BooBC Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 A Ewciu zapomniałam ... co powiesz na spacerek => w sobote, tam gdzie szłam z Eweliną wczoraj => foto w galerii Boogie A muszę się uśmiechnąć o Gorzów :oops: :evil_lol: :oops: Quote
WalentyNaa Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 No dziekuje za wpisy :) jak bede miala troche czasu to porobie pare zdjec:) o ile moj aparat fotograficzny z komorki mi na jakies nadajce sie do pokazania pozowli:P P.S Palma jak mi pozwola wziac samochod to nie ma problemu zebyscie z Boogie rowniez pojechaly na ta wystawe :p Quote
WalentyNaa Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 AA i na spacerek tez jestesmy z Berdusia chetne :cool3: Quote
ewelinabuck Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 na spoacerek to z niedziele;) ;) mozna isc o 9 rano;) do 15 Quote
BooBC Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Nom to spacerek sobota lub niedziela ..... o której Wam pasuje ... puścicie strzałke i lecicie do mnie :evil_lol: A ty zgłaszasz Berdy do Gorzowa ?!? Quote
WalentyNaa Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 Nom Palma mam zamiar jechac do Gorzowa z Berdy ... jescze troche czasu zobaczymy jak Berdy bedzie przygotowana ... Quote
BooBC Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Mam nadzieję że na 6+ :cool3: :cool1: :cool3: Quote
BooBC Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 DLACZEGO :-o :crazyeye: :-o Chyba chcemy aby Berducha wygrała :multi: :loveu: :multi: Quote
WalentyNaa Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 No cosh trzeba sie wziac za uzupelnianie brakow galerii :P zaraz beda foteczki:-) Quote
WalentyNaa Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 No nieestety zawiodlam nie ze swojej winy ale po prostu imageshack zaniemogl :( Quote
BooBC Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Szkoda :-( :placz: :-( Czekam nadal na fotki :loveu: :) :loveu: Quote
DiDDlina85 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Fantastyczne psisko!!! Jest przepiekna:))) Pozdrowionka! Quote
limoncia Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Pewnie że Berdy jest piękna labką . Czekamy na foteczki.... Na kapliczkach było swietnie;) ;) ;) Quote
WalentyNaa Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 O widze Monika dolaczylas wreszcie do nas:) Super ciesze sie bardzo :] a zdjecia chce wrzucic ale niesttey mam tak zawalony tydzien i wciaz nie moge sie do tego zabrac ale mysle ze do kocna teog tyg jeszcze beda :) pozdrowionka Quote
WalentyNaa Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 Ale dzis na dobry poczatek kilka zdjec wykonanych prez Monike (lemoncie) :) Quote
BooBC Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Hey ponownie :eviltong: :lol: :eviltong: Czekam na fotki ...... a tak na marginesie grono Goleniowskich dogomaniaczek nadal rośnie : * Marta - Marta Chmielewska :loveu: :loveu: :loveu: * Olka - Olcia&Tasha :loveu: :loveu: :loveu: * Ewelina - Ewelinabuck :loveu: :loveu: :loveu: * Monika - limoncia :loveu: :loveu: :loveu: * Ewcia - WalentyNaa :loveu: :loveu: :loveu: * Karolina (ja) - palma :razz: :diabloti: :razz: * Marta - Martavantos :roll: :roll: :roll: ----------- Kto jeszcze z Goleniowa ...... pokazać się :eviltong: :razz: :eviltong: ====================== WOW !!! TA FOTA JEST ZAJEFAJNA :crazyeye: :) :crazyeye: Quote
WalentyNaa Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 Sliczne fotki nieprawdaz:> ? jeszczezbylo cieplutko letnio i zielono :) :loveu: Quote
WalentyNaa Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 tutaj Berdunia ze swoja pania :D:cool3: Quote
WalentyNaa Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 No narazie to koniec :eviltong: mam jeszcze kilka fotek w zapasie i to z nad zalewu :razz: gdzie Berdy szalala na stepnickiej plazy :cool3: ale potrzymam was jesczez w niepewnosci :razz: zreszta strasnzie dlugo dzis otwieraja mi sie strony dogomani ;/ Quote
Marta_Ares Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 ale super fotki:loveu: :loveu: :loveu: wszystkie sliczne i taka grudniowa pogoda:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 :-( :-( sliczne foteczki tu jedzsze Kodak zyl:-( :-( :-( :-( to byl jego ostatni tak dlugi spacer:-( :-( :-( :-( :-( Quote
Recommended Posts