Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam
Przepraszam,że mnie tak długo nie było ale mam dużo pracy.
Delma pomału czuje się u siebie , obszczekuje inne suczki za siatką.
Choroba skóry po mału się cofa. Już nie wygląda jakby ją od spodu zjadały insekty. ale na zimę będzie miała goły brzuch i kolanka.:placz: Może polecicie cos ekstra na odrastanie futerka !!!!
Wet powiedział że jeszcze długa droga przed nami. Zastrzyki ktore bierze co tydzień bardzo szczypią. Przy pierwszym jak pisałam spisała się dzielnie, ale następne wizyty u Weta to strach - Delma sie trzęsie ze strachu i muszę ją wpychać do gabinetu. A te jej oczka:roll: błagalne.
Jest sunią najkochańszą na świecie. ale żebym nie przechwaliła.
Jak sie wstawia zdjęcia?

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 5 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Przepraszam, że tak długo nie pisałem ale nie mam teraz zbyt wiele czasu. Mamy stały kontakt z Panią Iwoną z W-wy wiemy na pewno, że Delma jest szczęśliwa, jej wspaniała Pani AZ-Iwona robi wszystko, nie szczędząc środków i czasu aby wyleczyć Delmę całkowicie. Z nadesłanych zdjęć można wywnioskować tylko jedno Delma rozpoczęła nowe życie.:multi: Jeszcze raz bardzo dziękujemy Pani Iwonie za przygarnięcie Delmy!!!

Posted

Kochani to nie ja ją przygarnęłam to Ona mnie znalazła.
Tak kochanego psa tylko można sobie wymarzyć.:loveu:
Futerko jej zarasta i za dwa tygodnie znowu zrobimy zeskrobiny. Ta walka z chorobą to jest część zmagań z życiem, ale jaka będzie radość z wygranej.
Zapraszam w odwiedziny.
Jeszcze raz dziekuję Asi i Romkowi za Delmę.

• 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

Wklejam aktualne zdjęcia Delmy z jej Pańcią , myślę , że one mówią same za siebie i mój komentarz jest całkowicie zbędny. :loveu:

Posted

Cudowne zdjęcia:loveu: szczęśliwej suni zakochanej w swojej Pańci z wzajemnoscią:loveu: Jak miło je widziec; pamietam jeszcze Delmę w schronisku i tylko w marzeniach wyobrazałam sobie takie obrazy. Pani Iwono - dokonała Pani cudu, dziekujemy za darownie tej suni nowego zycia. Patrząc na zdjecia myslę, ze Delma juz dawno zapomniała o tym swoim poprzednim zyciu.

• 5 weeks later...