handzia Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 BUDRYSEK napisał(a):Hej :) spoko zrobie jutro mozecie w skrocie napisac cos o Niej?jakie ma potrzeby? o cos konkretnego pytac? Witaj :) Super, że jesteś :loveu: Oby wszystko poszło ok :) Quote
Agnieszka_K Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 trzymamy kciuki jutro bardzo bardzo mocno!:) Quote
funia Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 dopiero wróciłam z Lublina ,Padam na twarz i juz nie kontaktuje ,,,,,Jutro bedę się odzywac . Dziekuje Budryskowi za odzew , Ważne jest jak podejda do aspektu dłuższego leczenia czy faktycznie są tego swiadomi , Quote
Agnieszka_K Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 dzisiaj może być wielki dzień dla Werci! trzymam kciuki maleńka:) Quote
Agnieszka_K Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 właśnie? Budrysek byłaś na wizycie może? pomimo, że mnie nie było przy kompie trzymałam kciuki cały dzień:) Quote
bakusiowa Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 [FONT=Arial Black]Zapraszam na odlotowy kosmiczny bazarek na pokrycie długów Rysia i Romusia, dwóch piesków z Pszczyny:[/FONT] http://www.dogomania.pl/threads/212181-*-*-*-ALE-ODLOT!!!-Wy%C5%9Blij-d%C5%82ugi-w-Kosmos!-wystrza%C5%82owy-bazarek-Rysia-i-Romusia-do16 Quote
funia Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 Mogę wchodzic na dogo tylko rano ...Wieczorem nie moge sie wogóle zalogować ....Nie wiem o co chodzi .... Wracając do Wery . Co z ta wizyta była ,czy nie ? Quote
Agnieszka_K Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Budrysek napisała, że Pan ma do niej dzwonić bo jest na wyjeździe teraz. Więc wszystko pomalutku i kciuki dalej trzymamy:) Quote
handzia Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Więc czekamy z nadzieją :) Oby się udało :) Quote
BUDRYSEK Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Agnieszka_K napisał(a):Budrysek napisała, że Pan ma do niej dzwonić bo jest na wyjeździe teraz. Więc wszystko pomalutku i kciuki dalej trzymamy:) dzisiaj nie odebral tel i nie odpisal na smsa...cos mi tu smierdzi Quote
handzia Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 BUDRYSEK napisał(a):dzisiaj nie odebral tel i nie odpisal na smsa...cos mi tu smierdzi To faktycznie nieciekawie brzmi :shake:. Dziwni ludzie, nie może chociaż odpisać, że zrezygnował ? Quote
Agnieszka_K Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 kurde! co jest? mam nadzieję, że jest na wyjeździe jeszcze i dlatego nie odbiera. Niech se jaj nie robi! Quote
handzia Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Też mam nadzieję, ale to, że ktoś chce wziąć chorego psa jest tak piękne, że chyba niemożliwe :-( Quote
Agnieszka_K Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 handzia napisał(a):Też mam nadzieję, ale to, że ktoś chce wziąć chorego psa jest tak piękne, że chyba niemożliwe :-( Ciii :) ja tam ciągle na tego Pana liczę;) Quote
funia Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 Może jest za granica ? Jak byłam w Belgii to tez nie odbierałam tel z Polski bo to ja wtedy ponosiłam koszty .No ,ale sms to nie taki wydatek przeciez ....Moze jest w ferworze urlopu i zapomniał ? Czekamy grzecznie . Quote
sajlana Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 oj tam ... będzie dobrze, odezwie sie wreszcie... Quote
Agnieszka_K Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 jak się nie odezwie do końca tygodnia trzeba powiadomić Aguchę żeby spytała się tej koleżanki co jest... Quote
funia Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 Ja dostałam namiary do tej znajomej tego Pana co miał wziąc Were .Więc jakby co zadzwonię ,Agucha na urlopie niech więc wypoczywa ,Jakby co bede dzwonić , Quote
Agnieszka_K Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='funia']Ja dostałam namiary do tej znajomej tego Pana co miał wziąc Were .Więc jakby co zadzwonię ,Agucha na urlopie niech więc wypoczywa ,Jakby co bede dzwonić ,[/QUOTE] a no to super że masz ten numer! może dziewczyna nam powie o co kaman;/ Quote
funia Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 nIC Z ROZMOWY NIE WYNIKA ,CHYBA TRZEBA SZUKAC DALEJ , pANI sYLWIO CZY SA JUZ WYNIKI POWTÓRNYCH ZESKROBIN? cZY JEST JAKAS POPRAWA W WYGLADZIE ? cZY SIĘ DRAPIE ? Quote
Recommended Posts