Marinka Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Kochani jestem tu na prośbę Funi, która poprosiła mnie o zrobienie na fb wydarzenia dla Wery. Podajcie proszę na jakie konto ewentualni darczyńcy mają wpłacać pieniążki? Wera jest śliczna, a będzie przepiękna po leczeniu i zaznaniu lepszego życia:) Pani Sylwio, wierzę, że pobyt u Pani odmieni życie tej wspaniałej suni :) Quote
Agnieszka_K Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Marinka napisał(a):Kochani jestem tu na prośbę Funi, która poprosiła mnie o zrobienie na fb wydarzenia dla Wery. Podajcie proszę na jakie konto ewentualni darczyńcy mają wpłacać pieniążki? Wera jest śliczna, a będzie przepiękna po leczeniu i zaznaniu lepszego życia:) Pani Sylwio, wierzę, że pobyt u Pani odmieni życie tej wspaniałej suni :) wydaje mi się, że oficjalnie to możemy tylko fundacyjne podawać, ale nie wiem - mam też prywatne ale wysyłamy je na pw tylko... a to wszechobecne konto Vivy :) Fundacja Międzynarodowy Ruch na Rzecz Zwierząt Viva! ul. Kopernika 6/8, 00-367 Warszawa 07 1370 1109 0000 1701 4838 7300 Z dopiskiem sunia ze Szczebrzeszyna Quote
Marinka Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Agnieszka_K napisał(a):wydaje mi się, że oficjalnie to możemy tylko fundacyjne podawać, ale nie wiem - mam też prywatne ale wysyłamy je na pw tylko... a to wszechobecne konto Vivy :) Fundacja Międzynarodowy Ruch na Rzecz Zwierząt Viva! ul. Kopernika 6/8, 00-367 Warszawa 07 1370 1109 0000 1701 4838 7300 Z dopiskiem sunia ze Szczebrzeszyna Wydarzenie zrobiłam, ale jeszcze nie udało mi się go dokończyć....fb szaleje...spróbuję później :) Quote
Marinka Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Dosłałam prywatną wiadomość na fb, że Jakub Ł. deklaruje na Werę 20 złotych miesięcznej deklaracji Quote
Agnieszka_K Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Marinka napisał(a):Dosłałam prywatną wiadomość na fb, że Jakub Ł. deklaruje na Werę 20 złotych miesięcznej deklaracji super :loveu::loveu::loveu: dziękujemy Jakubowi Ł. :) to na deklaracje stałe zaraz przesyłam Ci konto prywatne ok? Quote
Marinka Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Link do wydarzenia: http://www.facebook.com/event.php?eid=196655067036616 Quote
ala123 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Marinka napisał(a):Link do wydarzenia: http://www.facebook.com/event.php?eid=196655067036616 Marinko,jesteś niesamowita z tym fb ,szalejesz tam, a ja nadal ledwie łapię,dziekuję w imieniu tych wszystkich psiaków,którym w ten sposób pomagasz:lol::lol::lol::lol::lol::lol: to ja chociaż zaproszę na bazarek dla koleżanek i kolegów Wery ze Szczebrzeszyna http://www.dogomania.pl/threads/205741-Dla-szczebrzeszyniakow-ubrania-od-XS-do-XL-bazarek-do-17.04.2011. Quote
Agucha Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Czy ja mogę prosić o nr tego prywatnego konta? Ludzie mnie proszą na FB a ja nie znam :) Ps. Załatwiłam suni worek karmy dla suk karmiących i szczeniąt. Moja ciocia z Chełma, podrzuci jej na dniach i może uda jej się zrobić parę zdjęć Werce :) Quote
sylwia zienkiewicz Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 to super bo miałam właśnie kupić w tym tyg. karmę bo mi się kończy :) Quote
funia Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Wspaniale !!!! Marinko dziekuję z całego serca ,jesteś niezawodna Ps.Ciekawe co tam u Werki ...... Quote
Agnieszka_K Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Pani Sylwio ja się anonsuję na odwiedziny Werki w sobotę, ok? :) już się nie mogę doczekać! :loveu: Quote
ewa36 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Wpłacamy na Vivę ? Sunia już w hotelu jak czytałam ? Batdzo za nią trzymam kciuki Quote
sylwia zienkiewicz Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Oczywiście,zapraszamy Wercia na pewno się ucieszy. :) Quote
Agnieszka_K Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 ewa36 napisał(a):Wpłacamy na Vivę ? Sunia już w hotelu jak czytałam ? Batdzo za nią trzymam kciuki cioteczko za tableteczki na vive wpłacamy, ale deklaracje lepiej na prywatne konto, żeby mieć bezpośredni dostęp do pieniędzy na najpilniejsze potrzeby - zaraz Ci prześlę na pw (żeby nie było - w pierwszym poście funia napisała, że jestem do tego upoważniona;p) :) Quote
