KarolaBox Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='WalentyNaa'] Ojej jaki piękny labek :)))))))))))))))))) :loveu: :loveu: :loveu: Quote
WalentyNaa Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 a dziekuje za odwiedzinki... my pewnie w okolicach Torunia to bedziemy byc moze w lato.. ale jeszcze nie na 100 % wiadomo..ale jelsi odwiedzimy te okolice to nie zapomnimy o mamusi Berdy i siostrzycce :) P.S Pozdrawiam Ewa & Berdy;) Quote
Basenji Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 A na czym polega ta cudowność? Zdrówko:crazyeye: Quote
WalentyNaa Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 po prostu ... bo kazdy piesek jest kochany i cudownie ze sa przy nas :p Quote
BooBC Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Basenji napisał(a):A na czym polega ta cudowność? Zdrówko:crazyeye: Berdy jest cudownym psem czy masz jakieś wątpliwości :roll: :mad: :roll: ( :diabloti: :evil_lol: :diabloti: ) Gdzie NEW foty Berdy :placz: Quote
limoncia Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Ja także uważam że Berdy jest cudownym psiakiem... Jest świetna i jest oczkiem w glowie swojej pani...:lol: a zresztą moim zdaniem każdy psiak jest cudowny dla swojego właściciela i ma prawo go(psiaka) tak nazywać Quote
WalentyNaa Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 jutro na spacerku porannym postaram sie zrobic kilka ladnych fotek to powklejam ..bo niestety naraze braki w zasobach :( a bynajmniej aparat kiepski i zdjecia zrobione do niczego sie nie nadaja :shake: Quote
Jupi Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 a może jakieś nowe fotki Berdowe się znajdą? Quote
WalentyNaa Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 no to prosze kilka fotek z leniuchowania Berduchy :P ... 1 Berdy poduszkowiec :D Quote
limoncia Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Ale z Berdusi urocza dama:loveu: Super fotki:loveu: :loveu: Quote
WalentyNaa Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 halo ! nowe fotki a nikt nie wpada :( co prawda narazie malutko...ale postaram sie o wiecej :) Quote
ewelinabuck Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 no ta to jak na lozku ......ona tak zawsze:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: znalazla sie ksiezniczka Fiona ...hehehehheheheh ale jej dobrze.......:loveu: Quote
Madzia_19 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 WalentyNaa napisał(a):no to prosze kilka fotek z leniuchowania Berduchy :P ... 1 Berdy poduszkowiec :D No ładnie :p od rzu widać kto tu rządzi :eviltong: Jednak wszystkie psiaki takie wygodnickie :) Wypisz wymaluj Lucky :eviltong: :p Więcej zdjęć pięknej Berdy prosimy :loveu: :loveu: :loveu: Quote
BooBC Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 WalentyNaa napisał(a): :lol: :lol: :lol: "Berdy uśmiech, jutro też jest dzień" wygląda jakby sama sobie humor poprawiała :lol: :lol: :lol: Quote
Rinuś Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 a ja dalej widze swiateczny bannerek :D przecierz juz nie ma swiat :evil_lol::evil_lol::lol: Quote
WalentyNaa Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 dzieki za odiwedzinki :( niestety narazie nie mam czasu na nowe fotki :placz: od jutra sesja sie zaczyna bedzie duzo nerwow :( a na banerek to tym bardziej nie znajde czasu :shake: Quote
BooBC Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 To ja jutro banerek wykonam, bo bardzo koffamy Berduchę :loveu: :loveu: :loveu: Quote
WalentyNaa Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 jezeli tak to dziekujemy slicznie z gory :-* Quote
BooBC Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Mam nadzieję ze się podoba :) Pozdrawiam Karolina & Boogie Quote
WalentyNaa Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Sliczniusi :) podoba sie i to bardzo :) <jupi> jestesmy z Berdusia zadowolone :) Quote
Rinuś Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 WalentyNaa napisał(a): ale macie wielkie łóżko:crazyeye::crazyeye::crazyeye: a z jakiego miasta jestescie?? Brutusek napewno by sie zakochal w takiej pieknosci:loveu::loveu::loveu: Quote
ewelinabuck Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 sa z goleniowa kolo szczecina tak jak ja:eviltong: Quote
Recommended Posts