Agucha Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 MaDi napisał(a):Jeśli zostanie Wam jakiś dom w spadku to proszę o PW mam do adopcji 5 letnią zdrową sunię wychowaną z dziećmi w bloku. Szuka domu po śmierci właścicielki. Mam dla niej być może dom, ale proszę o więcej konkretów i przede wszystkim zdjęcia ;) Quote
MaDi Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Agucha napisał(a):Mam dla niej być może dom, ale proszę o więcej konkretów i przede wszystkim zdjęcia ;) Podaj mi proszę swojego maila na PW. Quote
Agucha Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Dobry wieczór Wercia i Werkowi Fani ... co byście o naszej Gwieździe nie zapominali! ;) Quote
Agucha Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Kochani, Wera ma dobrą opiekę i fundusze... ale Saba (http://www.dogomania.pl/threads/209718-*!*!*-w%C5%82a%C5%9Bciciele-PODER%C5%BBN%C4%98LI-jej-gard%C5%82o!!!-m%C5%82odziutka-Saba-zbiera-na-nowe-%C5%BCycie...) ma na koncie niecałe 12 zł... Koniecznie musimy przeprowadzić u niej zabieg sterylizacji, żeby bezpiecznie poszła do DS, który mam nadzieję szybko się znajdzie... póki co - cisza z ogłoszeń :( Zrobiłam dla niej bazarek na powyższy cel, ale mało kto tam zagląda, a na prawdę można tam znaleźć fajne rzeczy, których ceny wyjściowe ustalacie sami! ZAPRASZAM! http://www.dogomania.pl/threads/214569-WIELKA-WYPRZEDA%C5%BB-GARA%C5%BBOWA!-Na-M-B-S.P-i-Sab%C4%99-14.09-30.09-22-00 Quote
Agucha Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Mam nowe wieści od Wery :) Leczenie ropnego zapalenia skóry dobiegło końca. Skóra pięknie porasta. Przez kolejne 2 tygodnie Wera będzie dostawała środki odczulające, bo najprawdopodobniej alergia atopowa jej dokucza... Po 2 tygodniach zostanie jeszcze raz wykąpana w specjalnym specyfiku i... WSIO :) :) :) Jednak istnieje prawdopodobieństwo, że będzie musiała być sezonowo odczulana. W ten weekend dziewczyna idzie na spotkanie z zainteresowaną rodzinką ;) Zobaczymy co z tego wyniknie i czy Pati po tym spotkaniu odważy się ją oddać :lol: Poza tym - z chodzeniem na smyczy coraz lepiej, ale szału jeszcze nie ma. Panna sypia z Pati W ŁÓŻKU!!! Wyżera swoją i kocią karmę :lol: Zostaje w domu ile trzeba i nie brudzi. I kot i ona chodzą w jednym kawałku - nie są separowani jak zostają sami w domu. Chyba, że kot zwiewa, to wtedy włącza jej się instynkt pogoni ;) Z psami coraz lepiej, ale czasem potrafi zaprezentować napinkę... trzeba mieć ją na oku i trzymać w pionie. Jest zwiercona, zabawowa i pełna energii :) :) :) Niesamowicie bystra i pojętna! Dostanę faktury za leczenie i podam kwoty do rozliczenia. Quote
funia Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 :sweetCyb::sweetCyb: Ale wieści !!!!!!!!!!Super, Agucha kocham Cie :eviltong: Quote
Agucha Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 [quote name='funia']:sweetCyb::sweetCyb: Ale wieści !!!!!!!!!!Super, Agucha kocham Cie Chociaż Ty jedna... :lol::eviltong: Mnie również przeogromnie ucieszyły te wieści! Wera to iście mieszkaniowy pies - a nikt w to nie chciał wierzyć :) Byliście już na "Leśnym Bazarku"? :cool3: http://www.dogomania.pl/threads/214711-Sarenka-w-zagro%C5%BCeniu!-Pom%C3%B3%C5%BC-przep%C4%99dzi%C4%87-My%C5%9Bliwych!-16.09-30.09-22-00#post17643684 Quote
sajlana Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Oj coś mi się widzi, że Pati dziewczynki nie odda...:diabloti: bo kto jej będzie wyro grzał i kota pilnował :cool3: Quote
Agucha Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 sajlana napisał(a):Oj coś mi się widzi, że Pati dziewczynki nie odda...:diabloti: bo kto jej będzie wyro grzał i kota pilnował :cool3: Od pilnowania kota jest jego Pańcia ;) :lol: Quote
sajlana Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Agucha napisał(a):Od pilnowania kota jest jego Pańcia ;) :lol: taaa....na pewno tak jej się wydaje...:evil_lol: Quote
zerduszko Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Agucha! Jesteś wielka! :Rose:Kawał dobrej roboty :klacz: Wieści super, cudowna psina z Wery :) Quote
