AZ-IWONA Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Witam Przepraszam,że mnie tak długo nie było ale mam dużo pracy. Delma pomału czuje się u siebie , obszczekuje inne suczki za siatką. Choroba skóry po mału się cofa. Już nie wygląda jakby ją od spodu zjadały insekty. ale na zimę będzie miała goły brzuch i kolanka.:placz: Może polecicie cos ekstra na odrastanie futerka !!!! Wet powiedział że jeszcze długa droga przed nami. Zastrzyki ktore bierze co tydzień bardzo szczypią. Przy pierwszym jak pisałam spisała się dzielnie, ale następne wizyty u Weta to strach - Delma sie trzęsie ze strachu i muszę ją wpychać do gabinetu. A te jej oczka:roll: błagalne. Jest sunią najkochańszą na świecie. ale żebym nie przechwaliła. Jak sie wstawia zdjęcia? Quote
robkowa Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 Tutaj masz instrukcję jak wstawić zdjęcia: http://legion23.republika.pl/psy.html#faq4 Trzymam dalej kciuki za szybki powrót do zdrowia Quote
Czaka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Przepraszam, że tak długo nie pisałem ale nie mam teraz zbyt wiele czasu. Mamy stały kontakt z Panią Iwoną z W-wy wiemy na pewno, że Delma jest szczęśliwa, jej wspaniała Pani AZ-Iwona robi wszystko, nie szczędząc środków i czasu aby wyleczyć Delmę całkowicie. Z nadesłanych zdjęć można wywnioskować tylko jedno Delma rozpoczęła nowe życie.:multi: Jeszcze raz bardzo dziękujemy Pani Iwonie za przygarnięcie Delmy!!! Quote
AZ-IWONA Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Kochani to nie ja ją przygarnęłam to Ona mnie znalazła. Tak kochanego psa tylko można sobie wymarzyć.:loveu: Futerko jej zarasta i za dwa tygodnie znowu zrobimy zeskrobiny. Ta walka z chorobą to jest część zmagań z życiem, ale jaka będzie radość z wygranej. Zapraszam w odwiedziny. Jeszcze raz dziekuję Asi i Romkowi za Delmę. Quote
Czaka Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Wklejam aktualne zdjęcia Delmy z jej Pańcią , myślę , że one mówią same za siebie i mój komentarz jest całkowicie zbędny. :loveu: Quote
Tola Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Cudowne zdjęcia:loveu: szczęśliwej suni zakochanej w swojej Pańci z wzajemnoscią:loveu: Jak miło je widziec; pamietam jeszcze Delmę w schronisku i tylko w marzeniach wyobrazałam sobie takie obrazy. Pani Iwono - dokonała Pani cudu, dziekujemy za darownie tej suni nowego zycia. Patrząc na zdjecia myslę, ze Delma juz dawno zapomniała o tym swoim poprzednim zyciu. Quote
robkowa Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Sunieczka na zdjęciach wygląda na bardzo szczęśliwą :loveu: Quote
Recommended Posts