Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

MaDi napisał(a):
Jeśli zostanie Wam jakiś dom w spadku to proszę o PW mam do adopcji 5 letnią zdrową sunię wychowaną z dziećmi w bloku. Szuka domu po śmierci właścicielki.

Mam dla niej być może dom, ale proszę o więcej konkretów i przede wszystkim zdjęcia ;)

Posted

Kochani, Wera ma dobrą opiekę i fundusze...

ale Saba (http://www.dogomania.pl/threads/209718-*!*!*-w%C5%82a%C5%9Bciciele-PODER%C5%BBN%C4%98LI-jej-gard%C5%82o!!!-m%C5%82odziutka-Saba-zbiera-na-nowe-%C5%BCycie...) ma na koncie niecałe 12 zł...

Koniecznie musimy przeprowadzić u niej zabieg sterylizacji, żeby bezpiecznie poszła do DS, który mam nadzieję szybko się znajdzie... póki co - cisza z ogłoszeń :(

Zrobiłam dla niej bazarek na powyższy cel, ale mało kto tam zagląda, a na prawdę można tam znaleźć fajne rzeczy, których ceny wyjściowe ustalacie sami!
ZAPRASZAM!
http://www.dogomania.pl/threads/214569-WIELKA-WYPRZEDA%C5%BB-GARA%C5%BBOWA!-Na-M-B-S.P-i-Sab%C4%99-14.09-30.09-22-00

Posted

Mam nowe wieści od Wery :)

Leczenie ropnego zapalenia skóry dobiegło końca.

Skóra pięknie porasta.
Przez kolejne 2 tygodnie Wera będzie dostawała środki odczulające, bo najprawdopodobniej alergia atopowa jej dokucza...
Po 2 tygodniach zostanie jeszcze raz wykąpana w specjalnym specyfiku i... WSIO :) :) :)
Jednak istnieje prawdopodobieństwo, że będzie musiała być sezonowo odczulana.

W ten weekend dziewczyna idzie na spotkanie z zainteresowaną rodzinką ;)

Zobaczymy co z tego wyniknie i czy Pati po tym spotkaniu odważy się ją oddać :lol:

Poza tym - z chodzeniem na smyczy coraz lepiej, ale szału jeszcze nie ma.

Panna sypia z Pati W ŁÓŻKU!!!
Wyżera swoją i kocią karmę :lol:
Zostaje w domu ile trzeba i nie brudzi.
I kot i ona chodzą w jednym kawałku - nie są separowani jak zostają sami w domu.
Chyba, że kot zwiewa, to wtedy włącza jej się instynkt pogoni ;)
Z psami coraz lepiej, ale czasem potrafi zaprezentować napinkę... trzeba mieć ją na oku i trzymać w pionie.
Jest zwiercona, zabawowa i pełna energii :) :) :)
Niesamowicie bystra i pojętna!

Dostanę faktury za leczenie i podam kwoty do rozliczenia.

Posted

[quote name='funia']:sweetCyb::sweetCyb:
Ale wieści !!!!!!!!!!Super, Agucha kocham Cie
Chociaż Ty jedna... :lol::eviltong:

Mnie również przeogromnie ucieszyły te wieści!
Wera to iście mieszkaniowy pies - a nikt w to nie chciał wierzyć :)

Byliście już na "Leśnym Bazarku"?
:cool3:
http://www.dogomania.pl/threads/214711-Sarenka-w-zagro%C5%BCeniu!-Pom%C3%B3%C5%BC-przep%C4%99dzi%C4%87-My%C5%9Bliwych!-16.09-30.09-22-00#post17643684

Posted

sajlana napisał(a):
Oj coś mi się widzi, że Pati dziewczynki nie odda...:diabloti: bo kto jej będzie wyro grzał i kota pilnował :cool3:

Od pilnowania kota jest jego Pańcia ;) :lol:

Posted

Lubię się czasem do czegoś przydać :)

Leczenie Werki zamknie się w kwocie ok 350zł.
Specyfiki odczulające już są opłacone.
Po weekendzie mam dostać te faktury.
Werce kończy się cieczka. Dziś 29-30 dzień. Także najwyższa pora.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zajrzyjcie proszę na bazarki z mojego podpisu.

