Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 348
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem, dziękuje za zaproszenie Beatko i wszystkim za zaufanie
Jeśli będziecie jechać od Warszawy to mogę gdzieś wyjechać bo ja mam hotelik na obrzeżach Krakowa jakieś 10km do E7.

Posted

hotelamok napisał(a):
Jestem, dziękuje za zaproszenie Beatko i wszystkim za zaufanie
Jeśli będziecie jechać od Warszawy to mogę gdzieś wyjechać bo ja mam hotelik na obrzeżach Krakowa jakieś 10km do E7.

Nie , my będziemy jechać z Kielc ....

Posted

iwop napisał(a):
Nie , my będziemy jechać z Kielc ....
to super bo będziecie jechać drogą warszawską (E7) więc będziecie mijać skręt do mnie, to na tą główną mogę wyjechać

Posted

agusiazet napisał(a):
No komu przelewać pieniążki na utrzymanie psa, chyba, że deklaracje już nie potrzebne!

agusiazet, na to samo konto co na Dorę (czykli moje). To konto internetowe na kttórym gromadzimy pieniądze tylko i wyłącznie na psy (każdemu wpłącającemu mogę udostępnić historię konta (wpływy i wypływy) na prośbę... Wszystko jane :) To taka psia skarpeta :)

Posted

Dziewczyny strasznie zawaliłam:-(, wczoraj do Krakowa jechała Iza z Kielc i mogła wziąć po drodze Szarika, byłby już bezpieczny. Bardzo mi przykro. Co tam u psiaka?

Posted

Szarik po prostu czeka... Nie jestem pewna czy zawiesiemy go w czwartek czy tez może w pierwszy dzień po świętach (26, wtorek). Sama nie chcę jechać i jestem uzalezniona od koleżanki...

Posted

Otrzymałam przelew 140 zł na Szarika od Mariat! Dziękuję! :loveu:

Czy mogę prosić wszystkich, którzy się zadeklarowali na Szarika o ponowne wpisanie...? Chce uaktualnić pierwszą stronę z deklaracjami, a juz nie pamiętam kto i ile....Przepraszam :oops:

Posted

iwop napisał(a):
Mamy problem z transportem... Nie mam z kim jechać, a sama raczej się nie zdecyduję...
Iwonko to co będzie? Może zadzwonię do Izy z Kielc i się zapytam czy mogłaby z Tobą pojechać. Co o tym myślisz?

Posted

[quote name='iwop']Otrzymałam przelew 140 zł na Szarika od Mariat! Dziękuję! :loveu:

Czy mogę prosić wszystkich, którzy się zadeklarowali na Szarika o ponowne wpisanie...? Chce uaktualnić pierwszą stronę z deklaracjami, a juz nie pamiętam kto i ile....Przepraszam :oops:
Dzięki Mariat. Moja deklaracja to 50 zł.

Posted

Iwop, a kiedy konkretnie chcesz jechać? Tylko, czy wstępowanie do Mielca, ma sens w wymiarze finansowym? Jeśli w czwartek to pojechałabym, choć wcześniej muszę uzgodnić z mamą, bo moja Ala chora!

Posted

agusiazet napisał(a):
Iwop, a kiedy konkretnie chcesz jechać? Tylko, czy wstępowanie do Mielca, ma sens w wymiarze finansowym? Jeśli w czwartek to pojechałabym, choć wcześniej muszę uzgodnić z mamą, bo moja Ala chora!

eee... to chyba bez sensu, bo to dodatkowa kasa na paliwo...

Beatko a Iza była już w hoteliku?

Posted

BeataDz napisał(a):
W tym do którego jedzie Szarik nie, ale Iwonka po Was wyjedzie.

Chyba jednak bedę miec wsparcie :) Przyjedziemy z Szarikiem dopiero 26 (wtorek) czy mogłabyś Beatko podac mi dokładny adres hoteliku i telefon?

Niestety będę musiała na paliwo wiąć z Szarikowych pieniędzy, bo jestem zupełnie bez kasy... :shake: Ale potem postaram się je jak najszybciej dołożyć...:oops: