Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wisci niwesole bo chyba trzeba sie pozegnac z panna:):)
domek po prostu jak dla mnie super!! 3 swietne coreczki i mama a do tego 3 psiaki i 2 koty - rodzina kochajaca zwierzeta i z wielkim sercem...maja ogromne podworko do biegania, ale psy i tak spia w domu - owczarka 12 letnia wybrala sobie miejsce pod schodami i tam spi w dzien - juz słabiukto drepcze ale zwiedzala z Nami cale obejscie, do tego pudelka i 4 letni dalmatynczyk - zwierzeta wychuchane i widac, ze baaardzo kochane...idealnw stado, bardzo ze soa zzyte...Lili tez bylaby na poczatku w domu - jezeli bedzie chciala byc to moze byc caly czas - jezeli wybierze sobie podworko to bedzie na podworku - jest wielka buda luzem stojaca, zadnych kojcow czy zamykania - ale szczerze to nie sadze, ze bedzie na dworze - bo owczarka tez jest zabierana do domu na noc:)
w razie wyjazdow- chociaz praktycznie takowych nie ma opieke nad psami sprawowali by rodzice Pani domu
jedyne do czego sie przyczepilam to brak ogrodszenia z tyłu domu - ale ma byc w tydzien to zrobione...Pani i tak, jezeli zdecydujecie sie poslac tam Lili to prosila by bylo to po 3 maja - gdyz maja jakis wyjazd i nie chce psa na dzien dobry zostawiac na dluzej samego
sterylka jak najbardziej - owczarka jest wysterylizowana bo musiala byc...dalmatynczyk jest w planach do kastracji i kotka tez ma byc wysterylizowana

Posted

Wspaniale :loveu::loveu::loveu: Będą z niej zadowoleni, na pewno. To cudna sunia:) Ale ostatnio się zaczyna dziać, tak na wiosnę chyba się wszyscy otwierają :lol:

Posted

Gosia za ten pierwszy wpis to myślałem, że ......:mad:, ale teraz dzieki za wiadomości o tak przekochanym domku :multi:,
i dzięki za wizytę:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

wojtuś napisał(a):
Gosia za ten pierwszy wpis to myślałem, że ......:mad:, ........

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
mialam tam byc 10 minut bo sie spieszylam a kurde siedzialam prawie godzine - tak mi sie nie chcialo wychodzic
ten dalmatynczyk jest boski taki wariat - pewnie bedzie szalal po ogrodzie z Lili

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
mialam tam byc 10 minut bo sie spieszylam a kurde siedzialam prawie godzine - tak mi sie nie chcialo wychodzic
ten dalmatynczyk jest boski taki wariat - pewnie bedzie szalal po ogrodzie z Lili

Ale cudnie, i to że takie Rodziny kochające Zwierzaki są:loveu:
A dla Lili - aż nie mogę sobie wyobrazić jak będzie szczęśliwa w takim stadzie Psiaków:multi:
Gosia:loveu:
jak przyjedzie Lili to porób proszę zdjęcia z jej pobytu u Państwa:)

Posted

:multi::multi:
Lu_osiak - bardzo dziekuje za wizyte i za takie wiesci :Rose:, chociaz to pierwsze zdanie zapowiadało zupełnie inny klimat:evil_lol:
Bardzo sie cieszę:lol:
Dzisiaj rano zadra zamówiła sterylkę u suni, więc powoli mozemy szukac transportu:lol:

Posted

Tola, ile czasu po sterylce trzymają sunię na rekonwalescencji? Ściągną jej szwy w schronisku?

Trochę mnie martwi ten brak płotu!

Czy mam rozmawiać z Pati-C na temat transporty? Mam na ten cel 241 zł:)

Posted

agusiazet napisał(a):
Tola, ile czasu po sterylce trzymają sunię na rekonwalescencji? Ściągną jej szwy w schronisku?

nie trzeba sie martwic, bo jak pies przyjedze to plot juz musi byc zrobiony:) Pani sama mowila, ze przyjazd psa jest motywacja zeby to w koncu skonczyc - planuja skonczyc w tym tygodniu a do 3 maja to juz napewno

Posted

agusiazet napisał(a):

Lili będzie musiała zostac w schronie ok 12 dni, ale od dnia sterylki.
Będzie ją mozna zabrac dopiero po zdjęciu szwów.
Nie wiadomo kiedy operacja - jak tylko będzie wiadomo - zadra na pewno napisze.
Myslę, ze o transport mozna pytac, datę ustalimy pózniej.

Posted

W piątek lub sobote wybieramy sie z zadrą do schronu, to popytamy o Lili.
Pani na razie nie odbiera tel, ale cos sobie przypominam, ze w czasie wizyty przedadopcyjnej była mowa o wyjezdzie...
Moze zagranicznym...