1) Na sterylizację Saby - byłej koleżanki Wery z hotelu oraz na zasilenie Skarpety Plaskatych i Mikro-Banku

[FONT=Comic Sans MS]WIELKA WYPRZEDAŻ GARAŻOWA - BIERZ ZA ILE CHCESZ!!![/FONT]

2) Na opłacenie września w hotelu dla Pati, która ma problemy z krzepliwością krwi... i biedna czeka na poprawę, żeby mogła zostać wysterylizowana... albo na znalezienie odpowiedzialnego domu, który zatroszczy się o inną antykoncepcję... Czeka już prawie 4 lata! :(

Brakuje jej jeszcze 180zł do opłacenia miesiąca, który się niebawem kończy... Pati przebywa w hoteliku u naszej Funi :)

[FONT=Comic Sans MS]ZIELONY BAZAREK - NA MAŁĄ SARENKĘ[/FONT]

Posted

sajlana napisał(a):
jaki piękny, owłosiony całkowiecie pychol!!! jak spotkanie???

Pati padł w sobotę telefon... Pani miała do niej dzwonić i nie wiadomo czy się kontaktowała.
Patrycja miała zadzwonić do niej wczoraj i się umówić.
Mam nadzieję, że doszło do skutku... niecierpliwie czekam na wieści!

Posted

Dla przypomnienia ostatnie wydatki i wpłaty o których wiem:
[quote name='Agucha']
Kudlataja, dopisz to proszę do rozliczenia.
Tj. + 10zł od Magdaleny B. z Bytomia
- 10zł na wyróżnione Allegro

[quote name='Agucha']Odnośnie łapek:
Dostałam skan faktury za ostatnie leczenie Wery.
Faktura jest na termin - 7 dni.
Jeżeli Kudlataja nie wejdzie tu do jutra - robię przelew, żeby to niepotrzebnie nie wisiało.
Wykorzystam te 10zł, które mam na koncie dla Werki.

-------------------------------------------------------------------------

[quote name='kudlataja']Uf, zrobiłam przelew do lecznicy w końcu. Pojawię się pewnie jutro,pozdrawiam:)

[quote name='Agucha']Pędzę sprawdzać :)

Mam:

[B]

To 130zł za leczenie jest już uregulowane.
To ten wcześniejszy rachunek od weta.

Pozostaje do zapłaty -294,50zł.

[quote name='kudlataja']Przelew zrobiony. Teraz pora na aktualizację stanu konta Wery:
2443,16zł-424,50zł=2018,66zł
2018,66zł+10zł (wpł.Handzia 01.09)=2028,66zł

Posted

[quote name='funia']Ta ostatnia kwota to stan jaki Werka ma ?CZy trzeba odjąć od tego te 350 zł ?Sorki ,ze pytam ale ja zakręcona ...
To ostatnie rozliczenie jakie wstawiła kudlataja :)
Wychodzi na to, że to kwota dostępna.

Niebawem dostanę faktury z lecznicy od dr. Karaś-Tęczy.

p. Sylwio - proszę o potwierdzenie ostatniego wpływu za sierpniowe hotelowanie Wery. Fakturę w oryginale - dziś otrzymałam.
Czekam również na obiecane rachunki ;)

Posted

Witam. Jestem po dłuższej przerwie, jak na razie stan konta Wery u mnie się nie zmienił. Ostatnie wypłaty to te do Chełma za hotelowanie i leczenie 424,50.
Jak na razie żadnych nowych wpływów:( ale Wera przynajmniej wygląda cudownie i tak się pewnie czuje. Pozdrawiam wszystkich i jestem pod wrażeniem
tego co robi dla Wery Agucha!

Posted

Kurcze, Patrycja nie może się zdzwonić z tymi ludźmi... będzie próbować bliżej wieczora. Może nie mogą wcześniej odebrać bo sa w pracy?
Oby się nie rozmyślili :(

Posted

zerduszko napisał(a):
Co z domkami?

p. Ania z Wawy ma jakieś problemy rodzinne i musi "odroczyć" spotkanie. Po cichu liczę, że sie odezwie...

Pati myśli cały czas.

Kasia z Łodzi czeka na wieści i też myśli.

Innych - brak :(