Agucha Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 To już wszystkie. Mam nadzieję, że się przydadzą :) Pogoda trochę dupiata była do sesji... Zajrzyjcie proszę do Marusi... NIE MAM PAZURKÓW - MARA - 3 mies. czarnuszka bez niczego! NIE WIEM CO MAM ROBIĆ! :-( <-KLIK Quote
Agucha Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 sajlana napisał(a):Oj zaszalałaś ze zdjęciami :loveu: Oby przyniosły Werci domek :) Quote
handzia Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Piękna Wera, Agucha wielkie dzięki za cudne zdjęcia i opisy ;) Quote
sylwia zienkiewicz Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Werci kończy się karma-jutro będę zamawiać worek. Quote
Agucha Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='sylwia zienkiewicz']Werci kończy się karma-jutro będę zamawiać worek.[/QUOTE] czekamy z niecierpliwością na wieści od weta. Mam nadzieję, że tym razem uda się ustalić termin sterylki. Quote
Agnieszka_K Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 też trzymam kciuki za termin sterylki! a no i razem z karmą przydałaby się nowa fakturka za hotelik ;) i tym razem już nasza dama chyba powinna płacić 15zł/dobę bo się zdecydowanie przytyło;) Quote
Agucha Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Agnieszka_K']też trzymam kciuki za termin sterylki! a no i razem z karmą przydałaby się nowa fakturka za hotelik ;) i tym razem już nasza dama chyba powinna płacić 15zł/dobę bo się zdecydowanie przytyło;) O tym już wspominałam, ale nikt się nie odezwał... W ogóle coś ten wątek podupadł na frekwencji. Rachunek za Werkowego weta: Quote
Agnieszka_K Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Agucha']O tym już wspominałam, ale nikt się nie odezwał... W ogóle coś ten wątek podupadł na frekwencji. [/IMG][/QUOTE] ja uważam że płacimy po 15 - tak jak była mowa na początku - do 25 kg 10, powyżej 15 a co do frekwencji to faktycznie trzeba rozruszać, ale wakacje i każdy mało zagląda... ale myślę, że trzeba konkretnie już ułożyć tekst i ogłaszamy Werkę nie? ma ktoś może wenę literacką? Quote
Agucha Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Agnieszka_K']ja uważam że płacimy po 15 - tak jak była mowa na początku - do 25 kg 10, powyżej 15[/QUOTE] Z tego co ja wiem 10zł to dla psów małych, które się "kończą" na max 15kg, bo przedział 15kg-25kg - to już są psy średnie/większe. Hmmm. Quote
Agnieszka_K Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Agucha']Z tego co ja wiem 10zł to dla psów małych, które się "kończą" na max 15kg, bo przedział 15kg-25kg - to już są psy średnie/większe. Hmmm.[/QUOTE] możliwe ale tak czy inaczej, Wera waży już na pewno więcej niż 15 czy nawet 25 kg ;) czy zgadzacie się ze mną? Quote
Agucha Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Agnieszka_K']możliwe ale tak czy inaczej, Wera waży już na pewno więcej niż 15 czy nawet 25 kg ;) czy zgadzacie się ze mną?[/QUOTE] Oczywiście! Czułam to na własnym brzuchu :lol: Quote
Agnieszka_K Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Agucha']Oczywiście! Czułam to na własnym brzuchu :lol:[/QUOTE] haha mały pulpecik się robi;) ja będę u niej w ten weekend mam nadzieję że już się tak nie drapie w uszach jak szalona, bo aż żal za serce ściskał jak patrzyliśmy na te miny cierpiące Quote
Agucha Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Agnieszka_K']haha mały pulpecik się robi;) ja będę u niej w ten weekend mam nadzieję że już się tak nie drapie w uszach jak szalona, bo aż żal za serce ściskał jak patrzyliśmy na te miny cierpiące Drapie się po paszkach... co chwilę. mam nadzieję, że ten antybiotyk co teraz bierze to już ostatnia tura... Zdjęcia są sprzed tygodnia. Aguś, mogę Cie prosić o porobienie zdjęć mojej Marusi? Quote
Agnieszka_K Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Agucha']Drapie się po paszkach... co chwilę. mam nadzieję, że ten antybiotyk co teraz bierze to już ostatnia tura... Zdjęcia są sprzed tygodnia. Aguś, mogę Cie prosić o porobienie zdjęć mojej Marusi? biedactwo nasze:( Marusi oczywiście że zrobimy fotki - cuuuuudowna jest!!! spoko mój Grześ już oszalał jak ją zobaczył na fb;) na pewno będzie za nią ganiał z aparatem:) Quote
Agucha Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='agnieszka_k']biedactwo nasze:( marusi oczywiście że zrobimy fotki - cuuuuudowna jest!!! Spoko mój grześ już oszalał jak ją zobaczył na fb;) na pewno będzie za nią ganiał z aparatem:)[/quote] wspaniale! :) :) :) Quote
funia Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 zdjęcia piekne .Wera odzyłą . To co z ta sterylką ? Quote
Agucha Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='funia']zdjęcia piekne .Wera odzyłą . To co z ta sterylką ?[/QUOTE] Dzisiaj ma Werę oglądać wet. jak ją widziałam w ubiegłą niedzielę - drapała się jeszcze... i była w trakcie brania antybiotyku. Zobaczymy co powie. Quote
Agucha Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 http://www.facebook.com/chelmpl Wercia jest na stronce Chełma na FB :) Może akurat znajdzie dobry domek na miejscu? :) Quote
Agnieszka_K Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='Agucha']http://www.facebook.com/chelmpl Wercia jest na stronce Chełma na FB :) Może akurat znajdzie dobry domek na miejscu? :) super super!! cioteczki ogłaszamy czy ktoś napisze tekst? ja jakoś zupełnie się nie mogę za tą Wercię zabrać Quote
Agnieszka_K Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 coś ostatnio popularność Werki spada... Gdzie wszystkie kochane cioteczki sie pochowały? :) Quote
sylwia zienkiewicz Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 :shake: [quote name='Agucha']Dzisiaj ma Werę oglądać wet. jak ją widziałam w ubiegłą niedzielę - drapała się jeszcze... i była w trakcie brania antybiotyku. Zobaczymy co powie.[/QUOTE] Niestety złe wieści.:shake: Sterylkę trzeba odłożyć.Wercia ma nużeńca na pyszczku i klatce piersiowej.Dostanie nowe leki. Quote
sylwia zienkiewicz Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 ;) [quote name='Agnieszka_K']haha mały pulpecik się robi;) ja będę u niej w ten weekend mam nadzieję że już się tak nie drapie w uszach jak szalona, bo aż żal za serce ściskał jak patrzyliśmy na te miny cierpiące[/QUOTE] Super;).Może cioteczce Agusi uda się nas pocieszyć.Wercia się męczy przez to choróbsko.A ja myślałam że już z górki a tu niestety...:shake: Quote
Recommended Posts