Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sterylkę należy robić nie wcześniej jak 2-3 miesiące od skończonej cieczki. Tak jest najbezpieczniej.
Hormony muszą się wyciszyć.

Wypadałoby się upomnieć o skany wyników zeskrobin itp :cool3:
Niczego takiego nie dostałam, a miałam dostawać na maila wszelkie świstki, razem ze zdjęciami...

Posted

kochani spokojnie - przecież wystarczy poprosić Sylwię - na pewno coś napisze
z tego co pamiętam Agucha deklarowała się, że będzie się kontaktować telefonicznie i przekazywać tutaj informacje w związku z tym, że Sylwia nie jest aktywna na dogo jak jak my i zapewne nawet nie wie, że czekamy na informacje :)
jeżeli nie Agucha, to ja poproszę jutro Sylwię o jakieś nowe wieści

Posted

Miałam dzwonić, ale ostatnio Ty Agnieszko byłaś w Chełmie, rozmawiałas i robiłaś zdjęcia więc uznałam, że nie będę się narzucać ;)

Wszelakie świstki miałam dostawać bez upominania,tzn - Werka dostaje, ja wklejam na forum po uprzednim przesłaniu przez p. Sylwię na mojego maila. Nie wiedziałam, że muszę o takie rzeczy każdorazowo prosić skoro było to uzgadniane telefonicznie i mailowo.

Nie ma problemu z mojej strony, w skontaktowaniu się z hotelikiem, ale myślę, że wieści jakiekolwiek chociaż raz na 2 tygodnie mogły by być... Nie mówię tu o konieczności pisania na wątku.

Posted

Agucha napisał(a):
Miałam dzwonić, ale ostatnio Ty Agnieszko byłaś w Chełmie, rozmawiałas i robiłaś zdjęcia więc uznałam, że nie będę się narzucać ;)

Wszelakie świstki miałam dostawać bez upominania,tzn - Werka dostaje, ja wklejam na forum po uprzednim przesłaniu przez p. Sylwię na mojego maila.

Nie ma problemu z mojej strony, w skontaktowaniu się z hotelikiem, ale myślę, że wieści chociaż raz na 2 tygodnie mogły by być...

to zadzwonisz jutro Aga? to byś od razu z kwitkami się dogadała jeśli są jakieś nowe (chyba miała być karma kupowana)
bo akurat 2 tyg. minęły od ostatnich wieści ;)

Posted

Agnieszka_K napisał(a):
to zadzwonisz jutro Aga? to byś od razu z kwitkami się dogadała jeśli są jakieś nowe (chyba miała być karma kupowana)
bo akurat 2 tyg. minęły od ostatnich wieści ;)

Zadzwonię - no problemo :)
Karmę miała zamawiać chyba Dora (?)
Kto pieniążki trzyma? :)

Posted

Agucha napisał(a):
Zadzwonię - no problemo :)
Karmę miała zamawiać chyba Dora (?)
Kto pieniążki trzyma? :)

super-dzięki to czekamy na wieści:cool3:
widocznie umknęła mi końcówka wątku z karmą, ale mam nadzieję, że już jest u Werci:)
pieniążki są na Vivie i na koncie prywatnym u kudlataja

Posted

Agnieszka_K napisał(a):
super-dzięki to czekamy na wieści:cool3:
widocznie umknęła mi końcówka wątku z karmą, ale mam nadzieję, że już jest u Werci:)
pieniążki są na Vivie i na koncie prywatnym u kudlataja

Dlatego, któraś z cioteczek musiałaby karmę zamówić i opłacić ;)

Posted

Agucha napisał(a):
Dlatego, któraś z cioteczek musiałaby karmę zamówić i opłacić ;)

a może np. zamówiłaby kudlataja z pieniążków które ma na swoim koncie i potem fakturę na vivę i zwróciliby jej za to? ;)