sylwia zienkiewicz Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 robi bardzo gęste kupy, za każdym razem zwracam na to uwagę jak narazie robi gęsto Quote
funia Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 sylwia zienkiewicz napisał(a):robi bardzo gęste kupy, za każdym razem zwracam na to uwagę jak narazie robi gęsto To dobry znak .Trzustka pracuje .;) Myślałam ,ze moze jest tak wyniszczona przez to zaniedbanie ....to dobra wiadomośc . Quote
inga.mm Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 kudlataja napisał(a):Czy może mi ktoś powiedzieć co dalej z tymi pieniążkami, jak je przekazać i komu? Będę na bieżąco monitorowała wpłaty i informowała o nich. czy mogę liczyć, ze będziesz potwierdzała wpływy z Tulinkowego Sklepiku na wątku bazarkowym TULINKOWY SKLEPIK bis - dajmy szansę na życie - do 21.04 (21.00)? zapraszam, żeby jak najwięcej zebrać pieniążków Quote
Agucha Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 sylwia zienkiewicz napisał(a):Witam sunia czuje się coraz lepiej wyczesaliśmy już jej ta cała poklejoną i z kołtunioną sierść wygląda coraz lepiej z jedzeniem nie ma już problemu zaczęliśmy ja uczyć chodzić na smyczy, przestała już tak ciągnąć jak na początku.Jestem naprawdę dobrej myśli.Ale teraz mam trochę gorsze nowiny jakieś pół godziny temu pod bramą znalazłam pekińczyka myślę że jest kogoś bo miał na sobie szelki jeśli znacie kogoś z Chełma to popytajcie czy nie zaginął ja jutro przejadę się po sklepach zoologicznych i popytam czy ktoś może go szuka O jenyyyy.... plaskate moje ukochane! Nie słyszałam, żeby sie komuś zagubił, ale popytam! Proszę o jakieś zdjęcie pekina. Quote
sylwia zienkiewicz Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 nie ma problemu jutro wyśle tylko na jaki adres Quote
Agucha Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 sylwia zienkiewicz napisał(a):nie ma problemu jutro wyśle tylko na jaki adres Pani Sylwio, na ten sam co wysyłała Pani zdjęcia Werki ;) Quote
sylwia zienkiewicz Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 mam dobre nowiny właściciel pekińczyka się znalazł także jest już w domku Quote
Agucha Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 sylwia zienkiewicz napisał(a):mam dobre nowiny właściciel pekińczyka się znalazł także jest już w domku Ale się cieszę!!! :) :) :) Quote
justin Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Poproszę o nr konta na pw, wiem że jest gdzieś w wątku ale mi umknął...a drugi raz nie chce mi się przeglądać... dzięki Quote
ewa36 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 funia napisał(a):[SIZE="5"]Iban i Swift Na gwałt potrzeba moze Werce kapnie pare zł ...:eviltong: Iban to PL przed numerem rachunku a SWIFT to można do banku dzwonić podadzą - do tego, w którym jest rachunek na który ma wejść wpłata Quote
ewa36 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Agucha napisał(a):Dobra, znalazłam sobie SWIFT: PKO BP: BPKOPLPW IBAN: ??? ---------------------------------------------------- Przykładowe polskie konto w formacie NRB i IBAN będzie wyglądało następująco: Numer rachunku w formacie NRB 67 3782 2894 5893 8595 5883 5100 Ten sam numer w formacie IBAN PL67 3782 2894 5893 8595 5883 5100 Czy IBAN to jest ten symbol PL? Dobrze kombinuję...? Tak dokładnie, IBAN to wielkie Litery PL przed rachunkiem Quote
Agnieszka_K Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 justin napisał(a):Poproszę o nr konta na pw, wiem że jest gdzieś w wątku ale mi umknął...a drugi raz nie chce mi się przeglądać... dzięki już wysłane;) Quote
Agucha Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Wercia,śpij spokojnie. Cioteczki o Ciebie zadbają :) Quote
