sajlana Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 :Rose::Rose::Rose::Rose:winter7 napisał(a):Zamówienie będzie na miejscu w czwartek. Wysłałam jeszcze mały smakowity prezencik na Święta :) Quote
funia Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 Dziewczyny obiecałam perfumy na bazarek dla suni ,ale jest tragiczna sytuacja u łysej suni .Jest w klinice a nie ma grosza .Czy nikt sie nie obrazi jeśli przekaże fanty własnie na nia ?.Na imie ma Perełka i zabrana została z Rachowa (przytulisko ) . Wstawie potem link. Quote
funia Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 Winter7 dziekuje Ci pieknie w imieniu Werki:calus: Quote
Agnieszka_K Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 funia napisał(a):Dziewczyny obiecałam perfumy na bazarek dla suni ,ale jest tragiczna sytuacja u łysej suni .Jest w klinice a nie ma grosza .Czy nikt sie nie obrazi jeśli przekaże fanty własnie na nia ?.Na imie ma Perełka i zabrana została z Rachowa (przytulisko ) . Wstawie potem link. ja myślę, że spoko;) Quote
handzia Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 funia napisał(a):Dziewczyny obiecałam perfumy na bazarek dla suni ,ale jest tragiczna sytuacja u łysej suni .Jest w klinice a nie ma grosza .Czy nikt sie nie obrazi jeśli przekaże fanty własnie na nia ?.Na imie ma Perełka i zabrana została z Rachowa (przytulisko ) . Wstawie potem link. No pewnie, że się nikt nie obrazi, znowu jakaś bida? :shake: Quote
funia Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 No to zapraszam na mój bazarek dla Perełki .Jest bardzo chora i bardzo mi jej żal .Cały czas o niej myśle ... http://www.dogomania.pl/threads/206424-Dior-bulgari-lacoste-d-amp-g.na-leczenie-pere%C5%82ki?p=16736632#post16736632 Quote
wiga138 Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 trzymam mocno kciuki za sunię, czy sa szanse na je wyzdrowienie ? Quote
Agnieszka_K Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 wiga138 napisał(a):trzymam mocno kciuki za sunię, czy sa szanse na je wyzdrowienie ? w sumie się nawet nad tym nie zastanawiałam ale na pewno! musi być! innej opcji nie widzę! Rozmawiałam przed chwilą z p.Sylwią - Werka wesoła psychicznie wszystko u niej w porządku, a ja prawdopodobnie będę u niej w poniedziałek;) aaa i jeszcze może jakoś wieczorkiem wrzucę króciutki filmik z naszą gwiazdą:) faktury do Vivy poszły - na razie tylko na hotelik, advocate i karmę. chyba 611zł czy coś takiego (no przed sekundą rozmawiałam a już zapomniałam-skleroza;/) a dziś wieczorem powinna być jeszcze faktura od weta - wszystko pójdzie skanem na maila do Aguchy i nam tu wklei;) Quote
Agucha Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 [quote name='Agnieszka_K'] faktury do Vivy poszły - na razie tylko na hotelik, advocate i karmę. chyba 611zł czy coś takiego (no przed sekundą rozmawiałam a już zapomniałam-skleroza;/) a dziś wieczorem powinna być jeszcze faktura od weta - wszystko pójdzie skanem na maila do Aguchy i nam tu wklei;) Oczywiście, tak jak obiecała :) Sama miałam dzwonić do p. Sylwii ale głowy nie mam... jutro sterylka mojej Kavy... Ciesze się, że u Wery wszystko dobrze :loveu: -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Czy Wera ma konto PayPal? Miałam zapytania na FB. Quote
winter7 Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 funia napisał(a):Winter7 dziekuje Ci pieknie w imieniu Werki:calus: Nie ma za co. Poproszę w zamian zdjęcia uśmiechniętej Werci :) Quote
Agnieszka_K Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 winter7 napisał(a):Nie ma za co. Poproszę w zamian zdjęcia uśmiechniętej Werci :) obiecuję w przyszłym tygodniu nowe ;) a jeszcze dzisiaj mój mąż wrzuci filmik z pyszczulkiem psinki!:) Quote
