Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tola napisał(a):
Planujemy z zadra kolejny wyjazd do schronu - moze będą kolejne zdjęcia i więcej informacji.

[FONT=Georgia]allegro Ateny
[FONT=Georgia][SIZE=2]zamówione przez
[/FONT] agusiazet
jeżeli będą nowe zdjęcia i więcej informacji dopiszę[/FONT]

Posted

anula42 napisał(a):
witam dziewczyny- dzis przelałam 200zł na dobry poczatek dla ślicznotki, może uda sie ją stamtąd wyciągnąć???

:multi::multi::multi: trzeba zrobić wszystko żeby ją wyciągnąć! Piękna dziewczynka!

Posted

anula42 napisał(a):
faktycznie-przepraszam ,pomyliły mi się wątki (za dużo tego) ale na sunie też przeleję tylko proszę o numer konta

Anula jeśli chcesz wycofać pieniążki to myślę, że nie będzie problemu-trzeba się tylko dogadać - każdemu się może zdarzyć pomyłka, grunt, że poszły na konto dogo:)

Posted

agusiazet napisał(a):
Proszę o chwilkę cierpliwości, musimy ustalić na jakie konto zbieramy!

Ponieważ nikt z Zamościa nie zaoferował sie w zbieraniu pieniędzy, ani na swoje, ani na stowarzyszeniowe konto - podam moje konto na PW, zbieram już na zamojską Iwę u furciaczkowej, mogę zbierać i na tą bidę:)

Posted

agusiazet napisał(a):
Ponieważ nikt z Zamościa nie zaoferował sie w zbieraniu pieniędzy, ani na swoje, ani na stowarzyszeniowe konto - podam moje konto na PW, zbieram już na zamojską Iwę u furciaczkowej, mogę zbierać i na tą bidę:)

Dopiero dzisiaj zajrzałam:cool3:
Fundacja rzeczywiscie ma juz swoje konto, ale myslę, ze zbieranie na konto prywatne to dobra decyzja.
Nas czeka jeszcze ostateczna rozmowa z księgową:cool3:
Służymy pomocą w przyszłości.

Posted

anula 42, czy Twoja deklaracja jest stała czy jednorazowa? Bo chciałabym zaznaczyć na pierwszej stronie!

Może ktoś jeszcze zadeklaruje wpłaty na suczkę jeszcze bez imienia?