sajlana Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 To super, bo zdjęcia z opisem prześle ci dzisiaj wieczorem ...:oops: Quote
sajlana Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Qrcze, mail mi nie chce przejść :comp26: Wysle go chyba w 2 częściach...:angryy: Quote
diana79 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 [quote name='sajlana']Qrcze, mail mi nie chce przejść :comp26: Wysle go chyba w 2 częściach...:angryy: już jest zapraszam gorąco :-) http://www.dogomania.pl/threads/208347-swetry-koszule-spodnie-m%C4%99skie-pi%C4%99kne-lustro-dla-szczebrzeszyniak%C3%B3w-do-31.05 Quote
sajlana Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 :loveu::loveu::loveu:[quote name='diana79']już jest zapraszam gorąco :-) http://www.dogomania.pl/threads/208347-swetry-koszule-spodnie-m%C4%99skie-pi%C4%99kne-lustro-dla-szczebrzeszyniak%C3%B3w-do-31.05 Quote
Agucha Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 [quote name='diana79']już jest zapraszam gorąco :-) http://www.dogomania.pl/threads/208347-swetry-koszule-spodnie-m%C4%99skie-pi%C4%99kne-lustro-dla-szczebrzeszyniak%C3%B3w-do-31.05 Lecę popodglądać :) Quote
funia Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 Agucha napisał(a):Wercia, czemu u Ciebie tak cicho? A no cicho ...Wypada tylko wątek podnosic ... Quote
DORA1020 Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 A co ze sterylka? Co mowi wet? czy jeszcze troche poczekac,czy mozna juz,chyba miesiac od cieczki trzeba odczekac.No i czy Werka juz zdrowa,bo od tego tez zalezy. Quote
Agnieszka_K Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 właśnie przydałoby się już sterylkę uzgadniać, ale to już musi wet zadecydować, mam nadzieję, że Werka coraz bardziej zarośnięta!:) Quote
azalia Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Co u Werci słychać,jak się dziewczyna czuje?Czy jest radosna? Quote
Agucha Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Sterylkę należy robić nie wcześniej jak 2-3 miesiące od skończonej cieczki. Tak jest najbezpieczniej. Hormony muszą się wyciszyć. Wypadałoby się upomnieć o skany wyników zeskrobin itp :cool3: Niczego takiego nie dostałam, a miałam dostawać na maila wszelkie świstki, razem ze zdjęciami... Quote
Agnieszka_K Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 kochani spokojnie - przecież wystarczy poprosić Sylwię - na pewno coś napisze z tego co pamiętam Agucha deklarowała się, że będzie się kontaktować telefonicznie i przekazywać tutaj informacje w związku z tym, że Sylwia nie jest aktywna na dogo jak jak my i zapewne nawet nie wie, że czekamy na informacje :) jeżeli nie Agucha, to ja poproszę jutro Sylwię o jakieś nowe wieści Quote
Agucha Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Miałam dzwonić, ale ostatnio Ty Agnieszko byłaś w Chełmie, rozmawiałas i robiłaś zdjęcia więc uznałam, że nie będę się narzucać ;) Wszelakie świstki miałam dostawać bez upominania,tzn - Werka dostaje, ja wklejam na forum po uprzednim przesłaniu przez p. Sylwię na mojego maila. Nie wiedziałam, że muszę o takie rzeczy każdorazowo prosić skoro było to uzgadniane telefonicznie i mailowo. Nie ma problemu z mojej strony, w skontaktowaniu się z hotelikiem, ale myślę, że wieści jakiekolwiek chociaż raz na 2 tygodnie mogły by być... Nie mówię tu o konieczności pisania na wątku. Quote
Agnieszka_K Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Agucha napisał(a):Miałam dzwonić, ale ostatnio Ty Agnieszko byłaś w Chełmie, rozmawiałas i robiłaś zdjęcia więc uznałam, że nie będę się narzucać ;) Wszelakie świstki miałam dostawać bez upominania,tzn - Werka dostaje, ja wklejam na forum po uprzednim przesłaniu przez p. Sylwię na mojego maila. Nie ma problemu z mojej strony, w skontaktowaniu się z hotelikiem, ale myślę, że wieści chociaż raz na 2 tygodnie mogły by być... to zadzwonisz jutro Aga? to byś od razu z kwitkami się dogadała jeśli są jakieś nowe (chyba miała być karma kupowana) bo akurat 2 tyg. minęły od ostatnich wieści ;) Quote
Agucha Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Agnieszka_K napisał(a):to zadzwonisz jutro Aga? to byś od razu z kwitkami się dogadała jeśli są jakieś nowe (chyba miała być karma kupowana) bo akurat 2 tyg. minęły od ostatnich wieści ;) Zadzwonię - no problemo :) Karmę miała zamawiać chyba Dora (?) Kto pieniążki trzyma? :) Quote
Agnieszka_K Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Agucha napisał(a):Zadzwonię - no problemo :) Karmę miała zamawiać chyba Dora (?) Kto pieniążki trzyma? :) super-dzięki to czekamy na wieści:cool3: widocznie umknęła mi końcówka wątku z karmą, ale mam nadzieję, że już jest u Werci:) pieniążki są na Vivie i na koncie prywatnym u kudlataja Quote
Agucha Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Agnieszka_K napisał(a):super-dzięki to czekamy na wieści:cool3: widocznie umknęła mi końcówka wątku z karmą, ale mam nadzieję, że już jest u Werci:) pieniążki są na Vivie i na koncie prywatnym u kudlataja Dlatego, któraś z cioteczek musiałaby karmę zamówić i opłacić ;) Quote
Agnieszka_K Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Agucha napisał(a):Dlatego, któraś z cioteczek musiałaby karmę zamówić i opłacić ;) a może np. zamówiłaby kudlataja z pieniążków które ma na swoim koncie i potem fakturę na vivę i zwróciliby jej za to? ;) Quote
Agnieszka_K Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 dzień dobry Werciu, na pewno dzisiaj ciotka Agucha nam załatwi wieści od Ciebie :) Quote
Recommended Posts