Agnieszka_K Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 dominikabankert napisał(a):tak w ogole to zapisuje watek kolejnej maltretowanej owczarki jakis wysyp ostatnio:( boze ciaza?????matko aborcja na cito bo ani male ani ona taka wycienczona to tego porodu moga nie przezyc :( a buraków wsiowych na stosie spalic! właśnie ja tak samo patrze na swoje subskrypcje - i same wykonczone ONki (pewnie Dominika siedzimy na tych samych;)) ja nie wiem jak można??!! dobrze, że mnie tam nie ma bo bym chyba nie wytrzymała i...:angryy: Quote
gryf80 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 dziewczyny ja wam mówie zrobić "oborę"tym wieśniakom w lokalnej gazecie żeby ich palcami wytykali-ma może która chody ..?a co do suni?jak tam sprawa stoi?ja moge jednorazowo dac 10 zł.tylko nr konta plissss najlepiej na pw bo czasem brak mi czau:roll: Quote
Agnieszka_K Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 gryf80 napisał(a):dziewczyny ja wam mówie zrobić "oborę"tym wieśniakom w lokalnej gazecie żeby ich palcami wytykali-ma może która chody ..?a co do suni?jak tam sprawa stoi?ja moge jednorazowo dac 10 zł.tylko nr konta plissss najlepiej na pw bo czasem brak mi czau:roll: dziękujemy :loveu::loveu::loveu: pw przyślemy wieczorem, bo nie wiem na które konto zbieramy na hotelik - lepiej na inne bo z bazarku trzeba będzie czekać aż fundacja przeleje, a tak od razu dziewczyny jak będą sunię zawozić to chociaż karmę za to do hoteliku kupią... co do robienia wsi we wsi to jestem za!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
kudlataja Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Witam, Podaję numer konta dla suni. Będzie umieszczona w hoteliku w Chełmie, wszystko jest już ustalone, pozostaje tylko zorganizować transport. W tym tygodniu musimy ją zabrać z tego domu. Istnieje przypuszczenie, że sunia jest już w ciąży i sytuacja z dnia na dzień się pogarsza. Jutro pojedziemy do niej z Krystyną i napiszę coś więcej. PKO BP SA Oddział 1 w Zamościu 76 1020 5356 0000 1802 0053 2804 Z góry dziękuję za wszelkie wpłaty. Quote
funia Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 Dziewczyny ja nie wiem czego większym ryzykiem nie jest w tym stanie własnie sterylka .Poród moze byłby wyjsciem mniej zagrazającym jej zyciu .W tym stanie narkoza ? Sory ,ale nie widzę tego .Robale pewnie są wszędzie ...Ale ja nie wet .To on zbada i zdecyduje . Quote
funia Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 Wpisałam w pierwszym poście konto do wpłat ,Co trzeba zrobic czy dopisać to krzyczcie na mnie bo ja zakrecona jak słoik ,... Quote
MaDi Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 funia napisał(a):Dziewczyny ja nie wiem czego większym ryzykiem nie jest w tym stanie własnie sterylka .Poród moze byłby wyjsciem mniej zagrazającym jej zyciu .W tym stanie narkoza ? Sory ,ale nie widzę tego .Robale pewnie są wszędzie ...Ale ja nie wet .To on zbada i zdecyduje . Funiu masz jak najbardziej rację tym bardziej,że sunia ma prawdopodobnie chorobę skóry...łatwo o zakażenie. Quote
DORA1020 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 funia napisał(a):Dziewczyny ja nie wiem czego większym ryzykiem nie jest w tym stanie własnie sterylka .Poród moze byłby wyjsciem mniej zagrazającym jej zyciu .W tym stanie narkoza ? Sory ,ale nie widzę tego .Robale pewnie są wszędzie ...Ale ja nie wet .To on zbada i zdecyduje . O czywiscie sterylka w tym stanie wykluczona,przeciez ona jest psim wrakiem,ale zdecyduja weci. Quote
Celebrinfea Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Mogę zadeklarować stałe 30 PLN miesięcznie, choć trochę pomogę. Quote
Agnieszka_K Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 [quote name='Celebrinfea']Mogę zadeklarować stałe 30 PLN miesięcznie, choć trochę pomogę. bardzo bardzo dziękujemy w imieniu suni!!!! :smile: wspaniała wiadomość!:smile: Quote
DORA1020 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Funiu,wpisz w 1 poscie rowniez numer konta,ktore podala Magda/kudlataja/ ,to konto wplat deklaracji z dogo,chociaz wydaje mi sie,ze jest niepelne,bo chyba potrzebny jest rowniez adres. I wpisz deklaracje,bo pozniej sie pogubimy. Quote
