Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

DORA1020 napisał(a):
Hip,hip:multi:hurrrrra:multi:przed chwila napisala do mnie Magda Buszko z Zaginal Dom /pomaga mi ratowac psiaki/ mamy juz dla suni 605zl. Tak sie ciesze:lol:Dziekuje Magdzie,ze zawsze moge na nia liczyc:loveu:

o kurcze to wspaniale!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
to na koncie vivy???

Posted

DORA1020 napisał(a):
Nie,nie ,to nie na koncie Vivy,sunia jest oglaszana na moje nazwisko w "Zaginal Dom".

no to super!!:loveu::loveu::loveu:
to jeszcze do tego na koncie vivy jest co najmniej 270 zł z bazarku tabletkowego no i wiem, że np. Noemi1 też tam wysłała swoją stałą deklarację:)

sunieczko dostajesz właśnie wielką szansę!:)

Posted

:thumbs::iloveyou::modla:oooooooooomatenko ziemio ja trzymam mocno , aby sie udalo9 zabrac sunie jak najszybciej ! Doro Madzienko ale cudnie :loveu::multi:

Posted

Cudowne, wspaniałe wieści. :loveu: Tylko teraz ten transport...Do mojego samochodu nie zmieści się tak duża klatka :roll: Może ktoś zawiózłby za zwrot kosztów za benzynę?

Posted

Zamościanie Zamościanki kto zawiezie bidulinkę?? nie ma czasu do stracenia!

słuchajcie a robić jej allegro cegiełkowe? wczoraj zanim do niego zasiadłam to już nikogo na dogo nie było:) a mam pytanie czy zrobić w takiej formie i z takim textem jak bazarek? bo nie wiem czy tak sobie mogę pisać "właściciele" i potem konto fundacji z dopiskiem sunia ze Szczebrzeszyna?
co myślicie?

Posted

Agnieszka_K napisał(a):
o kurcze to wspaniale!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
to na koncie vivy???

Napisala Magda z Vivy,ze to wplaty na konto Vivy,a nie w Zaginal Dom ,szkoda,bo myslalam,ze bedzie wiecej kasy.No,ale i tak nie mozna narzekac.Wlasnie Magda z Krystyna pojechaly do suni.Co do transportu,to za zwrot kosztow moze Magda pojedzie,tylko sa problemy od niej niezalezne.

Posted

DORA1020 napisał(a):
Napisala Magda z Vivy,ze to wplaty na konto Vivy,a nie w Zaginal Dom ,szkoda,bo myslalam,ze bedzie wiecej kasy.No,ale i tak nie mozna narzekac.Wlasnie Magda z Krystyna pojechaly do suni.Co do transportu,to za zwrot kosztow moze Magda pojedzie,tylko sa problemy od niej niezalezne.

ja już się pogubiłam:)
gdzie jest 605zł? i czy to dla sunieczki czy to z jakiegoś ogólnego?

Posted

DORA1020 napisał(a):
To wplaty do Fundacji na nasza sunie,potrzebne beda na ta kase faktury,moze byc faktura z hoteliku,od weta i za karme.

wow czyli to z bazarku i dodatkowo co niektore cioteczki tam powysyłały do vivy?? :loveu::loveu::loveu:

handzia wszystko git :loveu::loveu::loveu:
- super fanty i pięknie opisane na pewno się Inga połapie:)
właśnie - dzwonila dziś do mnie i już nie ma miejsca na tym bazarku (tak jak ja za mało postów zarezerwowała) i bazarek rusza w piątek (też jest na sunię), ale nasze fanty będą w kolejnym bazarku, który Inga będzie klecić w piątek, zaraz po uruchomieniu tego:) także kto ma co niech przesyła proszę!:)

ale zamieszałam się w zeznaniach:)
i jest prośba, żeby pisać kto skąd fancioszki wysyła (żeby licytujący wiedzieli np co mogą kupić razem w jednej paczce, a za co muszą za dwie wysyłki)- handzia Zamość rozumiem?:)

Posted

Właśnie wróciłyśmy od suni z Krystyną. Zawiozłyśmy jej jedzenie i dostała wodę.
Ma coraz mniej sierści, ale już nas poznała i ucieszyła się na nasz widok, szczekała z
daleka. W piątek zabieramy ją do Chełma moim samochodem, mam nadzieję, że wszystko pójdzie sprawnie.
Dziękuję za pomoc wszystkim.
Pozdrawiam,Magda

Posted

kudlataja napisał(a):
Właśnie wróciłyśmy od suni z Krystyną. Zawiozłyśmy jej jedzenie i dostała wodę.
Ma coraz mniej sierści, ale już nas poznała i ucieszyła się na nasz widok, szczekała z
daleka. W piątek zabieramy ją do Chełma moim samochodem, mam nadzieję, że wszystko pójdzie sprawnie.
Dziękuję za pomoc wszystkim.
Pozdrawiam,Magda

:thumbs: to trzymam mocno kciuki, żeby wszystko poszło zgodnie z planem! :thumbs:
A ja ją w następną sobotę odwiedzę :loveu:

Posted

Agnieszka_K napisał(a):
wow czyli to z bazarku i dodatkowo co niektore cioteczki tam powysyłały do vivy?? :loveu::loveu::loveu:

handzia wszystko git :loveu::loveu::loveu:
- super fanty i pięknie opisane na pewno się Inga połapie:)
właśnie - dzwonila dziś do mnie i już nie ma miejsca na tym bazarku (tak jak ja za mało postów zarezerwowała) i bazarek rusza w piątek (też jest na sunię), ale nasze fanty będą w kolejnym bazarku, który Inga będzie klecić w piątek, zaraz po uruchomieniu tego:) także kto ma co niech przesyła proszę!:)

ale zamieszałam się w zeznaniach:)
i jest prośba, żeby pisać kto skąd fancioszki wysyła (żeby licytujący wiedzieli np co mogą kupić razem w jednej paczce, a za co muszą za dwie wysyłki)- handzia Zamość rozumiem?:)

Tak ja to Zamość :smile:, Więc sunia już pojutrze wyjdzie z tego piekła, bardzo się cieszę :multi:, nareszcie sunia przekona się, że życie może być piękne :loveu::loveu::loveu:

Posted

kakadu napisał(a):
juz wysylam zdjecie kurteczki na podanego maila :)

ok, juz wyslane na 21aga12....

dzieki już mam :)

kochani mam już fanciki od Celebrinfea, handzia i kakadu :loveu::loveu::loveu:
ktoś jeszcze chętny coś dorzucić na ten bazarek? bo dziś wieczorem wyślę do Ingii, żeby zaczynała jutro montować :)