Agucha Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Lubię się czasem do czegoś przydać :) Leczenie Werki zamknie się w kwocie ok 350zł. Specyfiki odczulające już są opłacone. Po weekendzie mam dostać te faktury. Werce kończy się cieczka. Dziś 29-30 dzień. Także najwyższa pora. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Zajrzyjcie proszę na bazarki z mojego podpisu. 1) Na sterylizację Saby - byłej koleżanki Wery z hotelu oraz na zasilenie Skarpety Plaskatych i Mikro-Banku [FONT=Comic Sans MS]WIELKA WYPRZEDAŻ GARAŻOWA - BIERZ ZA ILE CHCESZ!!![/FONT] 2) Na opłacenie września w hotelu dla Pati, która ma problemy z krzepliwością krwi... i biedna czeka na poprawę, żeby mogła zostać wysterylizowana... albo na znalezienie odpowiedzialnego domu, który zatroszczy się o inną antykoncepcję... Czeka już prawie 4 lata! :( Brakuje jej jeszcze 180zł do opłacenia miesiąca, który się niebawem kończy... Pati przebywa w hoteliku u naszej Funi :) [FONT=Comic Sans MS]ZIELONY BAZAREK - NA MAŁĄ SARENKĘ[/FONT] Quote
sajlana Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 jaki piękny, owłosiony całkowiecie pychol!!! jak spotkanie??? Quote
Agucha Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 sajlana napisał(a):jaki piękny, owłosiony całkowiecie pychol!!! jak spotkanie??? Pati padł w sobotę telefon... Pani miała do niej dzwonić i nie wiadomo czy się kontaktowała. Patrycja miała zadzwonić do niej wczoraj i się umówić. Mam nadzieję, że doszło do skutku... niecierpliwie czekam na wieści! Quote
Agucha Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Dla przypomnienia ostatnie wydatki i wpłaty o których wiem: [quote name='Agucha'] Kudlataja, dopisz to proszę do rozliczenia. Tj. + 10zł od Magdaleny B. z Bytomia - 10zł na wyróżnione Allegro [quote name='Agucha']Odnośnie łapek: Dostałam skan faktury za ostatnie leczenie Wery. Faktura jest na termin - 7 dni. Jeżeli Kudlataja nie wejdzie tu do jutra - robię przelew, żeby to niepotrzebnie nie wisiało. Wykorzystam te 10zł, które mam na koncie dla Werki. ------------------------------------------------------------------------- [quote name='kudlataja']Uf, zrobiłam przelew do lecznicy w końcu. Pojawię się pewnie jutro,pozdrawiam:) [quote name='Agucha']Pędzę sprawdzać :) Mam: [B] To 130zł za leczenie jest już uregulowane. To ten wcześniejszy rachunek od weta. Pozostaje do zapłaty -294,50zł. [quote name='kudlataja']Przelew zrobiony. Teraz pora na aktualizację stanu konta Wery: 2443,16zł-424,50zł=2018,66zł 2018,66zł+10zł (wpł.Handzia 01.09)=2028,66zł Quote
funia Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 Ta ostatnia kwota to stan jaki Werka ma ?CZy trzeba odjąć od tego te 350 zł ?Sorki ,ze pytam ale ja zakręcona ... Quote
Agucha Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 [quote name='funia']Ta ostatnia kwota to stan jaki Werka ma ?CZy trzeba odjąć od tego te 350 zł ?Sorki ,ze pytam ale ja zakręcona ... To ostatnie rozliczenie jakie wstawiła kudlataja :) Wychodzi na to, że to kwota dostępna. Niebawem dostanę faktury z lecznicy od dr. Karaś-Tęczy. p. Sylwio - proszę o potwierdzenie ostatniego wpływu za sierpniowe hotelowanie Wery. Fakturę w oryginale - dziś otrzymałam. Czekam również na obiecane rachunki ;) Quote
kudlataja Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Witam. Jestem po dłuższej przerwie, jak na razie stan konta Wery u mnie się nie zmienił. Ostatnie wypłaty to te do Chełma za hotelowanie i leczenie 424,50. Jak na razie żadnych nowych wpływów:( ale Wera przynajmniej wygląda cudownie i tak się pewnie czuje. Pozdrawiam wszystkich i jestem pod wrażeniem tego co robi dla Wery Agucha! Quote
Agnieszka_K Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 cudne wieści u Werki - hoho kto by pomyslał - kanapowiec się nam ujawnił ;) Quote
Agucha Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Kurcze, Patrycja nie może się zdzwonić z tymi ludźmi... będzie próbować bliżej wieczora. Może nie mogą wcześniej odebrać bo sa w pracy? Oby się nie rozmyślili :( Quote
Agucha Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 No i zaś, ciotka Agucha na L4, a Werka spadła na 4 str subskrypcji... :shake::shake::shake: Quote
Agucha Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 zerduszko napisał(a):Co z domkami? p. Ania z Wawy ma jakieś problemy rodzinne i musi "odroczyć" spotkanie. Po cichu liczę, że sie odezwie... Pati myśli cały czas. Kasia z Łodzi czeka na wieści i też myśli. Innych - brak :( Quote
Recommended Posts