Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani jestem tu na prośbę Funi, która poprosiła mnie o zrobienie na fb wydarzenia dla Wery.
Podajcie proszę na jakie konto ewentualni darczyńcy mają wpłacać pieniążki?

Wera jest śliczna, a będzie przepiękna po leczeniu i zaznaniu lepszego życia:)
Pani Sylwio, wierzę, że pobyt u Pani odmieni życie tej wspaniałej suni :)

Posted

Marinka napisał(a):
Kochani jestem tu na prośbę Funi, która poprosiła mnie o zrobienie na fb wydarzenia dla Wery.
Podajcie proszę na jakie konto ewentualni darczyńcy mają wpłacać pieniążki?

Wera jest śliczna, a będzie przepiękna po leczeniu i zaznaniu lepszego życia:)
Pani Sylwio, wierzę, że pobyt u Pani odmieni życie tej wspaniałej suni :)

wydaje mi się, że oficjalnie to możemy tylko fundacyjne podawać, ale nie wiem - mam też prywatne ale wysyłamy je na pw tylko...

a to wszechobecne konto Vivy :)

Fundacja Międzynarodowy Ruch na Rzecz Zwierząt Viva!
ul. Kopernika 6/8, 00-367 Warszawa
07 1370 1109 0000 1701 4838 7300
Z dopiskiem sunia ze Szczebrzeszyna

Posted

Agnieszka_K napisał(a):
wydaje mi się, że oficjalnie to możemy tylko fundacyjne podawać, ale nie wiem - mam też prywatne ale wysyłamy je na pw tylko...

a to wszechobecne konto Vivy :)

Fundacja Międzynarodowy Ruch na Rzecz Zwierząt Viva!
ul. Kopernika 6/8, 00-367 Warszawa
07 1370 1109 0000 1701 4838 7300
Z dopiskiem sunia ze Szczebrzeszyna

Wydarzenie zrobiłam, ale jeszcze nie udało mi się go dokończyć....fb szaleje...spróbuję później :)

Posted

Marinka napisał(a):
Dosłałam prywatną wiadomość na fb, że Jakub Ł. deklaruje na Werę 20 złotych miesięcznej deklaracji

super :loveu::loveu::loveu:
dziękujemy Jakubowi Ł. :)
to na deklaracje stałe zaraz przesyłam Ci konto prywatne ok?

Posted

Marinka napisał(a):

Marinko,jesteś niesamowita z tym fb ,szalejesz tam, a ja nadal ledwie łapię,dziekuję w imieniu tych wszystkich psiaków,którym w ten sposób pomagasz:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
to ja chociaż zaproszę na bazarek dla koleżanek i kolegów Wery ze Szczebrzeszyna
http://www.dogomania.pl/threads/205741-Dla-szczebrzeszyniakow-ubrania-od-XS-do-XL-bazarek-do-17.04.2011.

Posted

Czy ja mogę prosić o nr tego prywatnego konta?
Ludzie mnie proszą na FB a ja nie znam :)

Ps. Załatwiłam suni worek karmy dla suk karmiących i szczeniąt. Moja ciocia z Chełma, podrzuci jej na dniach i może uda jej się zrobić parę zdjęć Werce :)

Posted

ewa36 napisał(a):
Wpłacamy na Vivę ?
Sunia już w hotelu jak czytałam ?
Batdzo za nią trzymam kciuki

cioteczko za tableteczki na vive wpłacamy, ale deklaracje lepiej na prywatne konto, żeby mieć bezpośredni dostęp do pieniędzy na najpilniejsze potrzeby - zaraz Ci prześlę na pw (żeby nie było - w pierwszym poście funia napisała, że jestem do tego upoważniona;p) :)

