Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Takiego smutaska wypatrzyłam na wątku schroniska zamojskiego. Sunia, duża, owczarkowata, nie ma jeszcze nawet imienia. Wg wolontariuszek schroniska suka jest wyciszona, melancholijna i nienachalna. Ponieważ nie mogę już samodzielnie podjąć się ratowania tej suczki zakładam jej wątek, może znajdzie się ktoś kto zechce pomóc suni! Oto ona:

Może wspólnymi siłami uda się nam jej pomóc. Każde wsparcie mile widziane!

Deklaracje jednorazowe na transport:
anula42 200 zł (wpłynęły)
bazarek agusiazet 41 zł (wpłynęły)
anula42 100 zł (wpłynęło)

Środki dostępne: 0 zł

2011-05-20 przelałam 350 zł transport Lili!

• Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ludzie się nie znają - przekonałam się o tym już nie raz! Choćby na podstawie Lupusa z mojego podpisu...
Dajcie znać jak Niuniusia na kocie towarzystwo się zapatruje - będziemy myśleć.

Posted

Jest to trudne do sprawdzenia .Sunia w schronie .Trzeba przywiezc kota do schronu .W schronie 250 psów ,które szczekaja na raz i sunia wyprowadzona z boksu na spotkanie z kotem który wariuje na odglosy wszystkich szczekajaćych psów .Nie widzę tego .szczerze mówiac .
Nie wydadzą psa poza schron aby to sprawdzić .,

Posted

O kurczaki, to faktycznie problem :( Miałam nadzieję namówić moją sąsiadkę - rozkochaną w takich mordkach - chociaż na DT (choć znając ją, szybko stałby się DS), ale u niej dwa kociaki są. Plus duży pies i niewielka, starsza sunia.

Posted

Moge Poprosic o spotkanie z (moim ) kotem w biurze schronu ,ale z doświadczenia wiem ze nie jest to miarodajny test .Bo obydwie strony sa w stresie .Na spokojnie pies moze interesowac sie kotem. a nawet go atakowac Tyle moge .

Posted

No wiadomo - żaden test nigdy nie jest od końca miarodajny :( Choć "na oko" można mniej więcej stwierdzić czy pies ma wrodzony instynkt kociego mordercy czy goni bo ucieka...

Posted

Byłysmy dzisiaj z zadrą w schronie - mam parę zdjęć sunieczki, zaraz wrzucę.
Na naszą prośbę pracownik zczytał równiez czip - dziewczyna ma 3,5 roku.
Czy sunia nadal nie ma imienia?
Moze Dasza; ostanio gdzieś słyszałam to imię...