lilk_a Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Agnieszka_K napisał(a):znalazłam na mapie do wizyt: Cockermaniaczka olalolaa ale dziewczyn nie znam;) jeżeli chodzi o Lubliniec to z Lublińca jest Lu_Gosiak Quote
Tola Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 lilk_a napisał(a):jeżeli chodzi o Lubliniec to z Lublińca jest Lu_Gosiak I podobno nescca... Bardzo dziękuję:) Napisałam do nesccy; Lu_Gosiak ma chyba pełną skrzynkę - spróbujcie jutro rano, bo ja będe dopiero wieczorem... Quote
Lu_Gosiak Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 jestem na wezwanie Lilki:) moge sprawdzic domek - poprosze adres na pw - juz czyszcze skrzynke:) Quote
Tola Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Lu_Gosiak napisał(a):jestem na wezwanie Lilki:) moge sprawdzic domek - poprosze adres na pw - juz czyszcze skrzynke:) :multi: Super - juz wysyłam Quote
azalia Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Dziewczyny sprawdzajcie szybciutko domek i przedstawcie sunię jako cudowną i grzeczną istotkę-bo przecież taka jest naprawdę.Trzymam kciuki moooooocno! Quote
wojtuś Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Agnieszka_K napisał(a):znalazłam na mapie do wizyt: Cockermaniaczka olalolaa ale dziewczyn nie znam;) olalolaa - znam z Dogo, a może i Wy też, działa w schronie w Częstochowie, przez pół roku szukaliśmy w Krakowie "jej" Chanelki - przypadkowo okazało sie że Chanelka jest w naszym schronie i Ola z Ulką12 zaraz przyjechały po Kochaną uciekinierkę:) Cieszę się - może to ten domek dla Pięknoty:) Quote
wojtuś Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Lu_Gosiak napisał(a):jestem na wezwanie Lilki:) moge sprawdzic domek - poprosze adres na pw - juz czyszcze skrzynke:) Gosia jak sie cieszę że jesteś:loveu: sprawdź proszę domek dla zamojskiej Pięknoty;);) Quote
Tola Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 bela51 napisał(a):Napiszcie do anett. Ona chyba jest z tamtych okolic. Bardzo dziękujemy - na wizytę zgodziła się LU_Gosiak:) Quote
nescca Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Co Lu_gosiak....co Lu_gosiak.... ja też chcę na wizytę!!!!!! hahahah..... jedziemy razem. Będziecie miały wizytę podwójną....dubeltową. Prześwietlimy dom jak rentgen. A co.... tak Lubliniec działa. :) Quote
Agnieszka_K Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Lu_Gosiak napisał(a):jestem na wezwanie Lilki:) moge sprawdzic domek - poprosze adres na pw - juz czyszcze skrzynke:) bardzo Ci dziękujemy! :loveu::loveu::loveu: oby wizyta była owocna:) Quote
wojtuś Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 nescca napisał(a):Co Lu_gosiak....co Lu_gosiak.... ja też chcę na wizytę!!!!!! hahahah..... jedziemy razem. Będziecie miały wizytę podwójną....dubeltową. Prześwietlimy dom jak rentgen. A co.... tak Lubliniec działa. :) No to pięknie:):) Dzieki:loveu: Quote
Tola Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 nescca napisał(a):Co Lu_gosiak....co Lu_gosiak.... ja też chcę na wizytę!!!!!! hahahah..... jedziemy razem. Będziecie miały wizytę podwójną....dubeltową. Prześwietlimy dom jak rentgen. A co.... tak Lubliniec działa. :) Super działa:) Quote
agusiazet Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 Ale tu się podziało jak mnie nie było:) Super, że wizyta już będzie!!! Quote
Tola Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Sunia dzisiaj W schronie była zadra i mój TZ (suczka jest zarezerwowana) Quote
Tola Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Lu_Gosiak mieszka bardzo blisko wiec myslę, ze niedługo:cool3: Jesli wizyta wypadnie pomyslnie poprosimy o sterylkę w schronie. Quote
Lu_Gosiak Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 powiedzcie mi jeszcze ile Ona ma lat i jak z innymi sukami?? Quote
zadra Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Atena ma ok 4 lat.Akceptuje inne suki,jest spokojna i opanowana.Dzisiaj ją zarezerwowałam Uploaded with ImageShack.us Quote
Tola Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Lu_Gosiak napisał(a):powiedzcie mi jeszcze ile Ona ma lat i jak z innymi sukami?? Ok 3 - 4; W boksie jest około 10 duzych suk - nie widac, zeby wszczynała kłótnie Quote
agusiazet Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 Wpłynęło 200 zł od anuli42 na bezimienną:) Dziękuję! Quote
Lu_Gosiak Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 bela51 napisał(a):A kiedy ta wizyta ? dzis juz nie zdazylam bo niedawno wrocilam z pracy, jak Pani bedzie pasowalo to jutro):) Quote
zadra Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Lu_Gosiak napisał(a):dzis juz nie zdazylam bo niedawno wrocilam z pracy, jak Pani bedzie pasowalo to jutro):) Trzymam kciuki!! Quote
Recommended Posts