WinterGirl Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 zerkamy żeby powiedzieć Hello i zostawić słonecznego tulaska Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1] Quote
WalentyNaa Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 a to tak jesczez kilka zdjec z zimy ;-) Quote
WalentyNaa Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 kochany Farkus :loveu: pelne skupienie :cool1: fotografowie : ewelinabuck i limoncia :cool3: Quote
WalentyNaa Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 pomocnik przy budowie plotu :razz: a teraz kilka zdjec slicznej Kory - suczki mojego chlopaka niestety nie mozemy razem z Berdy wtedy chodzic na spacery bo Kora, chce Berduche zjesc:shake: Quote
ewelinabuck Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 sliczne fotki .Korusia to niedobrota mala :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Likaa Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Ale cudne fotki :) Hihi a ten atak bajeczny :D Pozdrawiamy i zapraszamy do nas z wizytą :) Lika&Taffy Quote
Marta_Ares Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 oo lowczarki:loveu: :loveu: :loveu: sliczna:loveu: szkoda ze dziewczyny sie nie dogaduja Quote
WalentyNaa Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 No szkoda szkoda :shake: dlatego tak rzadko mam przyjemnosc spacerowania sobie z Korunia :-( a ni i ma tyle czasu zeby raz isc z jedna raz z druga obowiazki inne tez czekaja :roll: Quote
BooBC Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Ewa jutro idziemy na sapcer o 13 ..... jeśli chciałabyś z nami iść zagadaj do Ewelinki lub Moniki lub do mnie ;) :lol: ;) Jak ni będzie nas na gg to spotykamy się o 13 na wybiegu a celem jest zakole ;) :loveu: ;) ZAPRASZAMY BERDUCHE I JEJ PANIĄ :loveu: :loveu: :loveu: POZDRO :loveu: Quote
WalentyNaa Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Oj ale spacer sie udal :P dziewczyny taka wyglodniala wrocilam ze konia z kopytami bym zjadla a beryd to nawet nie wstaje tak slodziutko spi :loveu: obie juz nie mamy sily Quote
Madzia_19 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Na stole święcone, obok baranek... no i koszyczek pełen pisanek, wiosenne bazie stoją w wazonie, niech podczas Wielkiej Nocy miłość w sercach płonie. Życzymy Wesołych Świąt :) Magda&Lucky :) Quote
WalentyNaa Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Dziekujemy slicznie za wszystkie zyczonka :) Quote
WalentyNaa Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 troszeczke foteczek Berduszki :) ... przedstawimy pozy wystawowe .. to narazie jeydnie cwiczenia i nauka ..ale co o tym sadzicie :> Quote
WalentyNaa Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 a tutaj troche fotek ze spacerku .. berdusiowe przysmaczki :cool3: Quote
WalentyNaa Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Jak widac w tytule zaszla pewna zmiana :P wyjasnieniem tego beda przykladowo foteczki z Buckiem gdzie po prostu berdy ewidentnie zasypuje go calusami , zreszta tak jak wiekszosc piesków :razz: stad caluśnica :cool3: Quote
BooBC Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 No suuper :loveu: :loveu: :loveu: Pozdrawiam :loveu: Quote
WalentyNaa Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 nie ma to jak polezec na balkonie :cool3: ..kilka fotek Berdy z jamniczkiem Toffikiem :) Quote
WalentyNaa Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 a tu cos dla odmiany :) koniki :cool1: zdjecia z wizyty w stadninie , gdzie poejchalam z zamiarem nauki jazdy konnej :razz: ale niestety zabraklo juz konika dla mnie :roll: Quote
Madzia_19 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='WalentyNaa'] Śliczne fotki :loveu: Berdy jaka grzeczniutka :lol: Ślicznie razem wyglądacie :lol: Quote
limoncia Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Czesc ewa swietne fotki:loveu: :loveu: :loveu: Berdy jak zwykle sliczna:loveu: :loveu: :loveu: pzdr..:lol: Ps; zapraszam do mnie sa fotki Quote
WalentyNaa Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 dziekuje za odwiedzinki.hehe tam wyzej na zdjeciu to akurat moja kolezanka z Berdy jest :) Quote
Recommended Posts