Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pieszczoch o krótkiej aksamitnej sierści. Jeśli raz zaufa, zaufa na zawsze. Kiedyś bojaźliwy, dziś nie wyobraża sobie życia bez człowieka. Toleruje suczki, kocha dzieci. Łagodny,posłuszny,bardzo żywiołowy pies,któremu trudno jest usiedzieć w jednym miejscu. W dodatku szybko się uczy, wytrwałość wolontariuszki sprawiła, że nie tylko zaczął chodzić na smyczy ale także z niecierpliwością czeka na kolejne spacery.. Doskonały towarzysz rodziny. Jedyny w swoim rodzaju.
Wady : Nie potrafi pozować do zdjęć. Błysk flesza krępuje Skubiego.

Spory, kochany pies. Uwielbia biegać! Jak wychodzi ze swojego boksu to nie może ustać w miejscu. Miło patrzeć na psa, który mimo swojego nieszczęsnego życia jest tak wesoły! Gdy trafił do azylu był nieoswojony. Po niedługim czasie zmienił się nie do poznania! Rozpiera go energia, a jego celem w życiu jest ciągła zabawa.Chciałby zostać oczkiem w głowie nowych właścicieli.
W azylu od 16.12.2005r.

:loveu: Skubas to jeden z moich ulubionych psiaków:loveu: MÓJ IDEAŁ z długim jęzorem!!!Zobaczcie jaki piękny z niego facet (jemu to sie dopiero trudno robi zdjęcia:evil_lol: ten pies jest ciągle w ruchu!dlatego zdjęcia nie pokazują w pełni jego uroku):

najnowsze fotki Skubiego

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Skubasa dałam do ogólnego tematu o dużych i średnich psach w azylu,ah ten mój bidolek marnuje się w azylu bo przecież mógłby kogoś bardzo uszczęśliwić,dziś byłam w azylu i nie miałam czasu z nim wyjść ale może jutro mi się uda

• 2 weeks later...