BeataDz Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Iwonko, czy rozmawiałaś już z Panem w sprawie adopcji Szarika? Quote
BeataDz Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='_ogonek_']Tekst do weryfikacji: Prosiłabym tylko o uzupełnienie danych kontaktowych.Przepraszam za zaśmiecanie wątku, ale czy mogę Cię zaprosić na wątek naszej Lajli i poprosić o taki tekst ;)? http://www.dogomania.pl/threads/207161-Szukamy-DT-lub-DS-od-7.05-dla-suni-potrzebne-wsparcie-na-weta-i-hotelik Quote
iwop Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 BeataDz napisał(a):Iwonko, czy rozmawiałaś już z Panem w sprawie adopcji Szarika? Tak, rozmawiałam wczoraj... Pan zgodził się, że Szarika nalezy wykastrować... Ale jeszcze miał przekonać żone co do Szarika... bo trochę za duży....:oops: Quote
iwop Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 BeataDz czy facet się odezwał...? Ja nie nadaję się do niczego...:( Jedna z moich suczek jest w ciężkim stanie... Quote
BeataDz Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 iwop napisał(a):BeataDz czy facet się odezwał...? Ja nie nadaję się do niczego...:( Jedna z moich suczek jest w ciężkim stanie...Nie odezwał się. Poczekam jeszcze do jutra i zadzwonię do niego. Iwonko dlaczego tak piszesz? Sunia którą adoptowali ode mnie ludzie też jest w bardzo złym stanie, ja cały czas mam jakieś problemy z moimi psiakami, one też chorują, tak jak my. Quote
iwop Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 BeataDz napisał(a):Nie odezwał się. Poczekam jeszcze do jutra i zadzwonię do niego. Iwonko dlaczego tak piszesz? Sunia którą adoptowali ode mnie ludzie też jest w bardzo złym stanie, ja cały czas mam jakieś problemy z moimi psiakami, one też chorują, tak jak my. i jak sprawa adopcji...? Quote
_ogonek_ Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Alba i Albinki zostali przerzuceni przez bramę schroniska w Uciechowie we wczesnych godzinach porannych kilka dni temu. Ze względu na to, że sytuacja finansowa w schronisku jest beznadziejna potrzebna nam jest karma dla szczeniąt. Szczeniaków dużo nie mamy, więć takiej karmy też nie ma. Chcemy również zebrać fundusze na jeszcze jedno szczepienie, 30 zł. Pieniążki na dwa szczepienia i sterylkę suki mamy. Teraz potrzeba nam karmy!!! Szczeniaczki są 3, 2 suczki i 1 piesek. Ich wątek na dogo: http://www.dogomania.pl/threads/2077...%99-schroniska... Proszę o pomoc... Quote
iwop Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 Otrzymałam 100 zł dla Szarika od Mariat :) Dziekujemy bardzo!!!! Rozliczenie finansów Szarika pod koniec miesiaca na pierwszej i ostatniej stronie! Quote
BeataDz Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 iwop napisał(a):Czy cos wiadomo w sprawie adopcji...?Iwonko, cisza :shake:. Jeszcze nam wczoraj pogoda totalnie niedopisała, lało jak z cebra i mój pomysł zabrania Szarika na aukcje pod Dżoka spalił na panewce. Dobrze, że go nie zabrałam, żaden psiak nie znalazł domu a on niepotrzebnie by się stresował. Mam totalnego doła, psiaków zamiast ubywać to przybywa, a z adopcjami totalna kicha. Quote
Mariat Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Poczekajmy na lepsza "aure". Te duże psiaki maja bardziej przechlapane. Male,a za nimi średnie łatwiej znajdują domy. Quote
iwop Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 BeataDz napisał(a):Iwonko, cisza :shake:. Jeszcze nam wczoraj pogoda totalnie niedopisała, lało jak z cebra i mój pomysł zabrania Szarika na aukcje pod Dżoka spalił na panewce. Dobrze, że go nie zabrałam, żaden psiak nie znalazł domu a on niepotrzebnie by się stresował. Mam totalnego doła, psiaków zamiast ubywać to przybywa, a z adopcjami totalna kicha. Szkoda, że pan zrezygnował...:( Quote
BeataDz Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 iwop napisał(a):Szkoda, że pan zrezygnował...:(Myślę Iwonko, że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Pan ma małe wnuki, Szarik miał być wprawdzie w kojcu, ale biegałby też po ogrodzie, a wiemy jakie potrafią być niektóre małe dzieci. Niedługo już Irenka wraca z wygnania, będziemy mieć mocne wsparcie w jej osobie. Quote
BeataDz Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Hop Szariczku do góry, jutro jadę do psiny w odwiedziny i zrobię mu nowe zdjęcia. Quote
azalia Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Ale piękny z niego kudłacz,a te piękne,mądre oczy,oby dobry domek się znalazł dla takiego księciunia. Quote
agusiazet Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Szariczku, co za przystojniak się z Ciebie wykluł! Quote
BeataDz Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Kochane Cioteczki, dzisiaj do Szarika przyjeżdża Pan który być może go adoptuje. Trzymajcie mocno kciuki :thumbs::thumbs::thumbs:. Quote
agusiazet Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 BeataDz napisał(a):Kochane Cioteczki, dzisiaj do Szarika przyjeżdża Pan który być może go adoptuje. Trzymajcie mocno kciuki :thumbs::thumbs::thumbs:. No, jasne, że potrzymamy! Quote
iwop Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 BeataDz napisał(a):Kochane Cioteczki, dzisiaj do Szarika przyjeżdża Pan który być może go adoptuje. Trzymajcie mocno kciuki :thumbs::thumbs::thumbs:. Trzymam mocno! Quote
hotelamok Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Dzisiaj Szariczka odwiedził potencjalny nowy domek. Przyjechali całą rodziną aż 5 osób:) Na wszystkich psiak zrobił duże wrażenie a i Szarik się ładnie zachowywał. Państwo zgodzili się na kastrację i Beatka zgodziła się przeprowadzić wizytę przed adopcyjną. Quote
agusiazet Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 hotelamok napisał(a):Dzisiaj Szariczka odwiedził potencjalny nowy domek. Przyjechali całą rodziną aż 5 osób:) Na wszystkich psiak zrobił duże wrażenie a i Szarik się ładnie zachowywał. Państwo zgodzili się na kastrację i Beatka zgodziła się przeprowadzić wizytę przed adopcyjną. Toż to wspaniałe wieści!!! Czyli Szariczek ma dom? Quote
Recommended Posts