Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
Hej :)
spoko zrobie jutro
mozecie w skrocie napisac cos o Niej?jakie ma potrzeby?
o cos konkretnego pytac?

Witaj :) Super, że jesteś :loveu: Oby wszystko poszło ok :)

Posted

dopiero wróciłam z Lublina ,Padam na twarz i juz nie kontaktuje ,,,,,Jutro bedę się odzywac .
Dziekuje Budryskowi za odzew ,
Ważne jest jak podejda do aspektu dłuższego leczenia czy faktycznie są tego swiadomi ,

Posted

Mogę wchodzic na dogo tylko rano ...Wieczorem nie moge sie wogóle zalogować ....Nie wiem o co chodzi ....
Wracając do Wery .
Co z ta wizyta była ,czy nie ?

Posted

Agnieszka_K napisał(a):
Budrysek napisała, że Pan ma do niej dzwonić bo jest na wyjeździe teraz. Więc wszystko pomalutku i kciuki dalej trzymamy:)

dzisiaj nie odebral tel i nie odpisal na smsa...cos mi tu smierdzi

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
dzisiaj nie odebral tel i nie odpisal na smsa...cos mi tu smierdzi

To faktycznie nieciekawie brzmi :shake:. Dziwni ludzie, nie może chociaż odpisać, że zrezygnował ?

Posted

Może jest za granica ? Jak byłam w Belgii to tez nie odbierałam tel z Polski bo to ja wtedy ponosiłam koszty .No ,ale sms to nie taki wydatek przeciez ....Moze jest w ferworze urlopu i zapomniał ? Czekamy grzecznie .

Posted

Ja dostałam namiary do tej znajomej tego Pana co miał wziąc Were .Więc jakby co zadzwonię ,Agucha na urlopie niech więc wypoczywa ,Jakby co bede dzwonić ,

Posted

[quote name='funia']Ja dostałam namiary do tej znajomej tego Pana co miał wziąc Were .Więc jakby co zadzwonię ,Agucha na urlopie niech więc wypoczywa ,Jakby co bede dzwonić ,[/QUOTE]

a no to super że masz ten numer! może dziewczyna nam powie o co kaman;/

Posted

nIC Z ROZMOWY NIE WYNIKA ,CHYBA TRZEBA SZUKAC DALEJ ,
pANI sYLWIO CZY SA JUZ WYNIKI POWTÓRNYCH ZESKROBIN? cZY JEST JAKAS POPRAWA W WYGLADZIE ? cZY SIĘ DRAPIE ?