Jusia&Szila Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Cleo2008 napisał(a):czy on ma wydarzenie na FB? chetnie zrobie prosimy, prosimy! :loveu: :loveu: :loveu: Madlene tez zrobi ale przeciez tego nigdy nie za wiele! Dziekujemy! Dziekujemy! Quote
basia34 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Jestem na zaproszenie ,bede podnosic i zagladac do Maksa. Quote
Cleo2008 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 [quote name='Jusia&Szila']prosimy, prosimy! :loveu: :loveu: :loveu: Madlene tez zrobi ale przeciez tego nigdy nie za wiele! Dziekujemy! Dziekujemy! Juz jest na FB http://www.facebook.com/event.php?eid=175317835853046 klikajcie ile wlezie! Quote
Jusia&Szila Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 basia34 napisał(a):Jestem na zaproszenie ,bede podnosic i zagladac do Maksa. no wiedzialam :) Baaardzo dziekuje! :loveu: :p Quote
Marycha35 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Dzięki za zaproszenie. Maksiu chudzielaku kochany, do domku swego mykaj, myk myk! Quote
Madlene Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Dobra to kto się mniej więcej orientuje ile taki hotelik mozę kosztować?? Quote
kam. Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 hotel w zależności od wielkości psa, dla takiego średniaczka tak od 300zł i tu jest różnie bo czasem jest to cena z wyżywieniem a czasem bez. można też jeszcze poszukac bdt i wtedy było by super bo trzeba by było tylko na jedzenie dawac pieniądze. Quote
Marycha35 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Podobno tani hotelik to 300 zł na msc plus nasze jedzenie dla psiaka. Edit: hi, no właśnie;) w tym samym czasie info poszły Quote
inga.mm Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 podobny do naszego Rudego UWAGA!!!Kleszcze zaatakowały Rudego-babeszja :-( prosimy o pomoc Quote
motyleqq Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 widzę że piesek ma już dwa wydarzenia na fb, niezbyt to dobrze, chaos wprowadza, ale udostępniam oba... Quote
Jusia&Szila Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 ewunian napisał(a):jestem, ale mogę tylko podnieść :/ baaardzo prosimy o podnoszenie! Dzieki za przybycie! Quote
kam. Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 się synchronizowałyśmy ;) wiem że Ulaa ma hotel mieszka niedaleko Krakowa niestety jej cen nie znam i chyba Ulv prowadzi bdt ale chyba przyjmuje malizny, tyle że Ulv ma ciężko bo nikt za bardzo nie chce jej pomagac i ledwo łączy koniec z końcem, bo jak pies ma bdt to już nie trzeba się nim zajmowac, więc tak naprawdę nie wiem czy nadal jeszcze przyjmuje jakiekolwiek piesy. u nas niedaleko jest mestudio ale też pewnie zapsiona, chociaż nie szkodzi zapytac Quote
Marycha35 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 dogomaniacke wyczucie;), właśnie większość zapsiona... Quote
Guest ambird Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Jestem :) Na razie pomóc nie mogę :( Udostępniłam Maksia na FB. Quote
Cleo2008 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 motyleqq napisał(a):widzę że piesek ma już dwa wydarzenia na fb, niezbyt to dobrze, chaos wprowadza, ale udostępniam oba... nie zgadzam sie, zalezy jaki jest cel. rozumujac w ten sposob nie ma po co robic i na dogo i na fb bo watki sie powielaja :diabloti: Quote
Temida Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Ale się dzieje, na pewno będziemy chcieli coś z nim zrobić. Quote
Aimez_moi Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Chlopaczek cudny......i Cioteczki jak aniolki......:) Quote
felkanowakowa Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 [quote name='Madlene']Witam i ja:D Oczywiście plakaciki mogę porozwieszać :) Wystarczy mi to podać jakoś i ja się już tym zajmę :) Madlene, wydrukowałam te plakaciki, napisz mi proszę na PW gdzie mam je podrzuć. Byłoby cudnie, gdyby udało się załatwić hotelik dla Maksia, on naprawdę sobie nie radzi. Ja mogę zadeklarować na stałe 20 zł, wiem, że to za mało, ale może dycha do dychy i zbierze się na lepszy żywot dla chudzinki. Quote
Maruda666 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Dziękuje za zaproszenie. Niewiele mogę pomóc, ale jak dojdzie co do czego jednorazowo coś poślę. Szkoda psiaka. On jest ,,średniak"? - na zdjęciach wygląda na dużego. Quote
motyleqq Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Cleo2008 napisał(a):nie zgadzam sie, zalezy jaki jest cel. rozumujac w ten sposob nie ma po co robic i na dogo i na fb bo watki sie powielaja :diabloti: tylko, że na fb mogą być osoby, których nie ma tutaj. np ja nim tu przylazłam korzystałam z fb i koniec końców znalazła się u mnie Etna. dopiero potem pojawiłam się na dogo... a uważam, że jeśli na fb wszystkie informacje, dane pieska, nowości co się u niego dzieje, są w jednym miejscu, to jest to bardziej czytelne :) Quote
Recommended Posts