Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 296
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a dobry wieczor ...dziekuje za odwiedzinki berdusiowej galeryjki :)
jak narazie to fotek nie wiele mam... spacerki skromne:-( ... bo Berducha cieczke ma.. no i niestety trzeba bardzo pisnki pilnowac .. :shake:

Posted

No Karolinka musimy sie umowic w ogole na jakis spacerek porzadny bo ostatnio to tylko taki maly :cool1: ale wydaje mi sie ze nastapi to dopiero po swietach bo teraz Berdy zblizaja najgorsze plodne dni :-( to dopieor bedzie masa psow pod domem :shake: :placz:

Posted

najgorzej ze nie wiem czy to psy czy Berdy zrobila...ale mam dziure w siatce w plocie :( wujek mial przyjsc powiazac tam zaltac czyms ale cos nie ma czasu ... a poki co to berducha pod czujnym okiem swojej panci wychodzi na ogorodek :eviltong: a na spacer to z wielkim kijem :mad: do odganiania psich atakow :angryy:

Posted

Oj tak... cieczka :evil_lol: Pamiętam jak Kora miała pierwszy raz... :evil_lol: Na dwóre z kijem latałam a za mną i Korą 5 innych psów :roll: Poza tym Kora nadstawiała się nawet kotom :eviltong: :eviltong: :eviltong: No i jeszcze te plameczki krwi... :roll: A ja za Korą na kolanach ze ścierą po domu latałam i ścierałam plamki :eviltong: Na szczęście nas już ten problem nie dotyczy :p Kora miała sterylke :p

Posted

No tak te plamki krwi sa najgorsze choc kupilam mojej suni majtki na cieczke..ale nie przypadly jej do gustu i usilnie proboje je sciagnac ...ale krew to jescze nic :cool1: ostanio Berdy dostsla hmm po prostu biegunki i nie wytrzymala zeby na dwor wyjsc .. a miala te gatki na sobie i niestety wynikl straszny "wypadek" :shake: narobila w te majty lalo sie jej z dupki jak nie wiem co zaciapal cala podloge a do teog sciany ... a ja latalam wycieralam gowienka i o 22 mylam podlogi ...alez rozloscila pania :angryy: tearz to sie troche smieszne wydaje :eviltong:

Posted

WalentyNaa; napisał(a):
No tak te plamki krwi sa najgorsze choc kupilam mojej suni majtki na cieczke..ale nie przypadly jej do gustu i usilnie proboje je sciagnac ...ale krew to jescze nic :cool1: ostanio Berdy dostsla hmm po prostu biegunki i nie wytrzymala zeby na dwor wyjsc .. a miala te gatki na sobie i niestety wynikl straszny "wypadek" :shake: narobila w te majty lalo sie jej z dupki jak nie wiem co zaciapal cala podloge a do teog sciany ... a ja latalam wycieralam gowienka i o 22 mylam podlogi ...alez rozloscila pania :angryy: tearz to sie troche smieszne wydaje :eviltong:

No to miałaś nieprzyjemną przygodę :roll: U mnie też Kora raz koopala zrobiła ale takiego normalnego więc nie było dużego problemu :eviltong:

Posted

nie no jak ja mgoe sie na nia gnieaac dlugo jak ona spojrzy tymi oczetami swoimi na mnie ..:loveu: ..a zdjec mam niewiele teraz ale jak znajde chwile to wrzuce...bo troche ganiania przed tymi swietami jest :shake: ciagle cos do roboty

Posted

WalentyNaa napisał(a):
nie no jak ja mgoe sie na nia gnieaac dlugo jak ona spojrzy tymi oczetami swoimi na mnie ..:loveu: ..a zdjec mam niewiele teraz ale jak znajde chwile to wrzuce...bo troche ganiania przed tymi swietami jest :shake: ciagle cos do roboty

w takim razie czekamy z niecierpilwością :p