Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Problem dotyczy gumowego, piszczącego pora. Uwielbia się nim bawić i gryźć go, ale już po chwili zabawy zaczyna piszczeć, skamleć a czasem nawet wyć. Gdy zabawka znika z jej pola widzenia natychmiast zaczyna jej nerwowo szukać. Dodam jeszcze, że na inne gumowe, piszczące zabawki reaguje zupełnie normalnie. Co to może być?

Posted

Nie wiem, ale moja suka zawsze mruczy jak ma do czynienia z żółtą, gumową dziecięcą kaczuszką :roflt: Po czym biega sobie z nią i wszystkim pokazuje, że ma kaczuszkę, tarza się w niej, znowu mruczy i tak przez parę minut ;)

Posted

nie, to nie jest ciąża urojona ponieważ moja sunia nie miała teraz cieczki. Ona bez względu na to czy miała ostatnio cieczkę czy nie, bez względu na wszystko jak widzi tą zabawkę - piszczy!

Posted

No, to dziwne takie trochę. Moja fizycznie nie może mieć ciąży urojonej, bo od dawna jest wytrzebiona ;) ale zachowanie z gumową kaczuszką jest dość zagadkowe... No i Zu ogólnie nienawidzi szczeniaków, brzydzi się ich, więc nie wiem... Jakieś poglądy polityczne przez tą kaczkę próbuje wyjawiać czy co? :evil_lol:

Posted

Mnie się wydaje, że jak pies szczególnie lubi jakąś zabawkę ale się przy niej relaksuje i jest zadowolony, to nic złego. (Mój ma kocyk - już wydziergany zębami niczym koronka koniakowska. Jak wszyscy domownicy siądą sobie przed Tv albo żeby pogadać - no, zgromadzą się razem w jednym miejscu - to on ten kocyk wyciąga, memła, wyciera się w niego, tarza się i jest wyraźnie zadowolony.)
Natomiast jeśli pojawia się problem jakiejś lekkiej "psychozy" - uporczywe szukanie, skomlenie, pilnowanie - to lepiej zabawkę wywalić. (My tak mieliśmy z pluszowym kotkiem córki - nie wiem, co się psu ubzdurało ale zachowywał się jak suka z urojoną ciążą. No i kotek powędrował na pawlacz a problem zniknął.)