Agnieszka_K Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 DORA1020 napisał(a):Hip,hip:multi:hurrrrra:multi:przed chwila napisala do mnie Magda Buszko z Zaginal Dom /pomaga mi ratowac psiaki/ mamy juz dla suni 605zl. Tak sie ciesze:lol:Dziekuje Magdzie,ze zawsze moge na nia liczyc:loveu: o kurcze to wspaniale!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: to na koncie vivy??? Quote
DORA1020 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Nie,nie ,to nie na koncie Vivy,sunia jest oglaszana na moje nazwisko w "Zaginal Dom". Quote
Agnieszka_K Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 DORA1020 napisał(a):Nie,nie ,to nie na koncie Vivy,sunia jest oglaszana na moje nazwisko w "Zaginal Dom". no to super!!:loveu::loveu::loveu: to jeszcze do tego na koncie vivy jest co najmniej 270 zł z bazarku tabletkowego no i wiem, że np. Noemi1 też tam wysłała swoją stałą deklarację:) sunieczko dostajesz właśnie wielką szansę!:) Quote
DORA1020 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/205534-letnie-ciuszki-sandały-płaszcze-i-wiele-innych-dla-Szczebrzyszyniaków-do-13.04.?p=16646939#post16646939 I przy okazji zapraszam na bazarek dla naszych pozostalych psiakow,sa zabrane z ulicy,sa bezpieczne,ale adopcje stoja w miejscu,a koszty dt. i utrzymania olbrzymie. Quote
Nadziejka Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 :thumbs::iloveyou::modla:oooooooooomatenko ziemio ja trzymam mocno , aby sie udalo9 zabrac sunie jak najszybciej ! Doro Madzienko ale cudnie :loveu::multi: Quote
handzia Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Cudowne, wspaniałe wieści. :loveu: Tylko teraz ten transport...Do mojego samochodu nie zmieści się tak duża klatka :roll: Może ktoś zawiózłby za zwrot kosztów za benzynę? Quote
wojtuś Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Wspaniałe wieści dla Suni:loveu: Żeby tylko jak najprędzej trafiła do Hoteliku:) Quote
Agnieszka_K Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Zamościanie Zamościanki kto zawiezie bidulinkę?? nie ma czasu do stracenia! słuchajcie a robić jej allegro cegiełkowe? wczoraj zanim do niego zasiadłam to już nikogo na dogo nie było:) a mam pytanie czy zrobić w takiej formie i z takim textem jak bazarek? bo nie wiem czy tak sobie mogę pisać "właściciele" i potem konto fundacji z dopiskiem sunia ze Szczebrzeszyna? co myślicie? Quote
diana79 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 trzymam mocno kciuki za sunie! i zapraszam na bazarek dla niej :-) http://www.dogomania.pl/threads/205543-ciuszki-dzieci%C4%99ce-papcie-klawiatura-DELL-i-wiele-innych-do-14.04.-dla-zag%C5%82oszonej?p=16648114#post16648114 p.s. EwaGonzales mnie tu ściągnęła ;) Quote
azalia Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Trzeba sunię jak najszybciej zabrać,obawiam się,że ci ludzie są nieprzewidywalni.Proszę,pomóżcie w transporcie! Quote
DORA1020 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Agnieszka_K napisał(a):o kurcze to wspaniale!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: to na koncie vivy??? Napisala Magda z Vivy,ze to wplaty na konto Vivy,a nie w Zaginal Dom ,szkoda,bo myslalam,ze bedzie wiecej kasy.No,ale i tak nie mozna narzekac.Wlasnie Magda z Krystyna pojechaly do suni.Co do transportu,to za zwrot kosztow moze Magda pojedzie,tylko sa problemy od niej niezalezne. Quote
Agnieszka_K Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 DORA1020 napisał(a):Napisala Magda z Vivy,ze to wplaty na konto Vivy,a nie w Zaginal Dom ,szkoda,bo myslalam,ze bedzie wiecej kasy.No,ale i tak nie mozna narzekac.Wlasnie Magda z Krystyna pojechaly do suni.Co do transportu,to za zwrot kosztow moze Magda pojedzie,tylko sa problemy od niej niezalezne. ja już się pogubiłam:) gdzie jest 605zł? i czy to dla sunieczki czy to z jakiegoś ogólnego? Quote
DORA1020 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 To wplaty do Fundacji na nasza sunie,potrzebne beda na ta kase faktury,moze byc faktura z hoteliku,od weta i za karme. Quote
handzia Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Agnieszka wysłałam Ci fanty na maila. Mam nadzieję, że się połapiesz ;) Quote