Agnieszka_K Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 [quote name='DORA1020']Funiu,wpisz w 1 poscie rowniez numer konta,ktore podala Magda/kudlataja/ ,to konto wplat deklaracji z dogo,chociaz wydaje mi sie,ze jest niepelne,bo chyba potrzebny jest rowniez adres. I wpisz deklaracje,bo pozniej sie pogubimy. pisałam też już do Funi, żeby to zrobiła - wg mnie my na dogo do deklaracji zarówno stałych jak i jednorazowych powinniśmy mieć "swoje" konto, nie fundacyjne i jego nr wysyłać na pw (przynajmniej ja się zawsze z tym tak spotykam-nigdy nie upublicznia się go) poza tym właśnie to ww konto jest niepełne (bez danych osobowch) tu zrobiłam spis deklaracji Funiu tylko go sobie przeklej: Agnieszka_K - 10zł ewa gonzales - 35zł handzia - 10zł Celebrinfea - 30zł Noemi1 - 10zł azalia - 20zł Gajowa - 50zł gryf80 - 10zł jeśli kogoś pominęłam - przepraszam i proszę się przypomnieć:) plus dodatkowo na następny bazarek - funia wspominała, że ma kosmetyki, a Celebrinfea zaproponowała, że może podarować piękny srebtny wisior z perłą - własnej roboty - oto on:) Quote
azalia Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 W tym koncie do wpłat na sunię za hotelik na PKO Zamość nie powinien być umieszczony dopisek -na jaką sunię?-jakieś imię może Nadia,Nadzieja jest ladnie,ale do wołania trochę za długo.Jak ktoś nie śpi i może odpisać,to bardzo proszę.Ja oferuję 20 zł co miesiąc,chciałabym więcej,ale deklaracji mam dużo,a pracy niestety nie mam.Strasznie mi jej żal,trzeba ją jak najszybciej zabrać z tego koszmaru.Cały czas myślę o tej córce,która się od suni oganiała jak od muchy...brak słów. Quote
funia Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 DORA1020 napisał(a):Funiu,wpisz w 1 poscie rowniez numer konta,ktore podala Magda/kudlataja/ ,to konto wplat deklaracji z dogo,chociaz wydaje mi sie,ze jest niepelne,bo chyba potrzebny jest rowniez adres. I wpisz deklaracje,bo pozniej sie pogubimy. Magda z tego co sie orientuje to nie powinno wstawiac sie prywatnych kont na forum a tym bardziej danych osobowych ,Niech sie ktoś wypowie kto bardziej ma pewnośc ,CZekam na pełne dane od kudlatej i bedą wysyłać na pw , Ja tak często nie mogę zagladać i pilnować watku więc pproszę o wyrozumiałośc . Quote
Nadziejka Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 [quote name='azalia']W tym koncie do wpłat na sunię za hotelik na PKO Zamość nie powinien być umieszczony dopisek -na jaką sunię?-jakieś imię może Nadia,Nadzieja jest ladnie,ale do wołania trochę za długo.Jak ktoś nie śpi i może odpisać,to bardzo proszę.Ja oferuję 20 zł co miesiąc,chciałabym więcej,ale deklaracji mam dużo,a pracy niestety nie mam.Strasznie mi jej żal,trzeba ją jak najszybciej zabrać z tego koszmaru.Cały czas myślę o tej córce,która się od suni oganiała jak od muchy...brak słów. ciotenko azalio ja tez o tym mysle i sni mi sie ...... co za podlosc , co za brak serca :shake::-(jak u ..... chincow ...brak jakiegokolwiek szacunku dla drugiej istotki , a przeciez zyje ona obok nich , niechaj im los ,,wynagrodzi - matce i corce - wlascicielkom suni, tym ludziom bezdusznym , niechaj one tak bedea traktowane postokroc cierpiac!!Niechaj kazdy dzien pozostanie dla tych kobiet wstydem i meka choroby ...niechaj sie stanie ! [FONT=Arial Black].......ciotenko 20 zl co miesiac :iloveyou::modla:dzieki postokroc:multi:[/FONT] Quote
funia Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 Na bazarek mama nowa pomadkę Estee Lauder i troszke próbek oryginalnych perfum i moze jeszcze coś wygrzebie . Quote
Nadziejka Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Cioteczki:multi::loveu::multi:jeszcze jedna wspaniala duszyczka oferuje stala deklaracyjke dla suni:iloveyou::modla::iloveyou:na bazarku cegielkowym :multi::multi:10 zl miesiecznie , zajrzyjcie kochani:multi:cioteczka Noemi z Warszawy:ylsuper::ylsuper: Quote
Agnieszka_K Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 [quote name='ewa gonzales']Cioteczki:multi::loveu::multi:jeszcze jedna wspaniala duszyczka oferuje stala deklaracyjke dla suni:iloveyou::modla::iloveyou:na bazarku cegielkowym :multi::multi:10 zl miesiecznie , zajrzyjcie kochani:multi:cioteczka Noemi z Warszawy:ylsuper::ylsuper: dzień dobry cioteczki, cześć sunieczko! już zasiadam do kompa i wracam do bazarowania:) widzę, że kochana Noemi wpadła i nam niespodziankę zrobiła :loveu::loveu::loveu: Funiu ja jestem w miarę często przy kompie - jeśli napiszesz w 1szym poście, że ja bede podawać konto na pw (żeby nie było, że sobie swoje wysyłam;p) to będę to robić, nie martw się tym. A konta prywatnego nie podajemy publicznie dlatego musi być pw - ktoś pisze deklaracje - ja mu wysysłam nr konta:) Tylko proszę Cię wklej te rozliczenie w 1szy post i link do bazarku i że sunia do Chełma do hoteliku ma jechać Tylko proszę Quote
