Agnieszka_K Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Celebrinfea napisał(a):To ja już do rana poczekam. Najlepiej z własnymi dwoma psiakami ;) To wyprowadzimy się na wieś ze stadkiem :) Dobranoc Ciotki :) dobra to jak nie ma już niecierpliwych, to ja też odpuszczam - chyba, że szybko uda się przesłać ale ten bluetooth to ma strasznie powoolny transfer... rano na pewni będzie!:) Dobranoc :) Quote
Agnieszka_K Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 uff udało się - naokoło, ale jest;) tyle, że Werka ma już dość, bo się nabiegała wcześniej, a filmik kręcony na koniec:) [video]http://img402.imageshack.us/img402/5859/v7w.mp4[/video] Quote
Celebrinfea Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 O jaki mordziaczek! :) Słodka psinka, od razu widać, że życie stało się piękniejsze :) Jupi, świetny prezent na święta, dzięki Aga! Quote
Agnieszka_K Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Celebrinfea napisał(a):O jaki mordziaczek! :) Słodka psinka, od razu widać, że życie stało się piękniejsze :) Jupi, świetny prezent na święta, dzięki Aga! bardzo proszę!:) a najlepsze lizanie telefonu wujka na koniec:) Quote
Celebrinfea Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 hehe Shasta chciała na początku zjeść telefon ;) więc lizanie nie jest jeszcze najgorsze :) Quote
Agucha Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Agnieszka_K napisał(a):uff udało się - naokoło, ale jest;) tyle, że Werka ma już dość, bo się nabiegała wcześniej, a filmik kręcony na koniec:) [video]http://img402.imageshack.us/img402/5859/v7w.mp4[/video] ...a mi się nic nie odtwarza... :( W jakim formacie jest ten filmik? Quote
Agnieszka_K Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 [quote name='Agucha']...a mi się nic nie odtwarza... :( W jakim formacie jest ten filmik? w mp4 - powinien się otworzyć Twoim domyślnym odtwarzaczem z kompa, ale może spróbuj po prostu po linku z imageshacka: http://img402.imageshack.us/i/v7w.mp4/ daj znać czy pojdzie;) Quote
Agucha Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 [quote name='Agnieszka_K']w mp4 - powinien się otworzyć Twoim domyślnym odtwarzaczem z kompa, ale może spróbuj po prostu po linku z imageshacka: http://img402.imageshack.us/i/v7w.mp4/ daj znać czy pojdzie;) W najnowszym winampie mi nie otwiera :lol: Spróbuję przez link. Teraz zbieram się do weta... Quote
Agnieszka_K Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Agucha napisał(a):W najnowszym winampie mi nie otwiera, a z linka przekierowuje mnie właśnie na Winampa :lol: Później pokombinuję coś. Teraz zbieram się do weta... w windows media player pojdzie na bank!;) powodzenia dla Kavy:) Quote
Agucha Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Poszło! Jaka ona zdezorientowana, biedulka :( Pewnie w życiu nie miała tyle zainteresowania ze strony człowieka jak teraz... ------------------------------------ Nie dziękujemy, bo to troszkę skomplikowane :shake: Quote
Agnieszka_K Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Agucha napisał(a):Poszło! Jaka ona zdezorientowana, biedulka :( Pewnie w życiu nie miała tyle zainteresowania ze strony człowieka jak teraz... ona zmeczona bo ciotka Agnieszka wczesniej biegać kazała:p a poza tym rozglądała się gdzie jest p. Sylwia;) ale widać faktycznie, że specjalnie nie zna czegoś takiego jak pieszczoty i głaskanie.... Quote
diana79 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 poproszę nr konta suni, mam już wszystkie wpłaty z bazarku z ciuszkami 112zł :-) Quote
Agnieszka_K Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 diana79 napisał(a):poproszę nr konta suni, mam już wszystkie wpłaty z bazarku z ciuszkami 112zł :-) poszła pw;) Quote
sylwia zienkiewicz Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 karma dla werci przyszła tak koło 15 +oczywiście gratis Quote
Agucha Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Dostałam zdjęcia paragonów, troszkę później lub jutro wkleję na wątek. Quote
