Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:Rose::Rose::Rose::Rose:

winter7 napisał(a):
Zamówienie będzie na miejscu w czwartek.
Wysłałam jeszcze mały smakowity prezencik na Święta :)

Posted

Dziewczyny obiecałam perfumy na bazarek dla suni ,ale jest tragiczna sytuacja u łysej suni .Jest w klinice a nie ma grosza .Czy nikt sie nie obrazi jeśli przekaże fanty własnie na nia ?.Na imie ma Perełka i zabrana została z Rachowa (przytulisko ) .
Wstawie potem link.

Posted

funia napisał(a):
Dziewczyny obiecałam perfumy na bazarek dla suni ,ale jest tragiczna sytuacja u łysej suni .Jest w klinice a nie ma grosza .Czy nikt sie nie obrazi jeśli przekaże fanty własnie na nia ?.Na imie ma Perełka i zabrana została z Rachowa (przytulisko ) .
Wstawie potem link.

ja myślę, że spoko;)

Posted

funia napisał(a):
Wstawie potem link.

No pewnie, że się nikt nie obrazi, znowu jakaś bida? :shake:

Posted

wiga138 napisał(a):
trzymam mocno kciuki za sunię, czy sa szanse na je wyzdrowienie ?

w sumie się nawet nad tym nie zastanawiałam ale na pewno! musi być! innej opcji nie widzę!

Rozmawiałam przed chwilą z p.Sylwią - Werka wesoła psychicznie wszystko u niej w porządku, a ja prawdopodobnie będę u niej w poniedziałek;)
aaa i jeszcze może jakoś wieczorkiem wrzucę króciutki filmik z naszą gwiazdą:)

faktury do Vivy poszły - na razie tylko na hotelik, advocate i karmę. chyba 611zł czy coś takiego (no przed sekundą rozmawiałam a już zapomniałam-skleroza;/) a dziś wieczorem powinna być jeszcze faktura od weta - wszystko pójdzie skanem na maila do Aguchy i nam tu wklei;)

Posted

[quote name='Agnieszka_K']

faktury do Vivy poszły - na razie tylko na hotelik, advocate i karmę. chyba 611zł czy coś takiego (no przed sekundą rozmawiałam a już zapomniałam-skleroza;/) a dziś wieczorem powinna być jeszcze faktura od weta - wszystko pójdzie skanem na maila do Aguchy i nam tu wklei;)
Oczywiście, tak jak obiecała :)

Sama miałam dzwonić do p. Sylwii ale głowy nie mam... jutro sterylka mojej Kavy...

Ciesze się, że u Wery wszystko dobrze :loveu:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Czy Wera ma konto PayPal?
Miałam zapytania na FB.

Posted

Agnieszka_K napisał(a):
obiecuję w przyszłym tygodniu nowe ;)
a jeszcze dzisiaj mój mąż wrzuci filmik z pyszczulkiem psinki!:)

OJ ,to czekam z niecierpliwoscią .....

Posted

Agnieszka_K napisał(a):
obiecuję w przyszłym tygodniu nowe ;)
a jeszcze dzisiaj mój mąż wrzuci filmik z pyszczulkiem psinki!:)

Agniesiu, a ja myślałam, że Ty panienka jeszcze? :lol!:

Posted

funia napisał(a):
Handziu a dlaczego tak myslałaś ?:eviltong:

Nie wiem sama :hmmmm: Może dlatego, że siostra 18-stkę miała?, ale tak prawdę mówiąc to i ja taką siostrę mogłabym mieć :evil_lol:, w moim wieku panienki też się spotyka :megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

handzia napisał(a):
Agniesiu, a ja myślałam, że Ty panienka jeszcze? :lol!:

handzia napisał(a):
Nie wiem sama :hmmmm: Może dlatego, że siostra 18-stkę miała?, ale tak prawdę mówiąc to i ja taką siostrę mogłabym mieć :evil_lol:, w moim wieku panienki też się spotyka :megagrin::megagrin::megagrin:

hihi bo ja jestem młoda mężatka :evil_lol: ;)
zaraz będę walczyć z filmikem!

Posted

Celebrinfea napisał(a):
Kurcze i kompleksy zaczynam mieć, wszystkie zamężne... Ale gdzie znaleźć przystojnego psiarza? :) Walcz walcz, bo strasznie ciekawa jej jestem "na żywo" :)

Czego Ty szukasz?????
Idealistka sie nam wylęgła.
Nie dość, że ma być psiarz, to jeszcze przystojny!!!!
hahaha, hahaha, hahahahahahahaha

Posted

Celebrinfea napisał(a):
No i to wyjaśnia dlaczego bez męża przez życie idę ;) No to chociaż niech psiarz będzie ;)

trochę będzie trudno, ale mam nadzieję, że nie będzie niemożliwe.
Mam nadzieję, ze nie zestarzejesz sie zbytnio poszukując choćby półideała.

Posted

Celebrinfea napisał(a):
Oj tam moje kochane dwa ideały śpią koło mnie, właściwie mąż wiązałby się z inwestycją w większe łóżko... To niech poczeka chłopak ;) I jak tam z filmem? :)

aj tam na pewno się znajdzie psiarz przystojny!;)
z filmikiem problem-zaginal nam kabel i musze przesylac najpierw z telefonu na tel. a potem ten drugi tel, do którego szczęśliwie kabel jest podlaczyc do kompa;/
jakas masakra, ale niebawem powinno się udać!