ewa36 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 kudlataja napisał(a):Witam Muszę się wtrącić, bo Krysia jest "nieinternetowa" i sama nie może się bronić. Wczoraj próbowałam napisać posta na temat naszej wyprawy ale mnie wyrzucało ze strony. A więc z mojej strony wygląda to następująco. Nic złego nie widziałyśmy będąc w Chełmie. Krysię zdziwiły trochę te kojce i brak budy i to wszystko. Bardzo zaangażowała się w sprawę Wery i chciała aby suczka miała jak najlepiej. Zresztą ona mocno wczuwa się w sytuację zwierząt, którym pomaga. W kojcach rzeczywiście nie było psów, ale to chyba dobrze (i do takiego wniosku doszłyśmy w drodze powrotnej), bo przecież nie powinny w nich siedzieć w ciągu dnia tylko przebywać jak najwięcej na wybiegu. Gdy dojechałyśmy przywitały nas głośnym szczekaniem suczki właścicieli. Po umieszczeniu Wery w kojcu miałyśmy też okazję obejrzeć wybieg dla psów i odwiedzić suczkę zabraną wcześniej z interwencji ze Szczebrzeszyna, wyglądała dobrze i była zadbana. Właściciel poinformował nas o planach powiększenia wybiegu, już nawet ogrodził teren. Myślę, że Krystyna została po prostu źle zrozumiana, wyraziła tylko swoje wątpliwości co do tych kojców i tego że niewiele jest psów w hoteliku poza psami właścicieli. Dla mnie taka akcja to nowość, dużo się uczę o d Krysi i nie wiem jak powinien wyglądać taki hotelik. Myślę, że nie dzieje się tam psiakom krzywda, a warunki tam panujące każdy powinien ocenić sam. Moim zdaniem jest tam czysto i przyzwoicie i mam nadzieję, ze Wera dostanie dobrą opiekę i będą zamieszczane informacje na temat postępów w jej leczeniu. Jestem wdzięczna właścicielom hoteliku, że zgodzili się wziąć chorego psa i podjąć się leczenia, sytuacja Wery była tragiczna i wymagała natychmiastowej reakcji, co nie było by możliwe bez ich udziału. Takie też jest zdanie Krystyny. Pozdrawiam i czekam na informacje o Werze i może jakieś zdjęcia. Dokładnie tak ! Dołączam do wielkich podziękowań i do wplat dla suni Quote
Agucha Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 sylwia zienkiewicz napisał(a):to super bo miałam właśnie kupić w tym tyg. karmę bo mi się kończy :) Na jak długo jeszcze wystarczy tej co jest? Mam nadzieję, że uda się podrzucić jedzonko jak najszybciej... niestety nie jest to zależne tylko ode mnie. Quote
ewa36 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Agnieszka_K napisał(a):cioteczko za tableteczki na vive wpłacamy, ale deklaracje lepiej na prywatne konto, żeby mieć bezpośredni dostęp do pieniędzy na najpilniejsze potrzeby - zaraz Ci prześlę na pw (żeby nie było - w pierwszym poście funia napisała, że jestem do tego upoważniona;p) :) Jasne Kochana dzięki :) Quote
funia Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Własnie tak Aguś .Pilnujesz tu porzadku i o to chodzi .Najlepiej byłoby zebrac finanse w całosc i wszystko policzyc bo pieniadze topnieja a wydatki będą . Moze juz organizowac kolejny bazarek ? Mam to co miałam dać wczesniej oraz próbki oryginalnych perfum . Quote
funia Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Pani Sylwio moze Pani napisac kilka słów jak dzisiaj ? Czy była u weta ? Quote
Agnieszka_K Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 funia napisał(a):Własnie tak Aguś .Pilnujesz tu porzadku i o to chodzi .Najlepiej byłoby zebrac finanse w całosc i wszystko policzyc bo pieniadze topnieja a wydatki będą . Moze juz organizowac kolejny bazarek ? Mam to co miałam dać wczesniej oraz próbki oryginalnych perfum . funia ślij mi na maila zdjęcia (21aga12@wp.pl) bo właśnie zaraz kolejną porcję fantów do Ingii chcę przesłać - ona biedna musiała drugi raz od nowa klecić bazarek bo za mało postów porezerwowała i się bajzel zrobił oto link do już śmigającego bazarku : http://www.dogomania.pl/threads/205734-TULINKOWY-SKLEPIK-bis-dajmy-szans%C4%99-na-%C5%BCycie-do-21.04-%2821.00%29 no i na nowym pojawią się już nasze fanty bo tu się nie mieściły:) ale niech dziewczyna trochę odetchnie po tym bazarowaniu ustawicznym:) Quote
Agucha Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 sylwia zienkiewicz napisał(a):Do weekendu powinno wystarczyć. Do weekendu powinien ktoś dotrzeć :) funia napisał(a):Pani Sylwio moze Pani napisac kilka słów jak dzisiaj ? Czy była u weta ? sylwia zienkiewicz napisał(a):całe szczęście sunia nie jest w ciąży.Dzisiaj były pobrane zeskrobiny i czekamy na wynik. Stronę wcześniej ;) Quote
sylwia zienkiewicz Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 była u weta. pobrane zostały wyskrobiny i w ciąży nie jest.Sunia czuje się coraz lepiej. Na spacerach szaleje,ale jest posłuszna. Quote
Recommended Posts