Agnieszka_K Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 DORA1020 napisał(a):To wplaty do Fundacji na nasza sunie,potrzebne beda na ta kase faktury,moze byc faktura z hoteliku,od weta i za karme. wow czyli to z bazarku i dodatkowo co niektore cioteczki tam powysyłały do vivy?? :loveu::loveu::loveu: handzia wszystko git :loveu::loveu::loveu: - super fanty i pięknie opisane na pewno się Inga połapie:) właśnie - dzwonila dziś do mnie i już nie ma miejsca na tym bazarku (tak jak ja za mało postów zarezerwowała) i bazarek rusza w piątek (też jest na sunię), ale nasze fanty będą w kolejnym bazarku, który Inga będzie klecić w piątek, zaraz po uruchomieniu tego:) także kto ma co niech przesyła proszę!:) ale zamieszałam się w zeznaniach:) i jest prośba, żeby pisać kto skąd fancioszki wysyła (żeby licytujący wiedzieli np co mogą kupić razem w jednej paczce, a za co muszą za dwie wysyłki)- handzia Zamość rozumiem?:) Quote
kudlataja Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Właśnie wróciłyśmy od suni z Krystyną. Zawiozłyśmy jej jedzenie i dostała wodę. Ma coraz mniej sierści, ale już nas poznała i ucieszyła się na nasz widok, szczekała z daleka. W piątek zabieramy ją do Chełma moim samochodem, mam nadzieję, że wszystko pójdzie sprawnie. Dziękuję za pomoc wszystkim. Pozdrawiam,Magda Quote
kudlataja Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 P.S Ludzie, u których jest sunia (Wera) nie robią nam problemów, więc wszystko powinno się udać. Jestem dobrej myśli. Quote
Agnieszka_K Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 kudlataja napisał(a):Właśnie wróciłyśmy od suni z Krystyną. Zawiozłyśmy jej jedzenie i dostała wodę. Ma coraz mniej sierści, ale już nas poznała i ucieszyła się na nasz widok, szczekała z daleka. W piątek zabieramy ją do Chełma moim samochodem, mam nadzieję, że wszystko pójdzie sprawnie. Dziękuję za pomoc wszystkim. Pozdrawiam,Magda :thumbs: to trzymam mocno kciuki, żeby wszystko poszło zgodnie z planem! :thumbs: A ja ją w następną sobotę odwiedzę :loveu: Quote
handzia Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Agnieszka_K napisał(a):wow czyli to z bazarku i dodatkowo co niektore cioteczki tam powysyłały do vivy?? :loveu::loveu::loveu: handzia wszystko git :loveu::loveu::loveu: - super fanty i pięknie opisane na pewno się Inga połapie:) właśnie - dzwonila dziś do mnie i już nie ma miejsca na tym bazarku (tak jak ja za mało postów zarezerwowała) i bazarek rusza w piątek (też jest na sunię), ale nasze fanty będą w kolejnym bazarku, który Inga będzie klecić w piątek, zaraz po uruchomieniu tego:) także kto ma co niech przesyła proszę!:) ale zamieszałam się w zeznaniach:) i jest prośba, żeby pisać kto skąd fancioszki wysyła (żeby licytujący wiedzieli np co mogą kupić razem w jednej paczce, a za co muszą za dwie wysyłki)- handzia Zamość rozumiem?:) Tak ja to Zamość :smile:, Więc sunia już pojutrze wyjdzie z tego piekła, bardzo się cieszę :multi:, nareszcie sunia przekona się, że życie może być piękne :loveu::loveu::loveu: Quote
azalia Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Cieszę się bardzo,bo sunia Wera bardzo leży mi na sercu. Quote
Agnieszka_K Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 no właśnie niech zostanie Wera bo ponoć na to reaguje:) chociaż Nadziejka Nadja mi się bardziej podobalo:) Quote
PaulinKa030894 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Trzymam kciuki za tą ślicznotkę,oby znalazła kochającą rodzinkę która da jej tyle miłości ile niestety wcześniej nie mogła dostać :) Quote
kakadu Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 juz wysylam zdjecie kurteczki na podanego maila :) ok, juz wyslane na 21aga12.... Quote
Agnieszka_K Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 kakadu napisał(a):juz wysylam zdjecie kurteczki na podanego maila :) ok, juz wyslane na 21aga12.... dzieki już mam :) kochani mam już fanciki od Celebrinfea, handzia i kakadu :loveu::loveu::loveu: ktoś jeszcze chętny coś dorzucić na ten bazarek? bo dziś wieczorem wyślę do Ingii, żeby zaczynała jutro montować :) Quote
Recommended Posts