funia Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 Agnieszka_K napisał(a):obiecuję w przyszłym tygodniu nowe ;) a jeszcze dzisiaj mój mąż wrzuci filmik z pyszczulkiem psinki!:) OJ ,to czekam z niecierpliwoscią ..... Quote
handzia Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Agnieszka_K napisał(a):obiecuję w przyszłym tygodniu nowe ;) a jeszcze dzisiaj mój mąż wrzuci filmik z pyszczulkiem psinki!:) Agniesiu, a ja myślałam, że Ty panienka jeszcze? :lol!: Quote
funia Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 handzia napisał(a):Agniesiu, a ja myślałam, że Ty panienka jeszcze? :lol!: Handziu a dlaczego tak myslałaś ?:eviltong: Quote
handzia Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 funia napisał(a):Handziu a dlaczego tak myslałaś ?:eviltong: Nie wiem sama :hmmmm: Może dlatego, że siostra 18-stkę miała?, ale tak prawdę mówiąc to i ja taką siostrę mogłabym mieć :evil_lol:, w moim wieku panienki też się spotyka :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Agnieszka_K Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 handzia napisał(a):Agniesiu, a ja myślałam, że Ty panienka jeszcze? :lol!: handzia napisał(a):Nie wiem sama :hmmmm: Może dlatego, że siostra 18-stkę miała?, ale tak prawdę mówiąc to i ja taką siostrę mogłabym mieć :evil_lol:, w moim wieku panienki też się spotyka :megagrin::megagrin::megagrin: hihi bo ja jestem młoda mężatka :evil_lol: ;) zaraz będę walczyć z filmikem! Quote
Celebrinfea Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Kurcze i kompleksy zaczynam mieć, wszystkie zamężne... Ale gdzie znaleźć przystojnego psiarza? :) Walcz walcz, bo strasznie ciekawa jej jestem "na żywo" :) Quote
inga.mm Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Celebrinfea napisał(a):Kurcze i kompleksy zaczynam mieć, wszystkie zamężne... Ale gdzie znaleźć przystojnego psiarza? :) Walcz walcz, bo strasznie ciekawa jej jestem "na żywo" :) Czego Ty szukasz????? Idealistka sie nam wylęgła. Nie dość, że ma być psiarz, to jeszcze przystojny!!!! hahaha, hahaha, hahahahahahahaha Quote
Celebrinfea Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 No i to wyjaśnia dlaczego bez męża przez życie idę ;) No to chociaż niech psiarz będzie ;) Quote
inga.mm Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Celebrinfea napisał(a):No i to wyjaśnia dlaczego bez męża przez życie idę ;) No to chociaż niech psiarz będzie ;) trochę będzie trudno, ale mam nadzieję, że nie będzie niemożliwe. Mam nadzieję, ze nie zestarzejesz sie zbytnio poszukując choćby półideała. Quote
Celebrinfea Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Oj tam moje kochane dwa ideały śpią koło mnie, właściwie mąż wiązałby się z inwestycją w większe łóżko... To niech poczeka chłopak ;) I jak tam z filmem? :) Quote
Agnieszka_K Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Celebrinfea napisał(a):Oj tam moje kochane dwa ideały śpią koło mnie, właściwie mąż wiązałby się z inwestycją w większe łóżko... To niech poczeka chłopak ;) I jak tam z filmem? :) aj tam na pewno się znajdzie psiarz przystojny!;) z filmikiem problem-zaginal nam kabel i musze przesylac najpierw z telefonu na tel. a potem ten drugi tel, do którego szczęśliwie kabel jest podlaczyc do kompa;/ jakas masakra, ale niebawem powinno się udać! Quote
Celebrinfea Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 To ja już do rana poczekam. Najlepiej z własnymi dwoma psiakami ;) To wyprowadzimy się na wieś ze stadkiem :) Dobranoc Ciotki :) Quote
Recommended Posts