kakadu Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 bo tu do mnie napisala ciotka gonzalesowa - skads ona wie, ze mam kurteczke na bazarek do wystawienia i obiecuje ten bazarek zrobic jak najszybciej sie da, trzeba suni pomoc, a kurtka to jest w sasadzie u mnie w depozycie bo ja ciotka gonzalesowa kupila juz dwukrotnie chyba na moich bazarkach :evil_lol: Quote
Agnieszka_K Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 kakadu napisał(a):bo tu do mnie napisala ciotka gonzalesowa - skads ona wie, ze mam kurteczke na bazarek do wystawienia i obiecuje ten bazarek zrobic jak najszybciej sie da, trzeba suni pomoc, a kurtka to jest w sasadzie u mnie w depozycie bo ja ciotka gonzalesowa kupila juz dwukrotnie chyba na moich bazarkach :evil_lol: hihi i co cioteczka gonzales kupuje i nie odbiera? :) kakadu na pewno się przyda, ale co Ty na to, żeby zrobić jeden wspólny bazar? z kurtką, pomadką funi i zawieszka od Celebrinfea? moj TZ jakieś ksiązki i gry komupterowe chce dać, ale zanim on je znajdzie... bo porozwoził po piwnicach rodziny jak się u nas przestało mieścić:) Quote
kakadu Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Agnieszka_K napisał(a):hihi i co cioteczka gonzales kupuje i nie odbiera? :) kakadu na pewno się przyda, ale co Ty na to, żeby zrobić jeden wspólny bazar? z kurtką, pomadką funi i zawieszka od Celebrinfea? moj TZ jakieś ksiązki i gry komupterowe chce dać, ale zanim on je znajdzie... bo porozwoził po piwnicach rodziny jak się u nas przestało mieścić:) jestem absolutnie za jednym bazarkiem; w razie czego dysponuje zdjeciem kurteczki :) a gonzalesowa ciotka to kupuje, a potem sciemnia cos, ze nie bedzie na nia pasowalo, wplaca pieniazki na psa, potem znowu kupuje i z nowu sciemnia i znowu wplaca - mozna przywyknac w kazdym razie :eviltong: Quote
Agnieszka_K Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 [quote name='kakadu']jestem absolutnie za jednym bazarkiem; w razie czego dysponuje zdjeciem kurteczki :) a gonzalesowa ciotka to kupuje, a potem sciemnia cos, ze nie bedzie na nia pasowalo, wplaca pieniazki na psa, potem znowu kupuje i z nowu sciemnia i znowu wplaca - mozna przywyknac w kazdym razie :eviltong: haha kochana cioteczka:) to nie wiem, czy robimy teraz ten bazarek czy potem? gdzie reszta cioteczek? i co z imieniem suni - będzie się nazywać Nadzieja/Nadia? ja dzisiaj na pewno nie wyrobie muszę jeszcze 2 allegro zrobić zaraz i kilka ogłoszeń :) EDIT: słuchajcie rozmawiałam przed chwilą z inga.mm - ona robi bazarek duży na kilka zwierzakow i postanowiła dorzucić naszą suńkę :loveu: teraz pytanko do właścicielek fantów: czy dorzucamy je tam? czy robimy oddzielny? tu link to bazarku jeszcze w budowie: http://www.dogomania.pl/threads/205201-Nowy-bazarek-w-budowie-jeszcze-zamkni%C4%99ty Quote
Agnieszka_K Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 [quote name='azalia']W tym koncie do wpłat na sunię za hotelik na PKO Zamość nie powinien być umieszczony dopisek -na jaką sunię?-jakieś imię może Nadia,Nadzieja jest ladnie,ale do wołania trochę za długo.Jak ktoś nie śpi i może odpisać,to bardzo proszę.Ja oferuję 20 zł co miesiąc,chciałabym więcej,ale deklaracji mam dużo,a pracy niestety nie mam.Strasznie mi jej żal,trzeba ją jak najszybciej zabrać z tego koszmaru.Cały czas myślę o tej córce,która się od suni oganiała jak od muchy...brak słów. tak tak to konto jest niepełne - mam nadzieję, ze już dzisiaj wieczorem wszystko ustalimy i prześlemy ci pw:) i dziękujemy przepięknie za deklarację!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
bela51 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Mam zdjecia fantów, ktore nie poszly na innym bazarku. Moge tez poslac inne rzeczy " w naturze". Problem w tym, ze nie posiadam aparatu, tylko taki w komórce, a dobre zdjecia to jednak podstawa. Quote
Recommended Posts