iwop Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 [quote name='BeataDz']No to mamy już 76 zł. Mariat - 50 zł. Ja mogę zadeklarować tylko 20 Czyli mamy prawie 150 zł.... Quote
BeataDz Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 [quote name='iwop']Zgłoszono mi deklarację - 50 zł. Ja mogę zadeklarować tylko 20 Czyli mamy prawie 150 zł.... Super Iwonko i małymi kroczkami do przodu. A co z karmą? Jak Wam dostarczyć? Quote
iwop Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 BeataDz napisał(a):Super Iwonko i małymi kroczkami do przodu. A co z karmą? Jak Wam dostarczyć? Nie wiem gdzie ją będziesz kupować... To może wyślij bezpośrednio do Ostrowca... Podać ci adres na privie? Quote
BeataDz Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 iwop napisał(a):Nie wiem gdzie ją będziesz kupować... To może wyślij bezpośrednio do Ostrowca... Podać ci adres na privie?Dobrze, czekam. Quote
iwop Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Byłyśmy z Jolą dzisiaj u Szarika. Bo pies nazywa się Szarik. :)Z ochotą je karmę Britt dla szczeniaków. Facet chyba się przestraszył policji, bo inaczej rozmawiał.. Od sąsiadów wiemy, że Szarik jest teraz puszczany luzem i biega sobie :) Nie jest agresywny. Mamy miesiąc na znalezienie mu tymczasu albo hoteliku. jakby go wykąpać i odzywić to bedzie piEkny pies :) W piątek przychodzi wet żeby go zaszczepić :) Quote
agusiazet Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Dobre wieści. oby jeszcze udało się coś dla niego znaleźć! Quote
iwop Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 Mamy miesiąc na znalezienie czegoś dla Szarika... Czy ktoś mu pomoże...? Quote
agusiazet Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Zaglądam, ale pomysłu niestety nie mam! Tylko wyadoptować dobrze Dorę i na jej miejsce Szarika, ale to tylko marzenia! Quote
Viris Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Oj widzę że się dzieje. Deklaracji sporo jeśli przypomnę sobie chociażby BOLO który miał tylko 10 zł deklaracji miesięcznie to jest COŚ. Trzymam kciuki bo niestety tylko tyle mogę zrobić. Ostatnio szukałam psa po Ćmielowie... co dom to karygodne warunki dla psów, jeden mocno wychudzony bernardyn ;( Masakra. Quote
IVV Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 dostalam zaproszenie od Mariat :) dziekuje:) niestety pomyslow jakos mi brak :( Quote
iwop Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 W przyszłym tygodniu postaram się zrobić bazarek dla Szarika - na razie zbieram rzeczy... Miesiąc to bardzo mało... Może uda nam się uzbierac na pierwszy miesiąc pobytu... Quote
agusiazet Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 iwop napisał(a):W przyszłym tygodniu postaram się zrobić bazarek dla Szarika - na razie zbieram rzeczy... Miesiąc to bardzo mało... Może uda nam się uzbierac na pierwszy miesiąc pobytu... Może się uda, ale miesiąc to lepiej niż nic! Quote
Mariat Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 iwop napisał(a):W przyszłym tygodniu postaram się zrobić bazarek dla Szarika - na razie zbieram rzeczy... Miesiąc to bardzo mało... Może uda nam się uzbierac na pierwszy miesiąc pobytu... Macie juz na oku jakis hotelik? W jakiej cenie? Quote
iwop Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Mariat napisał(a):Macie juz na oku jakis hotelik? W jakiej cenie? właśnie, Beata pisała coś o hoteliku w Krakowie... Beatko mogłabys napisać coś więcej...? ZBIERAMY DEKLARACJE NA SZARIKA - KAŻDY GROSZ SIĘ LICZY! Quote
BeataDz Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Iwonko myślałam o hotelu w Iwanowicach, nazywa sie Amok. Można poczytać o nim na stronie internetowej. Osobiście miałam i nadal mam tam psiaki. Mogę jeszcze zadzwonić do hotelu w Niepołomicach i zapytać o cenę. Tam też mam jeszcze jednego psiaka. Może uda mi się wydać chociaż jednego z moich psiaków to wtedy będę mogła więcej pomóc. Pomyślałam jeszcze o jednej rzeczy, napisz mi na mój prywatny email krótką historię psiaka i dołącz do niej zdjęcia ja postaram się rozesłać do znajomych nieraz to zadziała zwławszcza jak chodzi o umieszczenie psiaka gdzieś na prywatnej posesji z jego budą. Na pw wysyłam Ci adres do mnie. Quote
iwoniam Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 witam, jestem za zaproszenie Beatka - porozmawiamy o tym, co dalej, a gdyby udało mu się znaleźć jakieś przyjazne miejsce to pozostaje kwestia, ile będzie ktoś nam w stanie dołożyć do jego utrzymania, bo same nie bardzo jesteśmy w stanie opłacić mu domku.. On jest ładny, taki rudasek, ale sierść strasznie zaniedbana, widać, że niedożywiony smutasek... Quote
agusiazet Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Trzeba wysyłać masę próśb do dogomaniaków, może znajdziemy kogoś kto wspomoże kasą! Quote
iwop Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Pod koniec miesiaca koniecznie trzeba go zabrac do hoteliku... Beata mogłabyś zarezerwować miejsce...? jest taka możliwość? Agusiazet czy w super hoteliku w Brzyściu byłoby miejsce? Quote
kaskadaffik Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Teraz w Brzyściu więcej miejsca, udało się wyadoptować kilka psiaków, więc może by się dało. Tylko trzeba do Asi dzwonić i dopytać czy na samca się zgadza, bo napewno suczki przyjmie. Quote
agusiazet Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 iwop napisał(a):Pod koniec miesiaca koniecznie trzeba go zabrac do hoteliku... Beata mogłabyś zarezerwować miejsce...? jest taka możliwość? Agusiazet czy w super hoteliku w Brzyściu byłoby miejsce? Nie wiem, będę we środę w hoteliku to zapytam! Quote
Recommended Posts