Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agucha napisał(a):
Agnieszka, o której Ty planujesz jechać w sobotę do hoteliku?

nie mam jeszcze zielonego pojęcia, bo mam strasznie hardcorowy ten weekend bo 18nastka siostry:)
ale myślę, ze raczej po południu pózniej

handzia napisał(a):
Funia musi mieć coś poprzestawiane w kompie bo zrobiłam jak ona i wyszło.

brawo!!! dzięki handzia:loveu::loveu::loveu:

Posted

Agnieszka_K napisał(a):
nie mam jeszcze zielonego pojęcia, bo mam strasznie hardcorowy ten weekend bo 18nastka siostry:)
ale myślę, ze raczej po południu pózniej

Hmmm, jeżeli chciałabys odebrac te witaminy i ewentualną karmę(ale nie obiecuję) to jedynie do godz 13-14, bo później nie ma nikogo kto mógłby to przekazać.
Pasuje Ci czy załatwiać kogoś innego?

Posted

Agucha napisał(a):
Hmmm, jeżeli chciałabys odebrac te witaminy i ewentualną karmę(ale nie obiecuję) to jedynie do godz 13-14, bo później nie ma nikogo kto mógłby to przekazać.
Pasuje Ci czy załatwiać kogoś innego?

Aga nie jestem w stanie Ci obiecać na 100% - ale raczej się postaram!:)

Posted

Celebrinfea napisał(a):
Kochana to trzeba będzie nowy założyć ;) w końcu ja na urlop idę a jak migrena mnie złapie? :)

Ty to powinnaś ten cały zapas, który wykupiłaś z serduszkowej apteki powoli dawkować i oszczędzać na ciężkie czasy, a tak - lekomanię się tu na dogo uprawia:)

Posted

Agnieszka_K napisał(a):
czy widzieliście jak pięknie aukcja allegro Werki idzie?
zostało tylko 38 tabletek :D

a jutro kończymy
bazarek tabletkowy
na moim koncie allegro jest już wpłacone 70zł - reszta większa powinna być u vivy, ale chyba poczekam do końca aukcji z przelewaniem;)

[SIZE=2]Ja nie mogę, jestem w szoku, ze 100 zostało tylko 38 tabletek :crazyeye: idzie jak błyskawica, Agnieszka wielkie, wielkie dzięki.:Rose::Rose::Rose: Już to pisałam sto razy, jesteś aniołem :loveu::loveu::loveu:

Posted

handzia napisał(a):
[SIZE=2]Ja nie mogę, jestem w szoku, idzie jak błyskawica, Agnieszka wielkie, wielkie dzięki.:Rose::Rose::Rose: Już to pisałam sto razy, jesteś aniołem :loveu::loveu::loveu:

Handzia dziewczyno Ty mnie przestań zawstydzać!:oops::oops::oops: ;)
a myślę, że do allegro przyczyniło się super wydarzenie na facebooku - podziękowania dla Marinki i Aguchy!:loveu::loveu::loveu:

Posted

Agnieszka_K napisał(a):
Ty to powinnaś ten cały zapas, który wykupiłaś z serduszkowej apteki powoli dawkować i oszczędzać na ciężkie czasy, a tak - lekomanię się tu na dogo uprawia:)

oj tam, taka lekomania to samo zdrowie :)

Posted

Agnieszka_K napisał(a):
Handzia dziewczyno Ty mnie przestań zawstydzać!:oops::oops::oops: ;)
a myślę, że do allegro przyczyniło się super wydarzenie na facebooku - podziękowania dla Marinki i Aguchy!:loveu::loveu::loveu:

Przepraszam, ale nie mogę się powstrzymać jak widzę takie rzeczy :evil_lol: Wszystkie jesteście super i już nic nie mówię ;)

Posted

handzia napisał(a):
Przepraszam, ale nie mogę się powstrzymać jak widzę takie rzeczy :evil_lol: Wszystkie jesteście super i już nic nie mówię ;)

umówmy się tak: wszyscy jesteśmy super :evil_lol: - to jest myślę słuszne i prawdziwe założenie :cool3: :evil_lol: