agusiazet Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Takiego smutaska wypatrzyłam na wątku schroniska zamojskiego. Sunia, duża, owczarkowata, nie ma jeszcze nawet imienia. Wg wolontariuszek schroniska suka jest wyciszona, melancholijna i nienachalna. Ponieważ nie mogę już samodzielnie podjąć się ratowania tej suczki zakładam jej wątek, może znajdzie się ktoś kto zechce pomóc suni! Oto ona: Może wspólnymi siłami uda się nam jej pomóc. Każde wsparcie mile widziane! Deklaracje jednorazowe na transport: anula42 200 zł (wpłynęły) bazarek agusiazet 41 zł (wpłynęły) anula42 100 zł (wpłynęło) Środki dostępne: 0 zł 2011-05-20 przelałam 350 zł transport Lili! Quote
Tola Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Zapisuję sie do suni; imienia trzeba slicznotce. Quote
handzia Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Agusiu, byłam dzisiaj w schronisku, cyknęłam, bo tak pięknie pozowała: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
handzia Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Co mogę o niej powiedzieć? Jest bardzo łagodna, pracownik schroniska wchodził do boksu tam gdzie ona jest. Była bardzo spokojna. Dała się pogłaskać:) Quote
handzia Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 No i jest bardzo piękna i młodziutka, to taki wyrośnięty szczeniak, według mnie.... Quote
funia Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Imie Atena pasuje do niej.Jak ja się podpicuje to bedzie piekna !!!! Quote
*Gajowa* Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Sunia jest piękna i potrafi sie uśmiechać nawet w takich okolicznościach... Quote
agusiazet Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 Zrobię bazarek imienny, może jakieś pieniążki się na nią uzbierają:) Quote
agusiazet Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 Podnoszę smutaska na początek kolejki po domek! Quote
Nutusia Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 A można by ją tak sprawdzić na kotki?... :) Quote
agusiazet Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 Nutusia napisał(a):A można by ją tak sprawdzić na kotki?... :) A o to, to trzeba by prosić cioteczki - wolontoriuszki zamojskie! Quote
beka Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Z tego co pamietam ona już tam jest z 7-8 miesiecy. Nikt się nie poznał na niej.. Quote
Nutusia Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Ludzie się nie znają - przekonałam się o tym już nie raz! Choćby na podstawie Lupusa z mojego podpisu... Dajcie znać jak Niuniusia na kocie towarzystwo się zapatruje - będziemy myśleć. Quote
funia Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Jest to trudne do sprawdzenia .Sunia w schronie .Trzeba przywiezc kota do schronu .W schronie 250 psów ,które szczekaja na raz i sunia wyprowadzona z boksu na spotkanie z kotem który wariuje na odglosy wszystkich szczekajaćych psów .Nie widzę tego .szczerze mówiac . Nie wydadzą psa poza schron aby to sprawdzić ., Quote
agusiazet Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 I klops! Czy w schronie nie ma kotów? Quote
Nutusia Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 O kurczaki, to faktycznie problem :( Miałam nadzieję namówić moją sąsiadkę - rozkochaną w takich mordkach - chociaż na DT (choć znając ją, szybko stałby się DS), ale u niej dwa kociaki są. Plus duży pies i niewielka, starsza sunia. Quote
funia Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Moge Poprosic o spotkanie z (moim ) kotem w biurze schronu ,ale z doświadczenia wiem ze nie jest to miarodajny test .Bo obydwie strony sa w stresie .Na spokojnie pies moze interesowac sie kotem. a nawet go atakowac Tyle moge . Quote
Nutusia Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 No wiadomo - żaden test nigdy nie jest od końca miarodajny :( Choć "na oko" można mniej więcej stwierdzić czy pies ma wrodzony instynkt kociego mordercy czy goni bo ucieka... Quote
funia Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Szkoda jej .Fajniusia jest i aby na łańcuch nie zabrali jej . Quote
Tola Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Byłysmy dzisiaj z zadrą w schronie - mam parę zdjęć sunieczki, zaraz wrzucę. Na naszą prośbę pracownik zczytał równiez czip - dziewczyna ma 3,5 roku. Czy sunia nadal nie ma imienia? Moze Dasza; ostanio gdzieś słyszałam to imię... Quote
zadra Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Zdjęcia Ateny z dzisiejszej wizyty w schronie Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts