siekowa Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Pieszczoch o krótkiej aksamitnej sierści. Jeśli raz zaufa, zaufa na zawsze. Kiedyś bojaźliwy, dziś nie wyobraża sobie życia bez człowieka. Toleruje suczki, kocha dzieci. Łagodny,posłuszny,bardzo żywiołowy pies,któremu trudno jest usiedzieć w jednym miejscu. W dodatku szybko się uczy, wytrwałość wolontariuszki sprawiła, że nie tylko zaczął chodzić na smyczy ale także z niecierpliwością czeka na kolejne spacery.. Doskonały towarzysz rodziny. Jedyny w swoim rodzaju. Wady : Nie potrafi pozować do zdjęć. Błysk flesza krępuje Skubiego. Spory, kochany pies. Uwielbia biegać! Jak wychodzi ze swojego boksu to nie może ustać w miejscu. Miło patrzeć na psa, który mimo swojego nieszczęsnego życia jest tak wesoły! Gdy trafił do azylu był nieoswojony. Po niedługim czasie zmienił się nie do poznania! Rozpiera go energia, a jego celem w życiu jest ciągła zabawa.Chciałby zostać oczkiem w głowie nowych właścicieli. W azylu od 16.12.2005r. :loveu: Skubas to jeden z moich ulubionych psiaków:loveu: MÓJ IDEAŁ z długim jęzorem!!!Zobaczcie jaki piękny z niego facet (jemu to sie dopiero trudno robi zdjęcia:evil_lol: ten pies jest ciągle w ruchu!dlatego zdjęcia nie pokazują w pełni jego uroku): najnowsze fotki Skubiego __________________ Quote
agusiazet Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Asik, powklej go w wątki dam dom, są miejsca dla nowych psów. Twój protegowany jest super!!! Quote
pumcia02 Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Skubi ma nadal tylko boks do dyspozycji... :( gdzie ten nowy domek? Quote
siekowa Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 taki ideał i ciągle w schronie:-( Quote
asiamm Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 To jak Skubi ma znaleźć domek skoro nawet ciotki go opuściły? Quote
siekowa Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 Skubasa dałam do ogólnego tematu o dużych i średnich psach w azylu,ah ten mój bidolek marnuje się w azylu bo przecież mógłby kogoś bardzo uszczęśliwić,dziś byłam w azylu i nie miałam czasu z nim wyjść ale może jutro mi się uda Quote
siekowa Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 Skubiaczku mój ty chyba nie będziesz czekał pare lat na mnie???domku dla ciebie nie widać... miałam jakieś filmiki ze Skubim gdyby ktoś chciał Quote
siekowa Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 mój ukochany jest idealny dla osoby aktywnie spędzającej czas! Quote
Recommended Posts