Agnieszka_K Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 allegro cegiełkowe sunieczki http://allegro.pl/uratuj-mi-zycie-to-tylko-5-zl-cegielka-i1561525643.html Quote
funia Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Aga czy w allegro mozna wstawic więcej zdjęć ? Jeśli tak ,czy można dostawiać to gdzie jest w tym zasr..nym kojcu albo więcej wyrazniejszych fot . Quote
inga.mm Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 ponawiam pytanie dotyczące potwierdzania wpłat na Werę? Jest uwzględniona w Tulinkowym Sklepiku jako skrzywdzony, potrzebujący pies, ale musze wiedzieć kto będzie potwierdzał wpływy na konto Vivy. Quote
Agnieszka_K Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 inga.mm napisał(a):ponawiam pytanie dotyczące potwierdzania wpłat na Werę? Jest uwzględniona w Tulinkowym Sklepiku jako skrzywdzony, potrzebujący pies, ale musze wiedzieć kto będzie potwierdzał wpływy na konto Vivy. Inga z vivą ma kontakt DORA1020 - może coś zaraz nam napisze, ale chodzi Ci o przekazanie ostateczne pieniędzy tak? bo wpłaty z bazarku na fanty chyba mogą być na konto vivy, bo viva się nie rozliczy z nikim z wysyłających - oni tylko fakturowo. A przecież koszty wysyłki ponosi kupujący. Więc wg mnie do każdego trzeba by konto na pw podawać. Dobrze rozumuję, że tak będzie? :) funia napisał(a):Aga czy w allegro mozna wstawic więcej zdjęć ? Jeśli tak ,czy można dostawiać to gdzie jest w tym zasr..nym kojcu albo więcej wyrazniejszych fot . tak zaraz wrzucę :smile: Quote
inga.mm Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Agnieszka_K napisał(a):Inga z vivą ma kontakt DORA1020 - może coś zaraz nam napisze, ale chodzi Ci o przekazanie ostateczne pieniędzy tak? bo wpłaty z bazarku na fanty chyba mogą być na konto vivy, bo viva się nie rozliczy z nikim z wysyłających - oni tylko fakturowo. A przecież koszty wysyłki ponosi kupujący. Więc wg mnie do każdego trzeba by konto na pw podawać. Dobrze rozumuję, że tak będzie? :) Kupujący należność za fanty będzie wysyłał bezpośrednio na Vivę (bez kosztów przesyłki), więc muszę mieć potwierdzenia tych wpływów. Nie starałam sie jeszcze o zgodę na przepływ pieniędzy przez moje konto prywatne, bo to dopiero drugi mój bazarek. Musze zapracować na zaufanie. Quote
Agnieszka_K Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 inga.mm napisał(a):Kupujący należność za fanty będzie wysyłał bezpośrednio na Vivę (bez kosztów przesyłki), więc muszę mieć potwierdzenia tych wpływów. Nie starałam sie jeszcze o zgodę na przepływ pieniędzy przez moje konto prywatne, bo to dopiero drugi mój bazarek. Musze zapracować na zaufanie. ok rozumiem, ale jak w takim razie sprzedający mają wysyłać fanty? sami płacić za przesyłkę? bo jak tak, to musimy to ustalić, bo przecież zawsze płaci kupujący, żeby nie było niepotrzebnych nieporozumień później... Quote
sajlana Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 na wszelki wyp lub adek podaję mój numer 605 348 379 :p Quote
Marinka Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 funia napisał(a):[SIZE="5"]Iban i Swift Na gwałt potrzeba moze Werce kapnie pare zł ...:eviltong: Pieniążki przesyłane przez Iban i Swift sa zjadane w większości przez banki- proponuje PayPal- jest o wiele tańszy. Jeśli nie macie mogę zaoferować swój :) Quote
inga.mm Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 w tym bazarku sa dwie opłaty: jedna za fanty - na konto fundacji druga za koszty przesyłki - idzie na mnie. W następnym bazarku będzie już prościej, bo będe mogła puszczać przez swoje konto, wiec bedzie jedna płatność, a za przesyłke ja rozliczę sie z osobami, które będa fanty wysyłały Quote
Recommended Posts