o tym ani mru mru:razz: DZIĘKUJĘ:loveu:

Posted

;)

narazie sytuacja wyglada nastepujaco:

deklaracja stałe::loveu:

kam. - 10 zł
felkanowakowa- 20 zł
felkanowakowaTZ - 20 zł
azalia - 20zl
edek - 10zl
szarotka - 5zl
chita - 50zl

deklaracje jednorazowe
::loveu:

Jusia&Szila 100zl
agusiazet 20zl

plus kilka osob prosilo o konto, zapisze pozniej na pierwszej...moze uda sie jakos bazarkami dozbierac, kurde pojecia nie mam...

najbardziej martwi mnie transport, za kilka dni miejsce bedzie wolne a my nic nie mamy...

btw widzialam ze Jusia&Szila wykupila ogloszenia Maksiowi:)

Posted

[quote name='bea100']Dokładam 100zł do benzyny, na transport (lub na jakiś inny Maksiowy cel)- jednorazowo- proszę o nr konta na bea100@poczta.neostrada.pl

:mdleje:dziekuje:loveu:

wyslalam dzis kilka maili w sprawie transportu z prosba o pomoc ale narazie cisza...kochani moze ktos z Was zna kogos z Lodzi kto moglby pomoc zawiezc chociaz do Torunia lub najlepiej Brodnicy...

Posted

Po dzisiejszej sesji Komisji Rewizyjnej Rady Miasta w której V-ce Prezes ŁTOZ brała udział:

Co do Wojewódzkiego Inspektoratu Weterynarii to w otrzymanym piśmie nasze zarzuty zostały uznane za całkowicie zasadne, a odpowiednie kroki wszczęte.

Potwierdził się zarzut o niedożywieniu zwierząt i niedostatecznej kaloryczności jedzenia.

Miłe i pozytywne zaskoczenie ze strony RTOZ, które w momencie gdy trzeba było razem stanąć w obronie zwierząt wraz z nami
stanęło na wysokości zadania i poparło nasze tezy. Dziękujemy

Zupełnie odmienne stanowisko niż Wojewódzki Inspektor Weterynarii, Weterynarz schroniskowy, V-ce Prezes ŁTOZ Anna Krakowska, inspektor ŁTOZ Amanda Chudek,
Prezes RTOZ Andzelika Chodorek oraz obecni na sesji członkowie RTOZ o sytuacji w schronisku zajęła p. Grażyna Fałek z Zarządu TOZ w Polsce oraz inspektor owego TOZ p. Maria Mrozińska twierdząc, że schronisko jest prowadzone prawie idealnie.Ze strony p. Fałek Usłyszeliśmy natomiast zarzuty i podważanie kompetencji weterynarza schroniskowego. Jakie uprawnienia ma ta Pani,
aby wchodzić w kompetencje Wojewódzkiego Lekarza Weterynarii i aby podważać dokumentację medyczną weterynarza schroniskowego, (z 28 letnim stażem pracy) skoro ta Pani nie
ma wykształcenia w tym kierunku. Pani inspektor Mrozińska także od początku do końca twierdziła, że gdyby wszystkie schroniska tak wyglądały byłoby dobrze (uchowaj Boże!)
Dla nas to szok, aby osoby chcące uchodzić za obrończynię zwierząt zajmowały taką postawę. Szkoda że po raz kolejny doświadczyliśmy sytuacji, że obrońcy zwierząt nie stoją w jednym szeregu w obronie tych mniejszych.
Myślę, że gdybyśmy potrafili się zjednoczyć nie było by w Polsce tylu nieszczęść.

Odnosimy wrażenie, że jest wola chęci współpracy i rozmów, zapadły dzisiaj takie deklaracje.
Mamy nadzieję, że będzie to owocować konkretnymi działaniami, ponieważ my jesteśmy na tą współpracę otwarci
i zrobimy wszystko, aby poprawić byt zwierzaków w schronisku w Radomsku.