Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mariat']Irenko, teraz popatrz coby bylo, gdyby psy mogly mowic i stawiac warunki:evil_lol:.
Po pierwsze kojec co najmniej 1000 metrów kw., buda z kilkoma sypialniami,ogrzewaniem podlogowym i klimatyzacja na upalne dni.
Koniecznie domofon z ekranem,zebym nie musiala ogladac na zywo niechcianych gosci. :bigcool:
O jedzenie nie bede sie klocic. Owoce i warzywa wlasne (z kojca), troche chleba z maslem, kawa, smietanka...
Tylko problem z malzonkiem.:-(
Moze licytacja bazarkowa?:evil_lol:
A na koniec. Ulzylo mi, ze z Szarikiem juz w porzadku.:loveu:

Wiem, że się zamartwiałaś o Szarika, dlatego cieszę się, że jest tak dobrze.
Mam nadzieję, że nasz chłopak nie będzie stroić w przyszłości żadnych fochów;)
A co do Twoich warunków, to chyba bazarki odpadają, przecież bym padła;), zbierając fundusze i chcąc sprostać takim wymaganiom:evil_lol:
Choć, kto wie?;)
Może, sądząc po mojej dzisiejszej rozmowie, powstanie pod Krakowem hotel, który nie tylko takie wymagania spełnia;)

• Replies 348
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

iwop napisał(a):
Czy mogę dostać numer konta, na które mogę przesłać pieniądze dla Lajli? Nie jest tego wiele, ale zawsze coś...
Iwonko przekaż te pieniążki na małe kocięta, które masz teraz pod opieką.

Posted

BeataDz napisał(a):
Iwonko przekaż te pieniążki na małe kocięta, które masz teraz pod opieką.

Dziekujemy bardzo! Bedzie na jedzonko, bo jedzą teraz jak małe smoki! :)

• 3 weeks later...
Posted

iwop napisał(a):
Ciekawe co u Szarika...?

Przepraszam Iwonko, nie zauważyłam Twojego postu:oops:
Z tego co mi Beatka przekazywała w niedzielę, to wszystko w porządku.
Wspominała coś o zdjęciach z DS, ale zapewne ich jeszcze nie dostała, bo w przeciwnym razie już bym je miała z prośbą o wklejenie na forum.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 4 months later...
Posted

[quote name='BeataDz']Właśnie dowiedziałam się, że Szarki jest bardzo chory :-(:-(:-(. Właściciele walczą o jego życie.[/QUOTE]Boże... co się stało? :(

Posted

[quote name='iwop']Boże... co się stało? :([/QUOTE]Jest bardzo słaby, nie chce ani pić ani jeść. Był wet. podał leki i kropłówkę, dziś jest troszkę lepiej.

Posted

[quote name='BeataDz']Jest bardzo słaby, nie chce ani pić ani jeść. Był wet. podał leki i kropłówkę, dziś jest troszkę lepiej.[/QUOTE]

Ale jaka diagnoza? Co mu jest? :(

Posted

[quote name='iwop']Ale jaka diagnoza? Co mu jest? :([/QUOTE]Iwonko zapalenia górnych dróg oddechowych, jest to podobno jakieś wirusowe dziadostwo. Cały czas jestem w telefonicznym kontakcie z Panią Szarika. Jest trochę lepiej, popołudniu zjadł troszkę i zaczął sam pić wodę. Jak nie będzie poprawy do wtorku to razem z mężem podjadę do niego. Wet. powiedział, że do jutra powinna być znaczna poprawa, bo leki które dostaje powinny zacząć działać.

Posted

Dziękuję Cioteczki w imieniu Szarika za wsparcie. Jestem cały czas w kontakcie z Panią naszej ślicznoty. Szariś czuje się znacznie lepiej ale jeszcze tak do końca nie wyzdrowiał.

• 4 months later...