Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 296
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zajaczki znalazy sie 3 dni temu przed drzwiami mojego przyszlego nowego domku ( narazie w trakcie budowy) ..jeden juz niestety nie przezyl. O istnieniu malenstw dowiedzialam sie dopiero wczoraj kiedy moj tata mi o tym powiedzial i wytlumaczyl gdzie dokladnie sie one znajduja. Przeniesli je w trawke tuz za plotem. Wiec kiedy tylko sie o tym dowiedzialam szybciutko pojechalam po nie.. kiedy je zobaczylam no coz serce sie krajalo a wiadomo ze opuszczone przez matke bezbronne malenstwa na polu nie mialyby szansy przezyc, wiec wzielam je w kartonik w drodze powrotnej kupilam mleczko strzykaweczki, wyslalam kartonik i jak narazie opiekuje sie nimi . Mam nadzieje ze przezyja. Tylko narazie nie wiem co dalej z nimi zrobic... :roll:

Posted

Niestety jeden zajaczek jest w bardzo ciezkim stanie a drugi zarazil sie i rowniez z nim coraz gorzej :placz: :placz: :placz: a w zasadzie jestem bezradna po wizycie u weterynarza i zastrzykach narazie wcale nie jest lepiej :shake:

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

witaj Ewa :):):):):)

Twoja Berdi to suuper labka:loveu::loveu: taka kochana ;)

wczoraj bardzo dobrze się spisała , dla tych którzy nie wiedzą Berdi dostała ocenę bardzo dobrą na 10 suk, w Gorzowie będzie już mam nadzieję:razz: 1 labo 2 lokata ;)

Posted

WalentyNaa napisał(a):
dzieki za odwiedzinki :) ja tam z mojej suni jestem zadowolona jak na pierwszy raz bylo super :) a zobaczymy jak w Gorzowie pojdzie :]:razz:

hej:) w Gorzowie będzie jeszcze lepiej ;) jutro wstawię fotki tutaj na wątek ze Szczecina

Posted

No super Berdy .... wielkie brawka :multi::multi::multi:

Ja dzisiaj na spacerze spotkałam labka Akima (też z rodowodem) ;) Moż właścicielka zapisze się na dogo :multi:

• 5 months later...
Posted

hejka wszystkim...ojej jak dawno mnie tu nie bylo ;/ pozdrawiam wszystkich.. Berdy ma sie bardzo dobrze :) a Palma my labradora Akima jeszcze nie znamy ale poznalam jego pania :0 Magda ma na imie no i mamy sie umowic na spacer zeby psiaki sie poznaly ;-)

• 3 weeks later...
  • 6 months later...