Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 777
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hotel w zależności od wielkości psa, dla takiego średniaczka tak od 300zł i tu jest różnie bo czasem jest to cena z wyżywieniem a czasem bez. można też jeszcze poszukac bdt i wtedy było by super bo trzeba by było tylko na jedzenie dawac pieniądze.

Posted

się synchronizowałyśmy ;) wiem że Ulaa ma hotel mieszka niedaleko Krakowa niestety jej cen nie znam i chyba Ulv prowadzi bdt ale chyba przyjmuje malizny, tyle że Ulv ma ciężko bo nikt za bardzo nie chce jej pomagac i ledwo łączy koniec z końcem, bo jak pies ma bdt to już nie trzeba się nim zajmowac, więc tak naprawdę nie wiem czy nadal jeszcze przyjmuje jakiekolwiek piesy. u nas niedaleko jest mestudio ale też pewnie zapsiona, chociaż nie szkodzi zapytac

Guest ambird
Posted

Jestem :)
Na razie pomóc nie mogę :(
Udostępniłam Maksia na FB.

Posted

motyleqq napisał(a):
widzę że piesek ma już dwa wydarzenia na fb, niezbyt to dobrze, chaos wprowadza, ale udostępniam oba...

nie zgadzam sie, zalezy jaki jest cel. rozumujac w ten sposob nie ma po co robic i na dogo i na fb bo watki sie powielaja :diabloti:

Posted

[quote name='Madlene']Witam i ja:D Oczywiście plakaciki mogę porozwieszać :) Wystarczy mi to podać jakoś i ja się już tym zajmę :)

Madlene, wydrukowałam te plakaciki, napisz mi proszę na PW gdzie mam je podrzuć.

Byłoby cudnie, gdyby udało się załatwić hotelik dla Maksia, on naprawdę sobie nie radzi. Ja mogę zadeklarować na stałe 20 zł, wiem, że to za mało, ale może dycha do dychy i zbierze się na lepszy żywot dla chudzinki.

Posted

Cleo2008 napisał(a):
nie zgadzam sie, zalezy jaki jest cel. rozumujac w ten sposob nie ma po co robic i na dogo i na fb bo watki sie powielaja :diabloti:

tylko, że na fb mogą być osoby, których nie ma tutaj. np ja nim tu przylazłam korzystałam z fb i koniec końców znalazła się u mnie Etna. dopiero potem pojawiłam się na dogo... a uważam, że jeśli na fb wszystkie informacje, dane pieska, nowości co się u niego dzieje, są w jednym miejscu, to jest to bardziej czytelne :)