BeataDz Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 iwop napisał(a):Pod koniec miesiaca koniecznie trzeba go zabrac do hoteliku... Beata mogłabyś zarezerwować miejsce...? jest taka możliwość? Agusiazet czy w super hoteliku w Brzyściu byłoby miejsce?Iwonko miejsce dla psiaka cały czas czeka. Tak się zastanawiam, może poproszę Tamb o ogłoszenie w gazecie? Co Wy na to? Zaproszę ją też na wątek. Quote
tamb Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Ogłoszę ale jest trochę czekania, kolejka straszna. Quote
iwop Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Czyli Beatko zarezerwuj to miejsce - za około 3 tygodnie go zabieramy... Quote
iwop Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 tamb napisał(a):Ogłoszę ale jest trochę czekania, kolejka straszna. Witaj tamb :) wysyłam ci priva... Quote
BeataDz Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 tamb napisał(a):Ogłoszę ale jest trochę czekania, kolejka straszna.Dzięki Tamarko, będziemy grzecznie czekać. Quote
BeataDz Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 iwop napisał(a):Czyli Beatko zarezerwuj to miejsce - za około 3 tygodnie go zabieramy...Iwonko miejsce będzie czekać. Quote
agusiazet Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 BeataDz napisał(a):Iwonko miejsce będzie czekać. To teraz musimy żebrać o wpłaty!!! Koniecznie!!! Quote
iwop Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Od przyjaciela z Warszawy Jacka K. otrzymałam aż 300 zł na rzecz Szarika! Dziekujemy! Mamy zatem na koncie 500 zł :multi: Quote
BeataDz Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 iwop napisał(a):Od przyjaciela z Warszawy Jacka K. otrzymałam aż 300 zł na rzecz Szarika! Dziekujemy! Mamy zatem na koncie 500 zł :multi:Super wiadomość. Iwonko napisz coś o Szariku, o jego obecnym zachowaniu. Quote
azalia Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Co u szarika?Postaram się poświętach coś wpłacić na to biedactwo,tyle tego nieszczęścia... Quote
agusiazet Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 iwop napisał(a):Od przyjaciela z Warszawy Jacka K. otrzymałam aż 300 zł na rzecz Szarika! Dziekujemy! Mamy zatem na koncie 500 zł :multi: Wow, to naprawdę hojność:) Quote
iwop Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 BeataDZ Szarik jest taki "zwyczajny"... Puszczany jest teraz z łańcucha i nie wykazuje żadnej agresji, ale podejrzewam, że dopiero jak go zabierzemy to będzie można lepiej go poznać, bo teraz póki jest włascicel to nie za bardzo życzy sobie przesiadywania na posesji... Quote
agusiazet Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 I pewnie trzeba mieć dla niego pieniążki na leczenie, skoro jest wyniszczony? Quote
iwop Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 agusiazet napisał(a):I pewnie trzeba mieć dla niego pieniążki na leczenie, skoro jest wyniszczony? Nie, weterynarz go badał (bez badań krwi) był wygłodzony i zaniedbany... Ponieważ jednak był karmiony głownie surowymi kośćmi to trzeba będzie zrobić badania krwi i sprawdzić. Odkąd zjada suchą karmę, to wygląda dużo lepiej. Najważniejsze, że nie trafi na wieś na łańcuch, bo wtedy to po nim... :( Quote
BeataDz Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Podnoszę naszego psinkę i również proszę o deklaracje. Quote
iwop Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 Wałaściciel już się wyprowadził! Szarik został sam i własciwie to już go można zabrać! Ja w ta sobotę nie mogę jechac, bo mam dzień otwarty w szkole... Mogłabym go zawieźć 21 kwietnia (czwartek) ale do samego Krakowa nie wjadę.... Czy ktoś mógłby podjechać po niego pod Kraków? Oczywiście za zwrotem kosztów paliwa... Quote
agusiazet Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Niech jedzie psina jak najszybciej, dobry hotel będzie dla niego rajem! Quote
kaja69 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Podniosę biedaka niech będzie na widoku .... Quote
BeataDz Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 iwop napisał(a):Wałaściciel już się wyprowadził! Szarik został sam i własciwie to już go można zabrać! Ja w ta sobotę nie mogę jechac, bo mam dzień otwarty w szkole... Mogłabym go zawieźć 21 kwietnia (czwartek) ale do samego Krakowa nie wjadę.... Czy ktoś mógłby podjechać po niego pod Kraków? Oczywiście za zwrotem kosztów paliwa...Iwonko podaj gdzie i o której to będziemy coś myśleć. Hotelik jest w Iwanowicach. Porozmawiam z Iwonką ( właścicielką hotelu ) w niedzielę, może będzie mogła gdzieś podjechać po psiaka? Tak się cieszę, że jedzie do nas. Wieczorem zadzwonię do Irenki i po świętach ruszamy z jego ogłoszeniami. Quote
iwop Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 BeataDz napisał(a):Iwonko podaj gdzie i o której to będziemy coś myśleć. Hotelik jest w Iwanowicach. Porozmawiam z Iwonką ( właścicielką hotelu ) w niedzielę, może będzie mogła gdzieś podjechać po psiaka? Tak się cieszę, że jedzie do nas. Wieczorem zadzwonię do Irenki i po świętach ruszamy z jego ogłoszeniami. Beatko oczywiście, że podam wszystkie namiary i do ciebie zadzwonię... Quote
Recommended Posts