azalia Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Wera zagubiona i zdystansowana,widać,że nie lubi szczególnie głaskania pod bródką.Jeszcze troszkę jakby niepewna,miejmy nadzieję,że to się za jakiś czas zmieni,w końcu życie jej nie rozpieszczało,sunia musi się odnaleźć. Quote
Agnieszka_K Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 niestety nie jest to pies od razu lecący w ramiona i przytulasek-choć do p. Sylwii i owszem-bardzo się na nią cieszyła i wręcz nie chciała zostać z nami bez niej... na filmiku faktycznie wycofana i zagubiona, ale generalnie jest trochę bardziej otwarta, pomerduje trochę i przychodzi na zawołanie (choć na krótko-krótkie pogłaskanie i basta) no i jest znacznie żwawsza-zwłaszcza jak się podchodzi do boksu-mało siatki nie rozwali z radości!:) niemniej jednak naprawdę jest wspaniała-może filmik tego nie oddaje, ale mnie bardzo zauroczyła!:) zobaczymy jak będzie w poniedziałek - mam nadziej że już coraz lepiej i może nas pozna?:) Quote
inga.mm Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Dzień dobry nocą. W Tulinkowym sklepiku zebrało się sporo deklaracji. Dla Werki przeznaczone jest 150 zł. A może już niepotrzebne? Może wszystko układa się wspaniale? Quote
Agnieszka_K Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 inga.mm napisał(a):Dzień dobry nocą. W Tulinkowym sklepiku zebrało się sporo deklaracji. Dla Werki przeznaczone jest 150 zł. A może już niepotrzebne? Może wszystko układa się wspaniale? Inga wspaniale to na pewno no jest, zwłaszcza jeśli chodzi o zdrowie Werki:( ale mam taką propozycję-może z tego bazarku te 150 zł przeznaczmy do podziału dla reszty biedaków (mamy teraz pieniążki), a dopiero z następnego Aksonkowego bazarku łupy rozdzielimy - bo tam będą rzeczy, które kochane cioteczki dawały specjalnie z myślą o Werce no i uważam, że chciałyby, żeby ich wkład i praca dotarły do psinki :) Co myślicie kochani? Quote
Celebrinfea Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Ja jestem za, ale niech inne Ciotki też się wypowiedzą :) Quote
Agnieszka_K Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Celebrinfea napisał(a):Ja jestem za, ale niech inne Ciotki też się wypowiedzą :) dzięki za odp. cioteczko-Ty to zawsze szybka jesteś:) - to czekamy jeszcze na opinię innych myślę, że przez najbliższe 2 tyg. 150zł nie zmieni sytuacji Werki a może innym mogłoby jakoś pomóc... albo Inga wybrałaby jednego najbardziej jej zdaniem potrzebującego pieniędzy psiaka i dla niego przekazała Werkową część? Quote
Celebrinfea Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 A bo ja na psiacierzyńskim urlopie siedzę :) Inga jest na pewno bardziej zorientowana, ale chyba Kazio ma najgorszą sytuację? Quote
Agnieszka_K Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Celebrinfea napisał(a):A bo ja na psiacierzyńskim urlopie siedzę :) Inga jest na pewno bardziej zorientowana, ale chyba Kazio ma najgorszą sytuację? no tak Shasta się musi zaaklimatyzować u mamusi:) a KAzio...masakra:( no ale jak się reszta cioteczek zgodzi to decyzję pozostawimy Indzie, 150zł piechotą nie chodzi i myślę, że zamiast je rozdzielać pośród wszystkich co da jakieś 40zł to lepiej jednemu podarować zastrzyk gotówki Quote
handzia Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Jeśli moje zdanie się liczy to ja też jestem za :) Agnieszka, będziesz u Werki w poniedziałek, czy ja źle zrozumiałam? :) A co z tym Kaziem, biedaczek jakiś? Quote
Agnieszka_K Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 handzia napisał(a):Jeśli moje zdanie się liczy to ja też jestem za :) Agnieszka, będziesz u Werki w poniedziałek, czy ja źle zrozumiałam? :) kochana liczy się zdanie wszystkich-ja tylko rzucam pomysły i oczekuję akceptacji bądź sprzeciwu;) tak będę u Werki w poniedziałek-tak zaplanowaliśmy i mam nadzieję, że nic nam nie wyskoczy niespodziewanego, bo chcę tą mordeczkę zobaczyć:) Quote
Recommended Posts