Posted

kudlataja napisał(a):
Witam
Muszę się wtrącić, bo Krysia jest "nieinternetowa" i sama nie może się bronić. Wczoraj próbowałam napisać posta na temat naszej wyprawy ale mnie wyrzucało ze strony. A więc z mojej strony wygląda to następująco. Nic złego nie widziałyśmy będąc w Chełmie. Krysię zdziwiły trochę te kojce i brak budy i to wszystko. Bardzo zaangażowała się w sprawę Wery i chciała aby suczka miała jak najlepiej. Zresztą ona mocno wczuwa się w sytuację zwierząt, którym pomaga. W kojcach rzeczywiście nie było psów, ale to chyba dobrze (i do takiego wniosku doszłyśmy w drodze powrotnej), bo przecież nie powinny w nich siedzieć w ciągu dnia tylko przebywać jak najwięcej na wybiegu. Gdy dojechałyśmy przywitały nas głośnym szczekaniem suczki właścicieli. Po umieszczeniu Wery w kojcu miałyśmy też okazję obejrzeć wybieg dla psów i odwiedzić suczkę zabraną wcześniej z interwencji ze Szczebrzeszyna, wyglądała dobrze i była zadbana. Właściciel poinformował nas o planach powiększenia wybiegu, już nawet ogrodził teren. Myślę, że Krystyna została po prostu źle zrozumiana, wyraziła tylko swoje wątpliwości co do tych kojców i tego że niewiele jest psów w hoteliku poza psami właścicieli. Dla mnie taka akcja to nowość, dużo się uczę o d Krysi i nie wiem jak powinien wyglądać taki hotelik. Myślę, że nie dzieje się tam psiakom krzywda, a warunki tam panujące każdy powinien ocenić sam. Moim zdaniem jest tam czysto i przyzwoicie i mam nadzieję, ze Wera dostanie dobrą opiekę i będą zamieszczane informacje na temat postępów w jej leczeniu. Jestem wdzięczna właścicielom hoteliku, że zgodzili się wziąć chorego psa i podjąć się leczenia, sytuacja Wery była tragiczna i wymagała natychmiastowej reakcji, co nie było by możliwe bez ich udziału. Takie też jest zdanie Krystyny.
Pozdrawiam i czekam na informacje o Werze i może jakieś zdjęcia.

Dokładnie tak !
Dołączam do wielkich podziękowań i do wplat dla suni

Posted

sylwia zienkiewicz napisał(a):
to super bo miałam właśnie kupić w tym tyg. karmę bo mi się kończy :)

Na jak długo jeszcze wystarczy tej co jest?
Mam nadzieję, że uda się podrzucić jedzonko jak najszybciej... niestety nie jest to zależne tylko ode mnie.

Posted

Agnieszka_K napisał(a):
cioteczko za tableteczki na vive wpłacamy, ale deklaracje lepiej na prywatne konto, żeby mieć bezpośredni dostęp do pieniędzy na najpilniejsze potrzeby - zaraz Ci prześlę na pw (żeby nie było - w pierwszym poście funia napisała, że jestem do tego upoważniona;p) :)

Jasne Kochana dzięki :)

Posted

Własnie tak Aguś .Pilnujesz tu porzadku i o to chodzi .Najlepiej byłoby zebrac finanse w całosc i wszystko policzyc bo pieniadze topnieja a wydatki będą .
Moze juz organizowac kolejny bazarek ?
Mam to co miałam dać wczesniej oraz próbki oryginalnych perfum .

Posted

funia napisał(a):
Własnie tak Aguś .Pilnujesz tu porzadku i o to chodzi .Najlepiej byłoby zebrac finanse w całosc i wszystko policzyc bo pieniadze topnieja a wydatki będą .
Moze juz organizowac kolejny bazarek ?
Mam to co miałam dać wczesniej oraz próbki oryginalnych perfum .

funia ślij mi na maila zdjęcia (21aga12@wp.pl) bo właśnie zaraz kolejną porcję fantów do Ingii chcę przesłać - ona biedna musiała drugi raz od nowa klecić bazarek bo za mało postów porezerwowała i się bajzel zrobił

oto link do już śmigającego bazarku :
http://www.dogomania.pl/threads/205734-TULINKOWY-SKLEPIK-bis-dajmy-szans%C4%99-na-%C5%BCycie-do-21.04-%2821.00%29

no i na nowym pojawią się już nasze fanty bo tu się nie mieściły:)
ale niech dziewczyna trochę odetchnie po tym bazarowaniu ustawicznym:)

Posted

Do weekendu powinno wystarczyć.

Do weekendu powinien ktoś dotrzeć :)

funia napisał(a):
Pani Sylwio moze Pani napisac kilka słów jak dzisiaj ? Czy była u weta ?

całe szczęście sunia nie jest w ciąży.Dzisiaj były pobrane zeskrobiny i czekamy na wynik.

Stronę wcześniej ;)