handzia Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Ojej, no jak tam poszło. Byłam dzisiaj w schronisku, Lili leżała jak sobie jak królewna i wygrzewała się na słońcu:) Quote
Lu_Gosiak Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 wisci niwesole bo chyba trzeba sie pozegnac z panna:):) domek po prostu jak dla mnie super!! 3 swietne coreczki i mama a do tego 3 psiaki i 2 koty - rodzina kochajaca zwierzeta i z wielkim sercem...maja ogromne podworko do biegania, ale psy i tak spia w domu - owczarka 12 letnia wybrala sobie miejsce pod schodami i tam spi w dzien - juz słabiukto drepcze ale zwiedzala z Nami cale obejscie, do tego pudelka i 4 letni dalmatynczyk - zwierzeta wychuchane i widac, ze baaardzo kochane...idealnw stado, bardzo ze soa zzyte...Lili tez bylaby na poczatku w domu - jezeli bedzie chciala byc to moze byc caly czas - jezeli wybierze sobie podworko to bedzie na podworku - jest wielka buda luzem stojaca, zadnych kojcow czy zamykania - ale szczerze to nie sadze, ze bedzie na dworze - bo owczarka tez jest zabierana do domu na noc:) w razie wyjazdow- chociaz praktycznie takowych nie ma opieke nad psami sprawowali by rodzice Pani domu jedyne do czego sie przyczepilam to brak ogrodszenia z tyłu domu - ale ma byc w tydzien to zrobione...Pani i tak, jezeli zdecydujecie sie poslac tam Lili to prosila by bylo to po 3 maja - gdyz maja jakis wyjazd i nie chce psa na dzien dobry zostawiac na dluzej samego sterylka jak najbardziej - owczarka jest wysterylizowana bo musiala byc...dalmatynczyk jest w planach do kastracji i kotka tez ma byc wysterylizowana Quote
Celebrinfea Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Jupiiii !!!! :) Lu_Gosiak, ty chcesz, żebym na zawał zeszła z tym stopniowaniem napięcia? :) Quote
handzia Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Wspaniale :loveu::loveu::loveu: Będą z niej zadowoleni, na pewno. To cudna sunia:) Ale ostatnio się zaczyna dziać, tak na wiosnę chyba się wszyscy otwierają :lol: Quote
wojtuś Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Gosia za ten pierwszy wpis to myślałem, że ......:mad:, ale teraz dzieki za wiadomości o tak przekochanym domku :multi:, i dzięki za wizytę:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
Lu_Gosiak Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 wojtuś napisał(a):Gosia za ten pierwszy wpis to myślałem, że ......:mad:, ........ :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mialam tam byc 10 minut bo sie spieszylam a kurde siedzialam prawie godzine - tak mi sie nie chcialo wychodzic ten dalmatynczyk jest boski taki wariat - pewnie bedzie szalal po ogrodzie z Lili Quote
wojtuś Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Lu_Gosiak napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: mialam tam byc 10 minut bo sie spieszylam a kurde siedzialam prawie godzine - tak mi sie nie chcialo wychodzic ten dalmatynczyk jest boski taki wariat - pewnie bedzie szalal po ogrodzie z Lili Ale cudnie, i to że takie Rodziny kochające Zwierzaki są:loveu: A dla Lili - aż nie mogę sobie wyobrazić jak będzie szczęśliwa w takim stadzie Psiaków:multi: Gosia:loveu: jak przyjedzie Lili to porób proszę zdjęcia z jej pobytu u Państwa:) Quote
Joodith Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Ale domek :) Lilijka nawet nie podejrzewa jakie szczęśliwe dni przed nią. Quote
Tola Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 :multi::multi: Lu_osiak - bardzo dziekuje za wizyte i za takie wiesci :Rose:, chociaz to pierwsze zdanie zapowiadało zupełnie inny klimat:evil_lol: Bardzo sie cieszę:lol: Dzisiaj rano zadra zamówiła sterylkę u suni, więc powoli mozemy szukac transportu:lol: Quote
agusiazet Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 Tola, ile czasu po sterylce trzymają sunię na rekonwalescencji? Ściągną jej szwy w schronisku? Trochę mnie martwi ten brak płotu! Czy mam rozmawiać z Pati-C na temat transporty? Mam na ten cel 241 zł:) Quote
Martika&Aischa Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Lili kochana sunieczko i ja bardzo się cieszę :) wspaniałe wiadomości:multi: Quote
Lu_Gosiak Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 agusiazet napisał(a):Tola, ile czasu po sterylce trzymają sunię na rekonwalescencji? Ściągną jej szwy w schronisku? Trochę mnie martwi ten brak płotu! Czy mam rozmawiać z Pati-C na temat transporty? Mam na ten cel 241 zł:) nie trzeba sie martwic, bo jak pies przyjedze to plot juz musi byc zrobiony:) Pani sama mowila, ze przyjazd psa jest motywacja zeby to w koncu skonczyc - planuja skonczyc w tym tygodniu a do 3 maja to juz napewno Quote
Tola Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 agusiazet napisał(a):Tola, ile czasu po sterylce trzymają sunię na rekonwalescencji? Ściągną jej szwy w schronisku? Trochę mnie martwi ten brak płotu! Czy mam rozmawiać z Pati-C na temat transporty? Mam na ten cel 241 zł:) Lili będzie musiała zostac w schronie ok 12 dni, ale od dnia sterylki. Będzie ją mozna zabrac dopiero po zdjęciu szwów. Nie wiadomo kiedy operacja - jak tylko będzie wiadomo - zadra na pewno napisze. Myslę, ze o transport mozna pytac, datę ustalimy pózniej. Quote
Agnieszka_K Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 wspaniałe wieści, że taki cudny domek się trafił !!!:) Quote
Tola Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Lili musi jeszcze troche wytrzymac w schronie. Mam nadxzieję, ze sterylka będzie jeszcze przed swietami. Quote
agusiazet Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 Podrzucam ślicznotkę i czekam na wieści o sterylce! Quote
wojtuś Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 [quote name='Tola']Dla wszystkich życzenia radosnych Świąt! I Szczęśliwych :loveu: I Słonecznych :loveu: I z Przyjacielami machającymi ogonami :loveu: Quote
handzia Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 anula42 napisał(a):i co tam słychać u naszej slicznotki? No właśnie, jak tam sunia? Domek już pewny? Quote
agusiazet Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Czy Lili miała sterylkę? Na kiedy potrzebny transport? Quote
Tola Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 W piątek lub sobote wybieramy sie z zadrą do schronu, to popytamy o Lili. Pani na razie nie odbiera tel, ale cos sobie przypominam, ze w czasie wizyty przedadopcyjnej była mowa o wyjezdzie... Moze zagranicznym... Quote
Recommended Posts