Ola&Kora Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Ale śliczna labcia :loveu: :loveu: :loveu: A jaki fa wielachny jęzorek! :eviltong: Quote
ewelinabuck Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 dzsiejsze foteczki berduchy kozuchy:loveu: Quote
WalentyNaa Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 olaboga na tym zdjeciu ma drugi podbrodek :P jaka szyjjaaa :razz: Quote
Madzia_19 Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='WalentyNaa'] ona jest po prostu piękna :loveu: :loveu: :loveu: Cudna :p Quote
limoncia Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Walentyna Slodzio miodzio to jest sliczne:loveu: :loveu: :loveu: Quote
WalentyNaa Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 a dobry wieczor ...dziekuje za odwiedzinki berdusiowej galeryjki :) jak narazie to fotek nie wiele mam... spacerki skromne:-( ... bo Berducha cieczke ma.. no i niestety trzeba bardzo pisnki pilnowac .. :shake: Quote
limoncia Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Walentynaa Czekamy na fotki Berdy z niecierpliwością Poprzednie były śliczne:loveu: :loveu: :loveu: Quote
BooBC Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Co nie wspominasz o wczorajszym spacerku ... :lol: :lol: :lol: Quote
cuciola Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 pozdrowionka od nas dla labci! Yoghi przesyla buziaka! Quote
haska_12 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Dobry wieczorek :diabloti: ojj... współczuję Ci.. wiem jak to jest... pełno piesków pod domem :roll: Quote
WalentyNaa Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 No Karolinka musimy sie umowic w ogole na jakis spacerek porzadny bo ostatnio to tylko taki maly :cool1: ale wydaje mi sie ze nastapi to dopiero po swietach bo teraz Berdy zblizaja najgorsze plodne dni :-( to dopieor bedzie masa psow pod domem :shake: :placz: Quote
WalentyNaa Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 najgorzej ze nie wiem czy to psy czy Berdy zrobila...ale mam dziure w siatce w plocie :( wujek mial przyjsc powiazac tam zaltac czyms ale cos nie ma czasu ... a poki co to berducha pod czujnym okiem swojej panci wychodzi na ogorodek :eviltong: a na spacer to z wielkim kijem :mad: do odganiania psich atakow :angryy: Quote
haska_12 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Ojj... biedna Berduszka :cool3: Juz nie ma takiego luzu :P Ale w koncu trzeba w takich momentach suczke dobrze pilnować.. Quote
Ola&Kora Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Oj tak... cieczka :evil_lol: Pamiętam jak Kora miała pierwszy raz... :evil_lol: Na dwóre z kijem latałam a za mną i Korą 5 innych psów :roll: Poza tym Kora nadstawiała się nawet kotom :eviltong: :eviltong: :eviltong: No i jeszcze te plameczki krwi... :roll: A ja za Korą na kolanach ze ścierą po domu latałam i ścierałam plamki :eviltong: Na szczęście nas już ten problem nie dotyczy :p Kora miała sterylke :p Quote
haska_12 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Wow? Kora jest po sterylizacji? Nie wiedziałam :razz:... Quote
Madzia_19 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 czekamy na nowe fotki ślicznotki :p Quote
WalentyNaa Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 No tak te plamki krwi sa najgorsze choc kupilam mojej suni majtki na cieczke..ale nie przypadly jej do gustu i usilnie proboje je sciagnac ...ale krew to jescze nic :cool1: ostanio Berdy dostsla hmm po prostu biegunki i nie wytrzymala zeby na dwor wyjsc .. a miala te gatki na sobie i niestety wynikl straszny "wypadek" :shake: narobila w te majty lalo sie jej z dupki jak nie wiem co zaciapal cala podloge a do teog sciany ... a ja latalam wycieralam gowienka i o 22 mylam podlogi ...alez rozloscila pania :angryy: tearz to sie troche smieszne wydaje :eviltong: Quote
Ola&Kora Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 WalentyNaa; napisał(a):No tak te plamki krwi sa najgorsze choc kupilam mojej suni majtki na cieczke..ale nie przypadly jej do gustu i usilnie proboje je sciagnac ...ale krew to jescze nic :cool1: ostanio Berdy dostsla hmm po prostu biegunki i nie wytrzymala zeby na dwor wyjsc .. a miala te gatki na sobie i niestety wynikl straszny "wypadek" :shake: narobila w te majty lalo sie jej z dupki jak nie wiem co zaciapal cala podloge a do teog sciany ... a ja latalam wycieralam gowienka i o 22 mylam podlogi ...alez rozloscila pania :angryy: tearz to sie troche smieszne wydaje :eviltong: No to miałaś nieprzyjemną przygodę :roll: U mnie też Kora raz koopala zrobiła ale takiego normalnego więc nie było dużego problemu :eviltong: Quote
BooBC Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 No ale już się nie gniewamy na Berdy ..... prawda ?!? No to fotki Berdy prosimy :multi: :multi: :multi: Quote
WalentyNaa Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 nie no jak ja mgoe sie na nia gnieaac dlugo jak ona spojrzy tymi oczetami swoimi na mnie ..:loveu: ..a zdjec mam niewiele teraz ale jak znajde chwile to wrzuce...bo troche ganiania przed tymi swietami jest :shake: ciagle cos do roboty Quote
BooBC Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 No a dzisiaj piątek .... miałyśmy iść razem :) Quote
Madzia_19 Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 WalentyNaa napisał(a):nie no jak ja mgoe sie na nia gnieaac dlugo jak ona spojrzy tymi oczetami swoimi na mnie ..:loveu: ..a zdjec mam niewiele teraz ale jak znajde chwile to wrzuce...bo troche ganiania przed tymi swietami jest :shake: ciagle cos do roboty w takim razie czekamy z niecierpilwością :p Quote
Recommended Posts