Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

jak sie skonczy ogolna aukcja psiakow tzn za 11 dni szykujcie opis psiaka to wystawie go oddzielnie...

mysle tez czy nie zrobic jednego myku mianowicie na jednej aukcji umiescic opis co to psi aniol itd powklejac po jednej fotce kazdego psa i dodac tekst ze kazdy psiak ma takze oddzielna aukcje...musze tylko pomsylec jak to zwizualizowac

• 2 weeks later...
Posted

dzisiaj byli ludzie i spodobal im sie Skubi jednak podczas rozmowy okazalo sie ze nie maja czesci ogrodzenia a pies mial byc na podwórko wiec bylby trzym,any na lancuchu...! i nie powiedzieli tego jak rozmawiala Agnieszka z nimi tylko jak sobie zrobili "pogawedke" z wolontariuszka. Na szczescie sie wygadali i mam nadzieje ze juz nie wrócą do azylu po psa :/ (bo mieli sie naradzic i wrocic ewentualnie) - jak sie z nimi zeganlismy nie wiedzielismy o tym ogrodzeniu. dopiero przy bramie jak wychodzili zagadali wolontariuszke... co za ludzie!

Posted

oj tak słyszałam to od Olciora,no cóż dla mnie łańcuch nie jest odpowiedni dla żadnego psa a Skubi to tak cholernie żywiołowy pies,że raczej długo by na nim nie posiedział

Posted

nom...gadałam z nimi..oni niby go chcieli na łancuch tylko na czas budowy tego ogrodzenia zeby im nie zwiał..ale to i tak..miesiac na łancuchu dla Skubiego...koszmar! mysleli rowniec zeby go do garazu wscisnac!!!!! a ta babka powiedziała " przeciez w domu go trzymac nie bede" i zaczeła sie smiac..no rzeczywiscie "bardzo" smieszne

Posted

Pieszczoch o krótkiej aksamitnej sierści. Jeśli raz zaufa, zaufa na zawsze. Kiedyś bojaźliwy, dziś nie wyobraża sobie życia bez człowieka. Toleruje suczki, kocha dzieci. Łagodny,posłuszny,bardzo żywiołowy pies,któremu trudno jest usiedzieć w jednym miejscu. W dodatku szybko się uczy, wytrwałość wolontariuszki sprawiła, że nie tylko zaczął chodzić na smyczy ale także z niecierpliwością czeka na kolejne spacery.. Doskonały towarzysz rodziny. Jedyny w swoim rodzaju.
Wady : Nie potrafi pozować do zdjęć. Błysk flesza krępuje Skubiego.

dziękuje Aniu!